Bence hayır. Çirkin erkek yok özgüvensiz erkek var. Özgüveni yüksek olan herkes herkesle birlikte olabilir.
Peki sizce?
Bence hayır. Çirkin erkek yok özgüvensiz erkek var. Özgüveni yüksek olan herkes herkesle birlikte olabilir.
Peki sizce?
Katılıyorum. Bide kime göre çirkin, kime göre güzel? Hem güzellik kalpte değil mi neden herkes yüze, boya posa bakıyor sadece? Hayvan mıyız bizde dışına göre seçim yapalım? Özümüz, derinliğimiz nerede?
Thank ⁁ou
Çirkin kadın çirkin erkek tanımasına hoşlanmıyorum çünkü herkesin beğenme ve de çirkin kavramları farklı tarz eder size göre çirkin olan başkası tarafından beğenilir o yüzden zeka ve renkler tartışılmayacak gibi bu konuda da yorum yapmak çok saçma oluyor Ama şunu söyleyeyim bakımsız olmaması lazım özgüvensiz olmaması lazım
Cevap
31Cevap
Özgüvensizlik bence
özgüvenle alakası yok çünkü daha begenmediği birini kızlar muhatap bile almıyor selam versen yüzünü ceviriyor özgüvenin alakası yok. bahsettiğin şey zaten kızlarla tanışmışsındır muhabbetin vardır falan yoksa begendiğimiz bi kızı çirkin erkek tavlayamaz konuşamaz
çirkinsin lafını yedikten sonra kendimizi çirkin olarak görmeye başlıyoruz bu özgüvensizlikle alakası olmuyor çoğu zaman
öylebişey yok çirkin kadın yoktur makyajlada güzelleşir erkekte tutmaz o özgüven bilmem ne çirkinse şansı yoktur
O sırada karşısındaki erkeği kaşı gözü istediği gibi değil diye reddeden TC kızı.
Güzellik mevgumu görecelidir kişiden kişiye değişir
Özgüven + Ağzı iyi laf yapan erkek kombini başarılı.
Doğru diyorsun. Tipsiz olup yanında güzel kız olanlar var
Evet bu konuda haklısın kadınlar erkeklerin özgüvensizliğine çok takılıyor
valla su kirmiziyi gorupte sana karsi ozguvensiz olan var mi
Ben kaza gecirdim bacim maalesef yuzumun bir taraflari bozuldu dogustan cirkin degilim ama bu olay beni ozguvensiz yapiyor :(
Katılmıyorum herkes herkesle birlikte olamaz sırf özgüveni yüksek diye çirkin kızla sevgili olmam
Yalan, en basitinden selam veriyorsun seni kötü kötü süzüyorlar ağızlarından kelpetenle laf alıyorsun. Bu tür hareketler zaten erkekte olan özgüveni zedeliyor.
Sana katılmıyorum Çünkü en çirkin kızın bile çevresinde kaç erkek var
Bunun özgüvenle alakası yok erkek kızın yanına gidip oturalım kahve içelim derse red yese o erkekte özgüven mi kalır zaten şu an ki kızlar nerde p’ç erkek varsa onlarla takılıyor
Çirkin erkek yok, çirkin kadın var
Çirkin erkekte cirkin kadinda mevcut
Özgüvenden ziyade kişide önemli
Çirkinim ben olsa sevgilim olurdu
Ne anlatıyor ve abi be ablaa 😂😂
Sizin için parası önemli
Taş gibisin keşke benim olsan
Bakımsız bence
Evet çirkiniz 🥹
Cirkinim
Çirkiniz
çirkin çirkin