Güzellik & Bakım Erkek olup da çirkin görünmek mümkün mü? Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sakal gözlük Yüzün büyük bölümü sakal geri kalan kısmı da gözlük 😎😎 Erkek olup da çirkin görünmek mümkün mü? Cevapla Erkek Soruları Bölüm Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 34,2b cevap paylaştı. Evet zaten erkek olmak daha çirkin olmak demektir. kızlar en azından makyajla estetikle bir şekilde güzel olur. 1 6 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl 😅😂🤣🤣🤣 Quasimodo gibi konuştun u Barış_LonelyForever 1 yıl O kim ki tanımıyorum :D :D Kawasaki_Ninja 1 yıl https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Quasimodo Kawasaki_Ninja 1 yıl Erkek çirkin olacak hatun güzel olacak diyor. u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkür ederim değişik biriymiş 🤣🤣 Kawasaki_Ninja 1 yıl Rica ederim 😊
Serein Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl anlayamadım tam soruyu ama bu adam gibi sakal kaplayıp gözlük takarsa bir şey görünmez zaten shahs 2 4 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Diyorum ki çirkin kadın yoksa çirkin erkek hiç yoktur 😊😊 Yorumla Serein 1 yıl hımm dengeler diyosun Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Denge önemli 👍 Yorumla Nahcivanlı_Kenan 1 yıl Şöyle söyleyeyim öyle tiplerin yanında öyle güzel kızlar görüyoruz ki, artık ben de mi koyversem diye mi düşünmeye başladım. Not : şahsi fikrim güzellik ve çirkinlik göreceli kavramlardır. Yani mümkün tabii ki. Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Erkeklerin her hali mükemmelmiş gibi, ne müthiş (!) bir öz güven bu öyle? 1 5 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Eninde sonunda hepiniz bir erkeğe aşık olmuyor gibi konuştun 😎😎 MasalsızKaldım 1 yıl Bir erkek var, bin erkek var. Herkesleşen var, kimseleşen var.. Kawasaki_Ninja 1 yıl Tüm erkekler için öküz diyende gene sizsiniz 😎 MasalsızKaldım 1 yıl Gördüğü üç beş yorum için bütün kadınları genelleyen de siz.. Kawasaki_Ninja 1 yıl Hepiniz eninde sonunda bir bir erkeğe aşık oluyor diyen de benim 👍 bazı dengesiz kadınlar erkeklerin dengesini bozuyor.
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kendine güvenen sakallarını kessin 2 21 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Makyaj yapıyorlar bu defa 😅😂🤣🤣 Yorumla StoneeCold 1 yıl Tazyikli suyu ver arınsın kirlerinden sjfkfkf Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Sakalını kesen erkek makyaj yapıyorsa? Yorumla StoneeCold 1 yıl Fondöteni kapatıcıyı çok iyi kullanan bir erkek varsa o benim bacımdır net daha hangisi hangisidir bilmez Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl 😅😂🤣🤣🤣 Geçenlerde burada kızın biri sormuş erkeklerin makyaj yapma olayını, kerimcan var kaş alıyor vs vs yani bacın çok var. Yorumla StoneeCold 1 yıl Öyle bir soru hatırlıyorum Kore sevdasına düşmüş kızlardan biridir Yorumla StoneeCold 1 yıl Şimdi böyle dedim ya linçlenirim hayali bir garip Gratis’in önünde bekliyormuşum 2 saat jskdkd Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Aynen beybi face ve Kore sevdalısı bir kızdı. Gratise girmiyor musun sen? Yorumla StoneeCold 1 yıl İhtiyacım olan bir şey varsa girerim boş yere girmem zamanım değerli Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Time is cash 😎 Yorumla StoneeCold 1 yıl Aynen öyle Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Özel değilse ne iş yapıyorsun? Yorumla StoneeCold 1 yıl Daha öğrenci olan bir adet sağlıkçıyım Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Yaş doğru değil mi? Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Hmm ya da 2. Universite olabilir Yorumla StoneeCold 1 yıl Bir sene sınava tekrar çalıştım 18-19 desen sonra bölüm değiştirmek için dondurdum küçük bir hesapla yaş doğru çıkıyor yani Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Sağlık sektörünü iş yüzünden mi tercih ettin Yorumla StoneeCold 1 yıl Hayır Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Günaydın Yorumla StoneeCold 1 yıl Günaydın Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Takip ettim seni 😊 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 398 cevap paylaştı. Tabiki mumkun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet zaten erkek olmak daha çirkin olmak demektir. kızlar en azından makyajla estetikle bir şekilde güzel olur.
😅😂🤣🤣🤣 Quasimodo gibi konuştun
O kim ki tanımıyorum :D :D
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Quasimodo
Erkek çirkin olacak hatun güzel olacak diyor.
Teşekkür ederim değişik biriymiş 🤣🤣
Rica ederim 😊
anlayamadım tam soruyu ama bu adam gibi sakal kaplayıp gözlük takarsa bir şey görünmez zaten shahs
Diyorum ki çirkin kadın yoksa çirkin erkek hiç yoktur 😊😊
hımm dengeler diyosun
Denge önemli 👍
Şöyle söyleyeyim öyle tiplerin yanında öyle güzel kızlar görüyoruz ki, artık ben de mi koyversem diye mi düşünmeye başladım.
Not : şahsi fikrim güzellik ve çirkinlik göreceli kavramlardır. Yani mümkün tabii ki.
Erkeklerin her hali mükemmelmiş gibi, ne müthiş (!) bir öz güven bu öyle?
Eninde sonunda hepiniz bir erkeğe aşık olmuyor gibi konuştun 😎😎
Bir erkek var, bin erkek var. Herkesleşen var, kimseleşen var..
Tüm erkekler için öküz diyende gene sizsiniz 😎
Gördüğü üç beş yorum için bütün kadınları genelleyen de siz..
Hepiniz eninde sonunda bir bir erkeğe aşık oluyor diyen de benim 👍 bazı dengesiz kadınlar erkeklerin dengesini bozuyor.
Kendine güvenen sakallarını kessin
Makyaj yapıyorlar bu defa 😅😂🤣🤣
Tazyikli suyu ver arınsın kirlerinden sjfkfkf
Sakalını kesen erkek makyaj yapıyorsa?
Fondöteni kapatıcıyı çok iyi kullanan bir erkek varsa o benim bacımdır net daha hangisi hangisidir bilmez
😅😂🤣🤣🤣 Geçenlerde burada kızın biri sormuş erkeklerin makyaj yapma olayını, kerimcan var kaş alıyor vs vs yani bacın çok var.
Öyle bir soru hatırlıyorum Kore sevdasına düşmüş kızlardan biridir
Şimdi böyle dedim ya linçlenirim hayali bir garip Gratis’in önünde bekliyormuşum 2 saat jskdkd
Aynen beybi face ve Kore sevdalısı bir kızdı. Gratise girmiyor musun sen?
İhtiyacım olan bir şey varsa girerim boş yere girmem zamanım değerli
Time is cash 😎
Aynen öyle
Özel değilse ne iş yapıyorsun?
Daha öğrenci olan bir adet sağlıkçıyım
Yaş doğru değil mi?
Hmm ya da 2. Universite olabilir
Bir sene sınava tekrar çalıştım 18-19 desen sonra bölüm değiştirmek için dondurdum küçük bir hesapla yaş doğru çıkıyor yani
Sağlık sektörünü iş yüzünden mi tercih ettin
Hayır
Günaydın
Günaydın
Takip ettim seni 😊
Tabiki mumkun
Mümkün niye mümkün olmasın
Niye mümkün olmasın