Güzellik & Bakım Sivilceye meyilli ciltler için krem önerir misiniz? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sivilceleri ciltler için krem önerisi verir misiniz? Sivilceye meyilli ciltler için krem önerir misiniz? Cevapla Cilt Soruları Sivilce Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
m Redamancy-4 Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Direkt olarak doktora yazdırıp eczaneden medikal ürünler kullanmak daha iyi oluyor 0 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Sivilce sıkıntım olmadığı için Bilmiyorum 🤷🏼♀️ ama Yüzünü her gün özel sabun alarak yıka belki iyi gelir 1 0 Yorumla
0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Sivilceli cilde nemlendirici uygulamayın Okuduğum yerlerde nemlendirici şart falan yazıyordu ne kullandıysam daha da arttırdı 0 0 Yorumla
bittiysegidelim Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben direk cildiye gidip tedavi olmanızı tavsiye ederim ben gitim recatune ilaç kulandım yüzüm bebek gibi oluyor 🥰🥰🥰 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 34,9b cevap paylaştı. Nivea markasını önerebilirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Direkt olarak doktora yazdırıp eczaneden medikal ürünler kullanmak daha iyi oluyor
Sivilce sıkıntım olmadığı için Bilmiyorum 🤷🏼♀️ ama Yüzünü her gün özel sabun alarak yıka belki iyi gelir
Sivilceli cilde nemlendirici uygulamayın
Okuduğum yerlerde nemlendirici şart falan yazıyordu ne kullandıysam daha da arttırdı
Ben direk cildiye gidip tedavi olmanızı tavsiye ederim ben gitim recatune ilaç kulandım yüzüm bebek gibi oluyor 🥰🥰🥰
Nivea markasını önerebilirim
Genelde kuru kremler tercih edilir
Cilt sabunlar var dene derim
Nivea