Güzellik & Bakım Sakalım sertleşmiyor, neden olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 22 yaşındayım askerden geldim , sakalım hayla semsert çıkmıyor diken gibi ilkte sert gibi duruyor sonra yine böyle ince oluyor benden küçük çocuklarınki bile daha gür napsam? Sakalım sertleşmiyor, neden olabilir? Cevapla Çocuk Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HayaldeGüzel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Daha yaşın genç biraz daha ilerde değişir sakalların. Benim kardeşimin öyle olmuştu takma kafana 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Acaba biraz daha uzatsam kapanırmı saç misalı Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sakal sakalı besler sakalı uzat karışma kötü duracak ama denemek istiyorsan uzat 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi uzatsam saç misalı kapanır gibi Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Evet Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. jilet vurduysan ve hala boyleyse normal yollar ise yaramaz. tipla ilgilrncen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Askerde 3-4 günde bir traş oluyodum çok sıkmıyorlardı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence bu halide kötü traş olsan daha iyi durur 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sakalı uzatsam saç misalı boşluklar kapanırmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence sakal o kadar güzel değil ya yinede sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ben seviyorumya birde erkekte kısa saçmı 1 numara yoksa uzun saçmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben erkeklere uzun saçı yakıştırıyorum Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah bacım👍 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben 21 yasindayim firca gibi sakalım var yüzümün her yanını kapliyo, sakal genetik maalesef 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Jiletmi vuruyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bayadir vurmuyorum sadece lisedeyken vuruyodum Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Yaşın genç ve bu yaşlarını ararsın 0 0 Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Hdhdhdhd zamanla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dayı benden küçüklerin var yanyana gelince biraz kötü oluyoruz Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Genetik zorlama 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Babamda semsert çok var aynı şekil kardeşimde dayımdada öyle Yorumla KırıKMerdane +1 yıl Esmer aileden beyaz çocuk doğuyor çekinik gen baskın gen konusu devreye giriyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Valla kardeşimle dayım beyaz tenli ama annemde babamda esmer Yorumla KırıKMerdane +1 yıl İşte bak demek ki esmerlik genleri beyaza göre çekinikmiş Yorumla Soran +1 yıl Olabilir , dayım eyvallah sağolasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Daha yaşın genç biraz daha ilerde değişir sakalların. Benim kardeşimin öyle olmuştu takma kafana
Acaba biraz daha uzatsam kapanırmı saç misalı
Sakal sakalı besler sakalı uzat karışma kötü duracak ama denemek istiyorsan uzat
Dimi uzatsam saç misalı kapanır gibi
Evet
jilet vurduysan ve hala boyleyse normal yollar ise yaramaz. tipla ilgilrncen
Askerde 3-4 günde bir traş oluyodum çok sıkmıyorlardı
Bence bu halide kötü traş olsan daha iyi durur
Sakalı uzatsam saç misalı boşluklar kapanırmı
Bence sakal o kadar güzel değil ya yinede sen bilirsin
Ben seviyorumya birde erkekte kısa saçmı 1 numara yoksa uzun saçmı
Ben erkeklere uzun saçı yakıştırıyorum
Eyvallah bacım👍
Ben 21 yasindayim firca gibi sakalım var yüzümün her yanını kapliyo, sakal genetik maalesef
Jiletmi vuruyosun
Yok bayadir vurmuyorum sadece lisedeyken vuruyodum
Yaşın genç ve bu yaşlarını ararsın
Hdhdhdhd zamanla
Dayı benden küçüklerin var yanyana gelince biraz kötü oluyoruz
Genetik zorlama
Babamda semsert çok var aynı şekil kardeşimde dayımdada öyle
Esmer aileden beyaz çocuk doğuyor çekinik gen baskın gen konusu devreye giriyor olabilir
Valla kardeşimle dayım beyaz tenli ama annemde babamda esmer
İşte bak demek ki esmerlik genleri beyaza göre çekinikmiş
Olabilir , dayım eyvallah sağolasın