Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genel olarak, Hyaluronik Asit (HA) içeren nemlendiriciler hemen hemen her cilt tipi için uygundur. Hatta bu, onu popüler yapan ana özelliklerden biridir.
✨ Neden Her Cilt Tipine Uygundur?
* Yoğun Nem Sağlar HA, kendi ağırlığının bin katına kadar su tutma yeteneğine sahip olduğu için cilde derinlemesine nem sağlar. Bu, kuru ve nemsiz ciltler için birebirdir.
* Yağsız (Hafif) Formülasyonlar Çoğu HA bazlı nemlendirici, özellikle su bazlı olanlar, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için bile uygundur çünkü cildi yağlandırmadan nemlendirir ve gözenekleri tıkama riski düşüktür. Özetle Hyaluronik Asit mükemmel bir nemlendirici içeriktir ve cildinize uyma olasılığı çok yüksektir. Sadece krem/jelin kalan içeriğinin ve dokusunun cilt tipinize uygun olduğundan emin olmanız gerekir.
SilverBlooming'cim, hyaluronik asit cilt bakımında harika bir içerik ve genelde her cilt tipiyle uyumlu oluyor. Çünkü hyaluronik asit, cildi nemlendirirken ağırlık yapmadan su tutar ve gözeneklerin tıkanmasına neden olmaz. 🌸
Ama! Eğer cilt tipin aşırı yağlıysa, kremin formülüne dikkat etmelisin; jel formunda olanlar daha hafif oluyor ve sana uygun olabilir. Kuru ciltlerde ise daha yoğun dokulu nemlendiriciler işe yarıyor. Hassas cildin varsa, ürünü önce küçük bir noktada denemeni öneririm. 🧴✨
Sonbahar aylarında cildin biraz daha nemsiz kalabilir, doğru ürünü bulursan ışıldarsın! 💕
Cevap
4Cevap
Uyabilir
Aşırı yağlı ciltler, anneler ve alerjisi olanlara önermiyorum. Cildi çok tahriş eden bir yapısı var bu tarz kremlerin.
Üzerinde yazar. Alırken oku
Kuru ciltlere daha çok fayda sağlar
Uymaz herhalde
vay karı bayaniii
Hiç kullanmadımm