Çirkinlik güzellik kişilerin bakış açısına göre değişir gadası. Ünlülerin arasında doğal güzellikte olan sayılı kadın vardır. Şişman erkek çirkin diye tabir etmek oldukça yanlış bir yaklaşım bana göre. Allah herkesi özenerek yarattı. İnsanoğlu bu gerçeği görmek istemiyor.
yani zevk meselesi bende kilolu kadınları seviyorum zayıf sevmiyorum ama bu şekil üslüpla saçmalamış... yani hayatıma şişman almam diyebilirdi ama şişman insanlarla görüşmem çocuğum olumsuz etkileniyo demesi saçmalamış onu görüp olumsuz etkilenen çocuk daha çoktur eminim
Zayıf ve yapay kaslı erkeklerin yanında bir adım öndedir. Hatta bununla ilgili bir yazı okumuştum şu meşhur bilimsel çalışmalardan birinde kaslı erkeğe bakarak göbekli erkekler daha çok çekici geliyormuş. Bir de geniş omuzlulular buna dahil. 🤷♀️
Keşke beyin ve ruh estetiği de yapılabilse bazı insanlara.. Bence insanlar kendisini görünce olumsuz etkileniyor esas o sebeple gitsin kapatsın kendini bir yere sıkıldık yeter.. Keyifli günler..
Şişman ve BAKIMSIZ insanı ben de sevmiyorum. 15 bin TL'yi tek seferde bana versin ben de reklamda oynarım. Hatt 15 bin TL'ye obeziteye ozendirme programi bile sunarim. Fazla kilo bakimsizlik belirtisidir ve bakimsiz insanı sevmem.