Güzel akşamlar herkese. Aklıma geldi merak ettim, kendi kokunuzu beğeniyor musunuz? İnsan kendi kokusunu alamaz evet ama elbet söyleyen olmuştur bence.

.
Evet alakasız görselciler gelmeden, beğendim koydum soru benim hesap benim kdkdjd
Güzel akşamlar herkese. Aklıma geldi merak ettim, kendi kokunuzu beğeniyor musunuz? İnsan kendi kokusunu alamaz evet ama elbet söyleyen olmuştur bence.

.
Evet alakasız görselciler gelmeden, beğendim koydum soru benim hesap benim kdkdjd
Ten kokum hakkında birkaç iyi yorum aldım tabi kötü diyen olmadı. Kendi tenimi koklayabilseydim keşke de , ben de yorum yapabilseydim. 😂
Parfümüm güzeldir ama. Mis mis.
Parfümün ne ndndn?
Hugo boss scent magnetic ya da Euphoria :D
İkisinden biri her türlü oturuyor.
Şimdilik hugo boss kullanıyorum.
Aa bayılırım hugo boss cidden çok iyi :D
Kesinlikle verdiğim paraya değiyor
Aşırı kalıcı bir de :D
Daha da kalıcı olmasını istiyosan kulak arkasına ve el bileklerine sık djdjd
Onları zaten yapıyorum😁 Ama gerçekten çok önemli bir detay
O zaman sıkmadan önce vazelin varsa onu sürüp sık djdjdj ultra kalıcılık.
O ne alaka yav bak onu bilmiyorum 😂
Teşekkürler 😄
Rica ederim :)
Ten kokusu diye bir şey yok
Nasıl yok? Herkesin bi kokusu vardır
Öyle kitaplarda yazdığı gibi bir koku yok. Lavanta yağı vs sürer ama o da bir çiçek kokusu kişinin kendi bedeninin salgıladığı bir koku yok
Olsa olsa ter kokusudur o
Ter harici de bence bi koku var. Zaten mis bir kokudan bahsetmiyorum ama illaki olur ter harici de
Ben hiç rastlamadım ne yalan söyleyeyim o kadar kız arkadaşım oldu sarilirken vs hiç kokusu gelmedi
Olabilir ya , bu arada cidden dediğin gibi kitaplarda abartıyolar jsjd
Çocukken hep soruyordum anneme anne benim tenimin kokusu güzel mi diye bir ara o kadar inandırdim ki kendimi tende güzel koku nasıl oluşur diye araştırmıştım
Ya hdjdjd masum bana da hiç kokum gelmez mesela ama dediğin gibi annem güzel diyor belki de evlatlarıyız diye :D
Evet ya bence de öyle diyorlar 😅 bende almıyorum hiç kokumu teni kokan biriyle de hiç karşılaşmadım ne yalan söyleyeyim belki kokuyordur ben parfüm sanmışta olabilirim 🤔
Aa bak bu olabilir cidden djdjd parfüm kokusu iyice 1-2 saat geçince tene oturduğundan :D
En sevdiğin parfüm ne? :D
Victoria's secret parfümleri
En iyi onlar oluyor bombshell dışındakiler özellikle
Aynen katılıyorum
Bir ara mad kullanmaya başladım ama kalıcılığı yoktu uçup gidiyordu
Çevrem alıyordu ama kokumu ben daha yaklaşmadan
Bargello da iyi bence artık pek alınmıyor parfüm beğendiklerim hep 7-8 bin falan
Favorim Victoria secret ama en son 3 sene önce enflasyon düşüken alıyordum simdi mecburen farklı güzel kokular bulmaya çalışıyorum orta fiyata
Katılıyorum evet, zaranın parfümleri gene victoria secret'a göre daha uygun bak
Tavsiyen için teşekkür ederim deneceğim onları da ♥️
Deneyeceğim*
Rica ederim ne demek 🌸
Cevap
3Cevap
ten kokum bakımlıdır.. parfümüm daha güzel
Ten kokumu çok seviyorlar parfüm bile sıkma derdi bir arkadaşım parfüm kokumu da ayrı severim ama 😍
İkisi de çok hoş
İkiside güzel
sana kim dedi
Çevrem
birbirinzimi kokluyorsunuz
He her saniye
allahım ne manyak bir ülke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar