Güzellik & Bakım Sizce bu parfümün kokusu nasıl? kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha önce hiç kullanmadım, Danimarka'dan dayım hediye olarak getirmiş. Sizce bu parfümün kokusu nasıl? Cevapla Hediye Soruları Parfüm Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sahte değilse çok güzel kokuyor. Hatta piyasadakilerden 1 tık daha iyi. 1 2 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Dayım Danimarka parasıyla 2,000 DKK'ya almış. Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Türk parasıyla şu an için 6,000 TL'ye tekabül ediyor. Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Koklasan daha iyi fikir sahibi olursun. Yorumlar güzel kullanıcıları memnun 0 0 Yorumla
_meowmeow Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bir arkadaşım kullanıyordu gerçekten muhteşem bir koku tabi her tene gider mi tartışılır 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl güxeldir 1 2 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Nasıl bir kokusunun olduğunu biliyor musun? Yorumla Boavistaa +1 yıl Yorumları iyide bilmiyorum Yorumla
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzeldir ya havaya bak 0 1 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl " Havaya bak " derken ne demek istediğini anlamadım? 😁 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç denemedim bilmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Süperdir
Sahte değilse çok güzel kokuyor. Hatta piyasadakilerden 1 tık daha iyi.
Dayım Danimarka parasıyla 2,000 DKK'ya almış.
Türk parasıyla şu an için 6,000 TL'ye tekabül ediyor.
Koklasan daha iyi fikir sahibi olursun. Yorumlar güzel kullanıcıları memnun
Bir arkadaşım kullanıyordu gerçekten muhteşem bir koku tabi her tene gider mi tartışılır
güxeldir
Nasıl bir kokusunun olduğunu biliyor musun?
Yorumları iyide bilmiyorum
Güzeldir ya havaya bak
" Havaya bak " derken ne demek istediğini anlamadım? 😁
Hiç denemedim bilmiyorum
Guzel ama bilindik bi parfum