Spor yap, yediğine içtiğine dikkat et, sağlıklı ol, gayette dikkat çekersin. Ayrıca küçük el ve ayaklar çok çekici oluyor.
Söylediğin gibi boy göze çarpar, dikkat çeker ama çekicilik başka bir şeydir, bana çekici gelen kısa boyluyu uzuna tercih ederim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde boy ortalama okadar. Biraz kilo aldigim zaman göze batıypr herkes zayifsin desede farkediliyor kilolu görünmüyorum kücük boylu oldugum için. Kilo göze batmiyor ama nasil oluyorsa yüzüme ve kollarima bacaklarima sirt bölge me falan aliyorum yani. Kilo biraz ilgi cekilmeyide azaltiyor. kac kilosum? eğer boyuna göre kiloluysan diyet yaparak vucüdünü sklastirsbilirsin ben spora baslamal istiyorum. Sonrasi haten geliyor kiyafetlerde yakisiyor. Vücuduna göre kiyafet seçerden güzelde duruyor. Eskiden kilo vermel durumnda kalmiyprdum yasim 30a yaklasinca almaya baslaniyor maaledef keske genc kiz gibi kalsaydim hep:((((
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence minyon olarak çok tatlısındır, hatta muhtemelen yaşından da genç gösteriyorsundur :) topuklu giysen ne olacak ki 7/24 topuklu ile mi gezeceksin bırak seni seven olduğun gibi sevsin, kaç yaşında insansınız kendinizi bu kadar yüzeysel değerlendirip bu yaşta hala sizden uzunlara imreniyorsanız üzücü. Kendinizi olduğunuz gibi sevin ve kendinizde bulunan iyi özelliklerinize odaklanın.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendini olduğun gibi sevmen çok güzel, çünkü sen olduğun halinle güzelsin arkadaşım😊
+1 yılYahu benim boyum 1.91 ama uzun olduğum halde keşke biraz kısa olabilseydim diyorum sürekli, kendi düşüncem kısa boylu kadınlar daha ilgi çekici oluyor. Ayaklarınız küçük diyede üzülmenize gerek yok, ayakları küçük olam kadınlar daha güzel ve daha akıllı oluyor 🥰👍
Herşeyden önce öz güveniniz varsa inanın olay bitmiştir 👍
12 Yorumla
Soran+1 yılSevdigim oglan uzun ve uzun kizlardan hoslaniyor ve bana boyumdan dolayi kucuk cocukmusum gibi davraniyor ufaklik falan diyor oysa ayni yasitim kizla cok baskalar o kiz 1.77
- +1 yıl
Ohalde sende senş boyundan ötürü küçüştmeyecek birini bekle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılÖz güven, her boyda dikkat çekici olmanın anahtarıdır. Kendinizi sevin, kendinize değer verin ve kendinize güvenin. Kendinizi iyi hissettiğinizde, dışarıya pozitif bir enerji yayarsınız ve dikkat çekici görünürsünüz. Kıyafet seçimi, boyunuzla ilgili algıyı etkileyebilir. Uzun görünmek için, düz renkler tercih edebilir, dikine çizgili desenlerden kaçınabilir ve monokrom kombinasyonlar kullanabilirsiniz. Vücut tipinizi ve kişisel tarzınızı göz önünde bulundurarak, size en iyi şekilde uyan kıyafetleri seçmeye özen gösterin. İyi bir duruş, hem boyunuzun daha uzun görünmesine yardımcı olur hem de kendinize olan güveninizi artırır. Omuzlarınızı dik tutun, başınızı yukarıda tutun ve sırtınızı düz tutun. Bu, kendinizi daha uzun ve daha dikkat çekici göstermenize yardımcı olur.
20 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senden 3 cm uzunun gayette dikkat çekiciyim. İnsan kendiyle barışık olduğu ve kendini sevdiği sürece insanlar tarafından farkedilir, sevilir. Sen ilk önce kendinle bu durumu aşmalısın. Nihayetinde yaratılış bu. Önce bunu kabul edip bence şükretmen lazım. 🤷🏻♀️ Bu arada 35 numara giyiyorum ayakkabı da ayaklarım 22 cm gayette topuklu ayakkabı bulunuyor ve çok şık duruyor benim hiç düz ayakkabım yoktur mesela ve iyi taşıdığımız düşünüyorum.
87 Yorumla- +1 yıl
Türbanlı kızlar 1.40 lada çekici olur bence
- +1 yıl
@_nasipsizbiri başkasının yaptığı şey için genelleme yapıp bu kişiye saldırman ne alaka şimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine başladık.. Kadınlarda çekiciliğin boyla ilgisi yok. Boy büyük bir sorun değil, çoğu erkek minyon kadın seviyor. Ayağına göre topuklu mutlaka vardır. Boyuna takacagina sağlıklı sıhhatli olduğun için şükret. Hergün hastaneye gitmek zorunda kalan insanlar var. Şükürsüz olursan daha beteriyle karşılaşırsın.
53 Yorumla
Soran+1 yılBen yinede 1.75 olmak istiyorum ama
Cevap sahibi+1 yıl175 ve kanser oldugunu düşün. Hersey boy değil. Allah akıl fikir versin.
Soran+1 yılOlmuyor zaten
çekicilik boyla hiç bir alakası yok. ister cüce ol ister at ol misali. insanı çekici yapan şey gülüşündür, mesela sırf ağız tebessümü değil gözlerde gülebilir mesela (bakışınla). tavrin ile mesela insanlara yaklaşımın önemli, yapmacık tavırların ile insanları itebilir. samimi olman yeterli anlayacağın. yoksa kısa olmuşsun uzun olmuşsun ne önemi var ki. takma bu gibi şeylere. bende kısayım nolmus yani. bak sana bisey diyim mi? altında küçüktür ama değeri büyüktür 😉
215 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum 20 falan/))
- +1 yıl
Gösterdiğin yas 25 de degil bence en gençlik zamanındasın 20 falan:)
- +1 yıl
Cidden, uzaktan da olsa bende oluşturduğu intiba bu. Hani küçük gösteriyorsun degil yaşındaki rakamı gostermiyorsun:))
- +1 yıl
Gerçeklere teşekkür edilmez efenim:)
- +1 yıl
Yazamadim size, profil değişince haberim olsun:)
- +1 yıl
Ya sen bi sey et, ya da bana yaz bi😀
- +1 yıl
Biz zaten bekleyenlerdeniz efenim, O Gemi Bir Gün Gelecek
+1 yılBen 173 boyundayım ama topuklu ayakkabıları sevmeme rağmen çok nadir giyiyorum çünkü çoğu insanlar topuklu giyse dahi benim boyumda olamıyor ve ben giydigimde çok daha uzun oluyorum mesela buda benim içimde bı şey yani o yüzden üzülme
Evet boyumu seviyorum ama kisayim diye üzülmeye gerek yok 🤍01 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne guzel keske bende 1.73 olsam
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇekicilik boyla akakali bir durum degilki güzellik 🌺 insan her şekilde her boyda güzel olabilir çekici gözükebilir ve bir kadının en güzel aksesuarı kayafeti boyu posu değil yüzündeki gülüşüdür kendini olduğun gibi sev bu yeterli olucaktir ve gülümsemeyi sakın unutma 🙋
10 Yorumla
+1 yılBana topuklularda ayagimdan cikmasin diye 35 numara giyiyorum. Gayet cekici duruyor bence. Ama boyum senden daha uzun. Sende birkac santimlik giyersen gayet iyi durabilir. Isik sacmak icin boya ihtiyacin yok. Bana isik sactiran sey kendimin cekici oldugundan emin olmam. Sen de kendini hakkindaki dusunceni degistirirsen bunu yapmqn mumkun
05 Yorumla- +1 yıl
@Cewox arkadasa gitmeyle ne ilgisi var
- +1 yıl
@Cewox Artik o kadarina razi olunacak, baska cozum yok cunku. Disarida boyu uzatiyor ama. Burada onemli olan insanin kendi isigi
Saç makyaj ve giyim tarzınla. Ayrıca kısa olduğun için asıl sana yakışır topuklu ayakkabı.
10 YorumlaHerkesin bir derdi var kısalar daha tatlı oluyor ne giyse yakışıyor buda uzunluk derdinde sende seni böyle seveni bul bulunmaz bursa kumaşımı
50 Yorumla1.300 Gr bir organ var yukarda en tepede kafa içinde adı beyin ve onun ekstrasi var zeka kullanmayi dene. Akıllı olmaya çalış zeki ol. Çalışkan ol. Dürüst ol. Hiç kimse sana kısa boylu kız demez. Lan şu akıllı kız var ya derler.
05 Yorumla
Soran+1 yılCaliskanim zaten
Soran+1 yılBi tek aklim beni kurtarir guzellik falan yok yani bende
Soran+1 yılAkilliyim zaten
Kısa olup özgüvensiz olan tek kişi olabilirsin. Çekicilik boyla olmaz. Aura diye bir şey var. Duruşunla, gülüşünle, her türlü dikkat çekebilirsin
15 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
- +1 yıl
Rumuzun çok güzel
Soran+1 yılBoyum kisa diye herkes beni kucuk saniyor o yuzden de ciddiye alinmiyorum
Soran+1 yılOluyor iste
ne tatlısın.. aslında olay sadece aura. ayrıca kısa boylu kızları beğenen çok fazla kişi var. Elbette önemli olan kendini beğenmen (başkalarından önce)
kendine değer ver ve özgüvenli ol. İnsanlara etkini geçir. Bir de bakımlı olman yeterli. Boy önemli değil buna emin olabilirsin~ ha çok mu rahatsız hissediyorsun iyi hissedeceksen kalın tabanlı ayakkabılar kullanabilirsin.113 Yorumla- +1 yıl
Senin boyun?
Soran+1 yıl@reinette ben tatli olmaktan ziyade uzun boylu olmayi isterdim ama maalesef
Soran+1 yıl1.75 olmak istiyorum manken gibi
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂👍🏻
Soran+1 yılSevdigim oglan uzun ve uzun kizlardan hoslaniyor ve bana boyumdan dolayi kucuk cocukmusum gibi davraniyor ufaklik falan diyor oysa ayni yasitim kizla cok baskalar o kiz 1.77
Soran+1 yılSadece o degil digerleri falan da oyle surekli minnos ufaklik falan diyorlar :(( cocukmusum gibi davraniyorlar
- +1 yıl
Takip 😉
Soran+1 yılOysa cok yas farki yok
Soran+1 yılAslinda uzmuyorlar takiliyorlar kotu anlamda yapmiyorlar ama insan iste...
Şimdi söyle düşün 175 boyunda birinin de ayakları büyük ve bu çoğu kişi tarafından istenmeyecek bir durum. Senin boyun kısa ama ayakların küçük. Her durumun bir dezavantajı var zaten. Ayrıca boyun kısa diye manken gibi olamayacaksın diye bir şey yok. Ariana Grande de kısacık kadın seninle aynı boyda ama fiziği mükemmel.
22 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. bence fena da değil boyun ya. bence cok tatlı kısa kızlar cocuk gibi tut kolundan kacır kucakla tası :D masumane duruyor feminen kadınsı. ozellikle asagaıdan bakmaları cok seksi gelir erkeklere. artın var yani
01 Yorumla- +1 yıl
Nefret ediyorum kış akadindan karımda kısa sekste kolay oluyor ama bazı pozisyonlarda çok sıkıntı erkek uzun kadın kısa olmuyor bacak Seksi görünmüyor uzun kadının sexiligi apayrı ya uzun bacaklar bambaşka
Açıkçası o boydaki kızları seksi bulduğum için varlıkları bile benim için dikkat çekici oluyor 🙈 Gülümsemek ve tertipli/ütülü kılık kıyafet giymen yeterli olur diye düşünüyorum. Hile yapmak istersen de göğüs dekolteni biraz derinleştirebilirsin.
00 YorumlaBen de 1.58 im ben de cok kisayim keske 1.60 - 1.65 olsaydim yaa
322 Yorumla- +1 yıl
Yoo boy un gayet iyi benim 1.84 eski sevgilimin boyu 1.57 di gayet de uyumluyduk boyla ilgili hiç bir sorunumuz olmadı
Soran+1 yıl1.55 :((
- +1 yıl
1.55 1.57 58 arada pek te bir fark yok knka takma kafana seni seven her halinle sever emin ol
Soran+1 yılBen 1.75 olmak istiyorum ama
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yıl20 ve 9 yildir regl oluyorum :(
- +1 yıl
11 inde mi başladı regl
- +1 yıl
Boy uzamaz ki 20 den sonra🫣
Soran+1 yılYaa uff:(
- +1 yıl
Ama minik kizlar çok tatlı oluyorlar 😄😂
- +1 yıl
Valla ben bebek gibi seviyordum onun da çok hoşuna gidiyor du
Soran+1 yılBen yinede 1.75 olmak istiyorum ama
- +1 yıl
Olabiliyorsan ol ama olmayacak bir şey içinde kendini üzmene değmez
Soran+1 yılAma istiyorum
- +1 yıl
😅😅saçmalama bebek 😜
- +1 yıl
Senin istediğinin uzun boy olduğuna eminmisin?
Soran+1 yıl1.75 kisa mi bir kadin icin
- +1 yıl
Özele gel soru sahibi arkadaşı rahatsiz etmeyelim teşekkürler
- +1 yıl
🙂rica ederim
+1 yılKendini olduğun gibi kabul ettiğin zaman Kendini sevmeye başlarsın ve diğer insanlarda seni sevmeye başlarlar. Kendini sevmeyen insanı kimse sevmez çünkü ozguvensizdir. Manipule olma başkalarının güzellik cirkinlik kalıplarindan uzak dur. 175 olup sakat olsaydin uzun olmanın ne anlamı kaldıki?
10 Yorumlabir iki hileyle daha uzun görüşebilirsin, bu konuda çok fazla öneri sunan bloglar, siteler var. vücuduna göre doğru giyimle hem güzel hem de çekici görünebilirsin tabiki.
10 YorumlaAyrıntılı konuşulacak şeyler bunlar vücut dili ve giyim tarzı ile ilgili bazı değişiklikler yapılabilir
20 Yorumla
+1 yıl188'im minyonlar daha hoşuma gidiyor. Kasmaya gerek yok o yüzden. Beğenen böyle de beğenir. Değiştiremeyeceğin şeyler yerine giyimin, davranışların gibi şeylere odaklansan daha iyi olur.
Giyinmeyi öğrenmek önemli. En basitinden yatay çizgiler yerine dikey çizgiler daha uzun gösterebilir.
00 Yorumla
+1 yıl1.55 bana normal geliyor ya. Dışarda da kimsenin önemsediğini zannetmiyorum. Bakımlı biriysen her türlü dikkat çekersin. Kendini olduğun gibi kabullen ve kendine özen göster.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakma kafaya kendinle barışık ol ve kısa kızlarda çekici daha çok. Ayrıca çok uzun olunca da itici oluyor çoğu kadın. Kıyafetleri güzel seç, bakıma önem ver yeter.
00 Yorumla Uzun olan da uzun olmaktan nefret ediyo ayaklarının büyük olmasından ayağına ayakkabı bulamamasından şikayetçi anlayacağın herkes herşeyden şikayetçi
00 Yorumla
+1 yıl1,55 Türkiye standartlarında çokta kısa bir boy değil kadınlar için. Çekiciliği boya bağlı kalmadan elde etmek gerekir. Bunun için öncelikle özgüven sahibi olmanı öneririm. Kendinle barışık ol, kusurlarını sev. Kimseyi kendine rakip görme, kendinden daha yüksekte görme. Doğal ol, egoist olma, kasıntı olma, ama bir o kadar da nerde nasıl durman konuşman gerektiğini bilen bir insan ol. Sonra boyun bir önemi olmadığını göreceksin 👍 Kendini sev, İyi günler 🤗
00 YorumlaKısa olman çok hoş bir özellik zaten merak etme 😅 istersen konuşalım sana tavsiyeler vereyim duruma göre
06 Yorumla
Soran+1 yılHicte iyi bisey degil hic bisey yakismiyor kiyafet olarak
Soran+1 yılHayir ya oyle degil uzunlara ispanyol paca pantalon daha cok yakisiyor ben giyince tavuk gibi oluyorum
Boy uzatma ameliyatları var ama pek sağlıklı değillermiş
14 Yorumla
Soran+1 yılIstesemde olmuyor zaten bosverdim artik
Soran+1 yıl1.75 olamazmisim
Soran+1 yıl1.55im cunku simdi
Ben 153 üm ama özgüvenim var kendimi beğeniyorum ve genel olarak uzun erkekler ilgileniyor benle nedense
11 YorumlaYuruyen yer elması gibi olarak bence gayet dikkat çekici olmalisin😂
15 Yorumla
Soran+1 yılYaa uf dalga gecme lutfen
Soran+1 yılBoyun kac
Soran+1 yılKeske ben de o kadar olsam
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekici olmak pek mümkün değil. Bugün pantolon almak için sitelere baktım. Mankenlerde çok güzel durmuş ama bende çok kötü durur. Ya da uzun elbiseler de yakışmıyor bence kısa olanlara.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa uff :((
+1 yılAbla değişik yorumları aldırma Allah herkese herşeyi aynı anda vermez boyun yoksa başka iyi özelliklerin vardır.
00 YorumlaÖyle deme, minyon kadınlar bence daha ilgi çekicidir. Ayaklar küçük dedin ya, mesela beni benden aldın bile... ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim boyum 150, bende uzun olmak isterdim ama Allah vermeyince vermiyor yapacak bir şey yok, hayatımdaki adam ise 181 boyunda evlenmeyi düşünüyoruz çok güzel bir gülüşüm var çok da genç duruyorum,
015 Yorumla
Soran+1 yılYaa 😊😊
Soran+1 yılNe guzel o senin boyunu sorun etmiyir
Cevap sahibi+1 yılEvet hatta boyum 150 den kısa yani ben düz 150 diyorum 😂😂sen düşün artık ayrıca 36 numara ayaklarım var topuklu ayakkabı giyince efsane duruyor valla
Soran+1 yılBen topukluda giyemiyorum ayaklarim cok kucuk topuklu icin
Cevap sahibi+1 yılKaç numara ayakların var
Cevap sahibi+1 yılBenim ablam 30 yaşında o da 150 155 falan ama 35 numara ayakları var evli 2 çocuğu var
Soran+1 yıl36 ama stilletto olmuyor
Cevap sahibi+1 yılNasıl olmuyor daha 2 3 gün önce stiletto aldım giymek için
Soran+1 yılAyaklarim ince zayif oyle etli degill
Cevap sahibi+1 yılBenimde öyle ama gayet güzel oluyor evlilik teklifi alırım diye aldım onu giyip gidecem 😂😂😂
Soran+1 yılBenim sevdigim cocuk 1.88 ve uzun kizlardan hoslaniyormus :((
Soran+1 yıl:((
Cevap sahibi+1 yılValla benimki beni ilk gördüğünde aşık olmuş 😂😂😂7 8 aydır birlikteyiz
Soran+1 yılKeske benimki de beni bevense ama nerde :(
Cevap sahibi+1 yılDemek ki senin için doğru kişi değilmiş boş ver geçmişte bende çok üzülürdüm benim beğendiğim kişiler neden beni sevmiyor diye ama sonra bişeyler oluyor kendisi gelip seni buluyor, hiç olmadık bir zamanda. Mesela biz otobüste tanıştık o uçağını kaçırdı ben otobüsü sonra aynı otobüste denk geldik falan filan ve devam ediyoruz
Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Kadınlar şaka gibi çok çelişkili
Boy ile çekiciliğin hiç alakası yok ama sen bilirsin teyze
ayaklarının küçük olmasından şikayet eden ilk kadın olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılMinyon sevilir aslında. Jest ve mimiklerin seni öne çıkarır. Dış görünüş hiçbir şey ifade etmiyor. Kendine güven
00 Yorumla
+1 yılSen de acayip bir ateş vardır Bundan eminim Çünkü kısa boylu kadınlardaki ateşi ben kimsede görmedim
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru mu bu
- +1 yıl
Buradan cevap versene
Olduğun gibi davran. Benim is yerinde de 1.55 biyunda bir kız var. Ama gözüme çok tatlı ve sevimli geliyor ❤️
00 YorumlaSeksi giyin bakım yap sıcak kanlı sosyal ol kaç yasındasınız
07 Yorumla
Soran+1 yıl20 yim sorun o dehil ben ince uzun olmak istiyorum manken gibi
Soran+1 yılBen 1.75 olmak istiyorum ama
Soran+1 yılBiliyorum ama yinede uzun olmak isterdim
Yapıcak bişey yok, doğuştan şanssızsın, benim sevgilim ukraynalı 1,80 boyunda, oda biraz fazla uzun bence ckfödök
00 Yorumlao boyunla 1.90 lık erkek bile bulursun gancık olduktan sonra istersen 1.45 ol
10 Yorumla
+1 yılAyn çok da üzülüyorsun kesin ya bırak bu işleri..
Sen de biliyorsun erkekler kısa seviyor115 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kisami seviyor asla ben sevmiyorum. kisa. kadin Seksi görünmüyor mu uzun kadının beli kalçası bacakları cok Seksi oluyor mini elbise yakışır mesela uzuna , kısa kadına nasıl mini giydirecek sin dizine geliyor. hic güzel duemuyor
- +1 yıl
O senin düşüncen. Geneli kısa seviyor
- +1 yıl
Vay anasını bende mi sorun var anlamıyorum abi kısa kadin Seksi gorunmuyorki kısa dediğim 1.55_1.60
- +1 yıl
Uzun ne senin için
- +1 yıl
1.70_ 1.67 aşağısı kısa oluyor kıyafet yakışmıyor uzun bacak bambaşka duruyor kadında zaten elbise alırken anlıyorsun yakışmıyor.
- +1 yıl
1.70 sonrası kötü duruyor çünkü erkekler kısa
- +1 yıl
Doğru haklısın ama en az 1.67 olması lazım bu bir gerçek , kısa kızlar tamam yatakta kolay oluyor evirip çeviriyorum ama erkekte kısa olunca güzel olur ben 1.80 karım 1.54 kalça yok
- +1 yıl
Eşinden memnun musun peki
- +1 yıl
Özele yaziyorum
- +1 yıl
Dünyanın en güzel kızı ile. beraner olsan yine gözün dışarıya kayar çeşit çeşit kız var
- +1 yıl
Fizik olarak hayalimdeki kadın degil
- +1 yıl
Bana hayalindeki vücudu atsana foto olarak
- +1 yıl
Tamam özelden atiyom
- +1 yıl
Güzelmis
Ben de 155im yoldan insanlar gelip konusmaya calisiyor
10 Yorumla
+1 yıl- Bence saçlardan yürü büyük bir etmendir
10 Yorumla
+1 yılDikkat çekmek aurayla enerjiyle olan bir olan giyim kuşamla ilgisi yok
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapmanıza gerek yok 155 im demen yeteli 😅
12 Yorumla- +1 yıl
1.53 de olur mu? 😅
- +1 yıl
Olur bir iki cm hesabı yapılmaz 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- onceden bende 1.55 olmayi sevmiyordum ama kendini sevmelisin, yapacak birsey yok kendini sevmeyi ogren
12 Yorumla
Soran+1 yılBen yinede 1.75 olmak isterdim
Cevap sahibi+1 yılben istemezdim uzun olup napicam
+1 yılKısa boylulari daha çekici bulan birsuru insan var
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. İnsanlar yanılsamadırlar. Seni bir insan fsrketsin, dikkatini çek, inan en iyisi o!.
00 Yorumla
+1 yıl1.84 benim boyum inan ki kısa olmak isterdim uzunluk marifet degil boş ver kendini sev.
00 Yorumla
+1 yıl1.55 boy da ne sanki polis nosu gibi 155😂😂
00 Yorumla
+1 yılOlamazsın karım 1.55 en büyük hayalimdi uzun kadın karım çok kısa kalcasida yok
015 Yorumla- +1 yıl
En buyuk hayalin uzun kadin olacak kadar vizyonsuzsan yazik sana bunun caresi yok da eşin 1 ay sporla bile mukemmel kalca yapabilir 💩
- +1 yıl
Vizyonsuzluk ne alak eşim 1.54 ben ise 1.70 seviyorum kalçası küçük ne en var ne yükseklik elbise giyiyor yakışmıyor kalça yokki boyda yok mi i giyiyor düzine geliyor uzun kadin öylemi giysin bakalim mini eteği ayrıca spor yapmiyor dilimde tüy bitti
- +1 yıl
Madem uzun seviyosun ne diye kisa kadinla evlenip ona da zulüm oluyosun qmk
- +1 yıl
Aşık oldum o kadar dedim kendime evlenme yapma bu kız hayalindeki kız değil canım gibi evlendim annemde çok dedi
- +1 yıl
Umarim ne b*k oldugunu anlar da bi an once bosanir
- +1 yıl
Her şey cinsellik değil, biri ile cinsellik için evlenilmez zaten. O seni her halinle sevmiş
- +1 yıl
Erkeklerin özetisin sen😂 yazık bu dünya sizin gibiler yüzünden çöküyor iyice cinsellik cinsellik nereye kadar insan bir huzur ister inşallah çocuğunuz yoktur bir an önce boşanırsanız senin gibi insanla kimse yapamaz çünkü kusura bakmada böyle düşünüyordun madem neden zvk için karşındakini de yakıyorsun o daha çok mutlu olabilirdi neden yaniiii
- +1 yıl
yorumun midemi bulandırdi umarım senden boşanir.
- +1 yıl
Abicim konu boy dan nasıl senin cinsel şeylerine geldi yaw Allah aşkında rezil etme bizi surda
- +1 yıl
Bende biliyorum her şey cinsellik değil ama. cinsellikte evlilikte en önemli. sey bana diyorusnuz siz sanki farklisiniz kim istemez ki Seksi bir kadın ya da erkek ile evlenmeyi
- +1 yıl
dayı sexilik ile boy la ne alaka konu penisin diill hatırlatırım
- +1 yıl
dayı şimdi bizeen senin karının kıçından tövbe ya
- +1 yıl
Dayı uzun kadın Seksi görünür 1.50 boyundaki kadın ile 1.70 boyundaki kadının bacaklari nasıl görünür bir düşün kısa kadın mini etek. giydiginde yakışmıyor niye bacak kısa etek nerdeyse dize geliyor 1.70 öyle degilki Allah aşkına bilmiyormuş gibi konuşmayın.
- +1 yıl
Ayyy ne uzattın be madem bu kadar popo meraklısısın boşan beee niye yoruyon la bizi
- +1 yıl
Seni yormuyorum uygulama soru uygulaması cevap vermek zorunda değilsin yazma evet popo istiyorum boy istiyorum Seksi kız istiyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılKısa insanların ilk ve en önemli işi kendilerini çok çok sevmektir. 😊
00 Yorumla
+1 yılDilini kesen bütün kadınlar dikkat çekicidir, ama dört kollu yonca gibi azlar
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 443 cevap paylaştı. 1.55 minyon olmak zaten gayet dikkat çekici bence güzel bir şey bu takılacak bir şey göremedim
00 YorumlaFakir avuntuları stil danışmanı bul her boya göre giyim tarzı vardır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yıldaha ne olsun çektin bile 155 her daim geçerlidir
00 Yorumla
+1 yılNormal ol kadın. inan normal insan görünce marjinal geliyor bana artık
00 Yorumla
+1 yılBoyuna göre çok kilo alırsan itici olursun. Zayıf olursan bakım yaparsan ilgi çekersin. Seçim senin
02 Yorumla- +1 yıl
Her şey kilo değildir tatlım
- +1 yıl
Oboziteden bahsettim ben 😇
+1 yılDoğru kıyafetler doğru saç kesimi yaptırarak doğru stille mükemmel görünebilrisin
01 Yorumla- +1 yıl
Saçın giyimin filan nasıl
+1 yılboyuna göre ideal kilonda olursan boyun kısa bile olsa fiziğin güzel görünür
00 Yorumla
+1 yılSexylik işe yarar. Çüce olup, seksi giyinip dikkat çekenler var
00 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler