Çekicilik yaşla alakalı değildir. Kimi 18 yaşında bakımsız ve görsel olarak faciadır. Kimi kadın 55'inde manken gibidir. Bakımlı, güzel ve düzgün bir fiziğe sahiptir. Ama kadını çekici kılan sadece görselliği de değildir. Duruşu, konuşma şekli, ses tonu, kokusu gibi etkenler de var. Bir de davranışlar var. Tecrübeli bir insan çoğu durumdan olumlu sonuç çıkarmayı bilir. Hangi durumda nasıl davranacağı konusunda bocalamaz. Nettir. Eğiticidir. Partnerinin beklentilerinin ötesinde davranışlar sergileyebilir. Sevgi doludur. Saygılı ve önemlidir. Ses tonunu çok iyi ayarlar. Kolay sinirlenmez. Al sana çekici insan.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için 25-35 yaş arasıdır. çünkü bu yaşlar bana her zaman için daha çekici geliyor. ama Güzellik özneldir ve bir kadının en çekici olduğu yaş, kişiden kişiye değişir. Bazı insanlar genç kadınları daha çekici bulurken, bazıları daha yaşlı kadınları daha çekici bulabilir. Sonuçta, bir kadının en çekici olduğu yaş, onun kendi öz güveni ve mutluluğu ile ilgilidir. Kendini iyi hissediyorsa ve mutluysa, her yaşta çekici olacaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen onu bunu bilmem istisnaları olsa da çıtırlar hariç aklımı başımdan pek alan kız olmuyor. Masum görünüşleri bitiriyor beni. ama zayıf olmalı eğer kilolu çıtır ise, yaşı büyük zayıfı tercih ederim. Kilo bir kızda hiç bir çekicilik tatlılık bırakmıyor
013 Yorumla- +1 yıl
O masumlar seni sulu götürür susuz götürür neler yaptırır sasirirsin angdm
Cevap sahibi+1 yıl@selenaturals son kelimeyi anlayamadım : )
- +1 yıl
Biri yaşayınca anlarsın ahajdn
- +1 yıl
Yaşatınca*
Cevap sahibi+1 yıl@selenaturals Tahmin edebiliyorum şaşırtacaklarını : ) Masumdan kastım çıtır görüntülerine bitiyorum. çocuksu tipi olanları kastetmiyorum. vücudu oturmuş çıtırlar ilgi alanıma giriyor.
- +1 yıl
Ne güzel umarım bulursun oylesini
Cevap sahibi+1 yıl@selenaturals Sen hiç yaşattın mı benim gibi çıtır arayan bir erkeğe?
- +1 yıl
Yok beni hakeden çıkmadı daha karşıma seciciyim
Cevap sahibi+1 yıl@selenaturals Beni beğenir miydin acaba merak ettirdin şimdi.
- +1 yıl
Guvenmem zordur nazimi cekemiceksen hiç girme bu işlere
Cevap sahibi+1 yıl@selenaturals Sen bana bir mesaj atar mısın ben atamıyorum birşeyler sorcam takip attım sana
- +1 yıl
Sen kendi tipinden haber ver
Cevap sahibi+1 yıl@Lalallalaolalaa Kilolusun sanırım asfsaf
Karşı cinsin ilgisini çekmek ve çekicilik arasında bağlantı yok. Toplumun gözünde ortalama veya ortalama altı güzelliğin vardır. Ama ilişkiye açık birisisindir ve birçok çıkma teklifi alırsın. Ortalama veya ortalama üstü güzelliğin vardır aynı şekilde ama ilişkiye kapalı birisisindir ve etkilenen olsa bile kimse bunu belli edecek cesareti bulamayacağı için hiçbir şekilde teklif almazsın. Basit bir orantı ilişkisi.
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
210Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yıl35-45 yaş aralığında her kadın çok çekici görünüyor gadası
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının gerçekten kadın olduğu yaş 30 lu yaslardır çünkü kişiliği oturmuş ne istediğini bilen kendini ve bedenini keşfetmiş daha mantıklı düşünen karşı tarafı yormayan bir yaştır daha arzulu ve isteklidir araştırmalar da zaten bu sonuca varılmıştır ve gercrkten de öyle oluyor
40 Yorumla
+1 yıl20 li yaslarda fiziken guzel oluyorlar. Ama 35-45 yaş aralığında hem kendine bakmış hemde duruşu karakteri oturmuş kadınların eline su dökemezler bana kalırsa. Erkekler içinde bu düşüncelerim aynı 40 larında olan erkekler en verimli zamanlarını yaşarlar.
20 Yorumla
+1 yılkaliteli erkekleri de koşturabiliyor musun o önemli netice de kara sinekte bokun peşinde sürekli konmak için :)
110 Yorumla
+1 yılBir kadın ya çekicidir ya değildir zamanla çekicilik kazanan kadınlar istisnadır o nedenle bunun yaşla pek ilgisi yok aklı başında güzel ve çekici kadınlar her yaşta ayrı bir çekiciliğe bürünür zaten ama 19 23 yaş arası bir çoğu çocuksu ve ne istediğini bilmeyecek kadar kendinden uzaklar...
10 YorumlaBazıları için kadın olması yeterli, kriterleri yok.
48 Yorumla- +1 yıl
Bazılarına kadın olması da gerek yok delik olsun yeter )
- +1 yıl
Hahahah çirkinler sizi 😂😂😂😂
- +1 yıl
Delik olması yeter diyen harbi çirkin de diğer arkadaşımız güzel bence
- +1 yıl
Yüz çirkinliğinden bahsetmedim ruh çirkinliği 😂😂😂😂
- +1 yıl
Kriterden ziyade kalekter önemli
- +1 yıl
@seerrtteeerrkek kanka noldu ya. bir sürü bildirim geldi. baktığımda soruyu kaldırmışlardı
- +1 yıl
Kalekterli olduktan sonra yemişim çirkinliği
30 a kadar çekicidir sonra artık git gide çekiciliği düşer ama erkekte tam tersine işler olgunlaştıkça çekicileşir. şu an sürekli ilgi gören kızlar ilerde o ilgiyi göremeyecek, ve şu an ilgi görmeyen erkekler ilerde tipi oturdukça ilgi görecek genelde böyle olur
02 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle zannet kendini avut
+1 yılBokada cok sinek konuyor hep pesındeler tatlım hatırlatayım...
Kadın şarap gibidir yaşlandıkça yıllanır ve değerlenir.. Tabii kendine bakması suretiyle.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDönüşüm evresinden mil f hatta ma ture haline kadar çekici olanlar vardır. Mesela bazıları vardır güzellikten ziyade âzâlarıyla öne çıkmaya çalışır erkeklerin ilgilisi onun yaşam kaynağıdır, bir den fazla erkekle konuşabilir sevgi bilmez, sadakattan yoksundur, erkeklerin gözünde de yalnızca ihtiyaç giderilecek güzel bir obje haline gelmiştir çünkü erkekler bilir öyle biri sevilmez yalnızca yalnızca o iş için kullanılır.
10 Yorumla28im hâlâ 22 23 müsün diyen var hatta abartıp 19a kadar indiren de😂 ama 25-30 arası yaşları bir kadının en güzel yaşlarıdır demek istiyorum. Ne istediğini daha farkında oluyorsun, bunun bilinci daha iyi oturmuş oluyor
20 Yorumla21 28 arasıdir kesinlikle ama bir de 32 ile 38 diye bir ara var gerçekten onlar da kesinlikle saygı hürmet hizmet hak ediyor. şu an 36 yaşında bir hanım ile birlikteyiz kadın ona hükümetin. Diye verdiğim tüm imkanı değerli bir şekilde yönetebiliyor
00 Yorumla
+1 yılPeşinden koşan emin ol kaşına gözüne kosmuyordur. Sen kosturudgun için onurlu gururlu namuslu değilsin. Onlarda az şerefli değil.. Yaptığınla bubkadar da gurur duyma bence bir yerden sonra tadı kacar. En fazla 21 yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılKadınların böyle bir limiti olduguna inanmıyorum. 20 yaşından sonra bence cekim ve aura artmaya baslıyor ve kendine iyi davranan ruhsal ve fiziksel olarak mutlu hisseden her kadının etki alanı cok yüksek
00 Yorumla30 lu yaşlar çünkü alev alev yanıyor bu yaşta kadınlar hayvanca seks yapmak ister, para kazanmak geleceği için ister bir köpek gibi sınırsızdır her türlü aktiviteye katılır tabiki fitlik önemli keyifli geceler dilerim. Moldovapapatya
30 YorumlaYaş ilerledikçe koşanların niteliği değişir. Bir bakmışsın arkada kimse kalmamış, ee hadii diyorsun bir kaç abazanın dışında kafasını çeviren yok...
20 Yorumla
+1 yıl18-25 arası. Ondan sonra kadınlar yaşlanıyor zaten erken çöküyorlar. Yaptıkları makyajlar yanıltmasın. Kadınların derisi ince olduğu için daha erken yaşlanırlar
20 Yorumla
+1 yılHanımım şu an 24 yaşında o yüzden cevabım 24, 2 gün sonra 25 yaşına girecek o zaman da en çekici yaş 25 olacak 😂
20 Yorumla28-30 yaşlar en güzel zamanları bence. Minyon tipli ve kendine iyi bakan kadınlarda bu aralık daha geniş, 38-40'lı yaşlarda bile çok güzel ve çekici olabiliyorlar.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılKadının iticiligi yaşa bakmıyor lakin evet 18 25 arası bir ben kadınım her şeyde ben haklıyım hayat sadece ben eglenırsem güzel tavri var 25 27 arası idrak ediyolar bazı şeyleri 28 en güzel yaşları
00 Yorumla
+1 yılBence 30 ya. Ayrı bi çekicilikleri oluyo ne istediklerini falanda genelde biliyo oluyolar hayata bakış açılarıda ne yaşlılar givi ne gençler gibi oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana yazanlar siperm keseleri dolmuş tiplerdir. Kaliteli tipler kadına ulaşabilen tipler senle muhattap bile olmaz. Ergenlerin oynaşma tahtası olmuşundur ancak. Yoksa bu yaşa gelipte sap kalmanın açıklaması yok.
10 Yorumla
+1 yıl18 48 arası 30 yıllık bir süre içindeki kadınlar arzulanabilir kendine bakıyor sa 50 li yaşların sonuna kadarsa sürer.
10 Yorumla
+1 yılKesin öyledir sosyal medyadaki abazalar koşuyordur doğru ama onlar herkesin peşinde koşuyor ucuz malın alıcısı diye bir laf var
10 Yorumla
+1 yıl30 dan sonra kadının piyasası azalmaya başlıyor genelde en güzel oldukları yaş aralığı 18-24 denilebilir sonra ileri gitmez geriye doğru
10 Yorumla
+1 yılO güzelliğinden değil erkeklerin abazalığındandır. 😀
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılHer yaşın ayrı güzelliği vardır herkes yaşıtıyla mutlu mesut huzurlu olsun ben de yalnız ve huzurlu olayım. 😊
00 Yorumla Arzulu ve çekici kadın her yaşta kendini belli eder. En parlak dönemi 18-30 yaş arası görüyorum. Sonra azalmaya başlıyor.
00 YorumlaYaşında gelmiş bir yerlere dikkat et kariyer yetmez koşturtayım derken koşturmaya başlama, çirkin şanslı olur. evde kalma.
00 YorumlaKadin her yasta çekicidir lakin yazmiş olduğuna istinaden yaziyorum altin kaplamada olsan. senin pesinden kosanda ne bilim yani😡😡😡
04 Yorumla- +1 yıl
Bence kız gayet güzel.
- +1 yıl
Eh fani dünya koçum.. ne yapacaksın bak dalgana geç düzelmez insanoğlu.
+1 yılYaşlanmışsın ama 26 yani gittikçe o erkolar sana bakmamaya başlayacak bakanlar da zaten dişi sineğe yükselen ezik tipler :)
00 Yorumla
+1 yılDişi sinek olsa onun da peşinden koşanlar olur güzelim. Çok da şey etme. d
Bence 3011 Yorumla- +1 yıl
Yorumlar neden silindi :)
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. 25 35 yaş arağılı çekici oluyor. 25 ve aşağısı çocuk daha
10 Yorumla
+1 yıl30 40 arası idealdir sebebi çünkü ego yoktur. Sohbeti güzeldir. Tirip atmaz anlayışlı dır
15 Yorumla- +1 yıl
Benim fikrim bu düşünce yetersiz erkeklerin bir tutumu 18-24 yaşlarında kadın en güzel yaşlarında ilgi ve rekabet dorukta güzel bir kız için sen yeterli olmazsan o yaşlarda kızları elde edemezsin milf olayı burdan çıktı benim kanımca yoksa çıtır kız varken neden yaşliya yönelesin
- +1 yıl
Bedenen olaya bakma kanka ruhen bak
- +1 yıl
Soru bedene yönelik dediğin açıdan doğrudur
- +1 yıl
@TarantulaKml sen kendine bak moruk herkes kendinden mesul başkalarının ne düşündüğü seni ilgilendirmez. Ozaman seninki çok saçma milletin ergeninin nazını kaprisini çekecek
- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılHevesini kırmak istemem ama o senin çekiciliğinle değil orta doğu ülkesi olmamızla alakalı 😂
10 Yorumla
+1 yılÇekici olan kadın çekicidir, bunun yaşla alakası yok bence.
10 YorumlaKadınlar hep koşturur kosna bakmak lazım canım mi zekimi konumu var mı amacı ne mal
10 Yorumla
+1 yıl25 sonrası ve sunuda soyleyim o abazan erkekler yüzünden zaten senin gibilerin bi yeri kalkiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma ona rağmen gerçek fotoğrafını koyamıyorsun he vay be
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşa eşlik eden olgunlukla çekicilik olur. Ne istediğini bilen kadınlar her zaman bir adım öndedir.
21 Yorumla- +1 yıl
O zaman soru gelsin. Sen ne istiyorsun? 🙂
+1 yılYani 18 in tabi ayrı bi çekiciliği var ama 45 e kadar bazı kadınlar çok çekici olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılBence 30 yaş üstü kadın bakimliysa, cirkini görmedim daha
00 Yorumla
+1 yıl30 ile 40 😌 seninde peşinden koşanlar ne istediğini bilmeyenlerdir.. rahat ol
00 YorumlaÖncelikle dikkat et yakalayan affetmez 🤣 Kadın bence 35 de zirve de
00 YorumlaAvroyu gören erkoların yatırımcı olma çabası. :P Çok da şaapmamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılFenasın ama yavrum cekicisin güzelsin seksisin napak 🥰🥰
00 YorumlaToplamda 8 yıldır erkolari kosturuyorsun desene😆😆
01 Yorumla
+1 yılErkolarin peşinden koşması normal bir şey hepimizin peşinden koşuyorlar ne alaka ne saçma bir soru
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılGenetiğe, kafa yapısına ve çevre koşullarına bağlı.
00 Yorumla Lastik don mu bu yaşa bakıyor. 😃
Koşmaya devam edin öyleleriyle o zaman. 😃
00 Yorumla
+1 yıl18 25 35 bu 3 yaş da kadında harika yani 40 sonrası tehlike
00 Yorumla
+1 yıl25 ile 45 arası 🙂ama seviyorsam herzaman çekici gelir
00 YorumlaAz daha koştur 4 senen kalmış zaten ondan sonra abazalar hariç bakan 3-5 kalir
00 Yorumla
+1 yılCazibesi varsa 30dan sonra farkedip kullanıyorlar😃
00 Yorumla
+1 yılGit bakalım avrupaya peşinden koşacaklar mı 🤣 Türkiyede yaş önemli değil kadın olman yeterli.
02 Yorumla- +1 yıl
Avrupaya git bakalım seni kim napacak hıyarto
- +1 yıl
Ooo abla sinirlendi 😄 noldu havandan geçilmiyordu gerçekler ağır mı geldi yüzüne söyleyince? Terbiyesizleşme güzelliğin kadar zekan olduğunu düşünüyoruz bizce kullanabilirsin küfür etmek yerine..
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl30 ve sonrası. Oda bakımlı ve kendine özen gösteren bir kadınsa.
00 Yorumla Ben 18 den beri peşimde koşturuyorum erkolari 😂😂😂
Vay enayiler00 Yorumla
+1 yılYaş ile ilgili değil mesafe ile ilgili uzaktan baktıkça güzel görünüyorlar
00 Yorumla
+1 yıl18 de başlar, 50 e kadar gider. 50 den sonra çekicilikleri baya bi azalıyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yıl35 den sonra çekici oluyo kadınlar. Ayrıca erko diyen bi kız ne kadar çekici olabilir
00 Yorumla 25 kadinina gore 40 da da fena oluyorlar olugunluktan
00 Yorumla- Devamını Gör (224)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler