Adam dünya yakısıklısı nasıl öyle biriyle evlendi ben şok
Erkekler neden çirkin?
Adam dünya yakısıklısı nasıl öyle biriyle evlendi ben şok
Kadınlarla evlenirki?
Çok güzel ararlar ama çirkin kadınla evlenirler
örnek Cüneyt arkın
Adam dünyanın yakısıklısı istese Türkan şorayı Emel sayını anında elde ederdi dünyada hayır diyecek kadın yoktu ona
ama o sıradan hatta güzel olmayan bir kadınla evlendi kendini ona adadı
erkeklerin çoğu çirkin kadınlarla evleniyor neden?
Güzellik ayrı şey alımlı olmak ayrı şey. Alımlı gösterişli süslü kokana kızlar eğlenme için istenir. Fazla dikkat çekmeyen ortalama güzellikte ve aile kadını olabilecek kizlar da evlenmek için istenir. Kaliteli koca bulmak için bütün paranızı kozmetiğe kıyafetlere yatiracaginiza görgü edep zerafet kurslarına gidip kendinizi yetiştirin.
Ben çok süslü değilimki estetikte yok kendi güzelliğime güvenirim
Ayrıca Cüneyt arkının karısı boya küpü?
Kadın ünlü değil dikkat çekmeyen biri. Onu diyorum.
Ama boya küpü 😃 ? Süslü kokona yinede güzel değil
Boya küpü olması onu Cüneyt Arkın dan daha parlak yapmıyor. Sonuçta sıradan biri olarak kalıyor onun yanında. Eğer Cüneyt Arkın sıradan bir adam olsaydı o zaman da o kadın daha çok dikkat cekerdi
Bu aslında şöyle kendimden örnek vereyim. Mesela karşımda iki tane kız var birisi çok güzel birisi onun kadar güzel değil diyelim. Ben eğer özgüveni yüksek bir insansam güzel kızda şansımı denerim ki onla birlikteliğim olur ama eğer özgüvenim düşükse diğerine yönelirim çünkü garantiye oynamak isterim. Bu açıdan düşünürsen erkeklerin çoğunluğu bu davranışı sergiliyor.
Cevap
8Cevap
Bunun nedenleri var, düşününce nedenini nedenlerini çok basitçe bulabilirsin.
çirkin kadın çirkin erkek diye bir şey yoktur güzellik yakışıklılık göreceli kavramdır.
Cüneyt arkın göreceli mi 😅
Türkan şoray? Emel sayın?
😂😂😂
ona bakilirsa kizlar cirkin erkeklerle sevgili oluyor dusuncen cok sacma birisiyle sirf tipi icin sevgili olmazsin tip bir yere kadar
Ne kadar üzülecek bir durumdasın yazık ya
Basitlerle evleniyorlar
aynen öyle
Türkan şoray'a da güzel diyor ya bu ülke 😕
Şimdiki kızlar robota benziyor eli ayağı düzgün göster bir tane
Güzellik göreceli
Emel sayın göreceli mi?
Taş olursun *
ne desek bos herkes biseyleri kabulleniyor demekki
Aşk işte
İç güzelliğine bakarim
yooo