Güzellik & Bakım Tekrarlayan kuruluk ve buna bağlı kaşıntı yaşıyorsan atopik cilde sahip olabilirsin, bunu biliyor muydun? (Sayfa 5) Bepanthol SensiDaily Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2325 Tekrarlayan kuruluk ve buna bağlı kaşıntı yaşıyorsan atopik cilde sahip olabilirsin, bunu biliyor muydun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 48 kişi beğendi
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Öyle bir sorun yok. Dudunmedim 0 0 Yorumla
Metehn27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Değişik bir bilgi aldım teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Berkgay123 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yani bir konuda daha aydınlanmış oldum 0 0 Yorumla
beyzoooxx61 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Sanırım böyleyim ne yapmam gerekiyor 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Güzel bir paylaşım olmuş, emeğinize sağlık, 0 0 Yorumla
hayal210222022 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 45% +1 yıl Cildim karma gerçekten bakımı zor 0 0 Yorumla
çiğlevrek Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 64% +1 yıl Biliyorum ve nemlendirici kullanıyorum 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cildim mermer gibi. Neden böyle bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Kayanfil Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldu 0 0 Yorumla
Herhangibirinsanım Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Dedik olabilir yani öyle işte 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cilt de etksi nasıl deneyen var mı? 0 0 Yorumla
garan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Aaaa bu ben bilgilendirici bir yazı teşekkürler. 0 0 Yorumla
KocamBirZampara Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Her gün bunu görüyorum yeteeeeerrr 0 1 Yorumla kelimeci +1 yıl Neden öyle diyorsun Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı. Bilmiyordum öğrendim teşekkürler 0 0 Yorumla
Doreamon123 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 87% +1 yıl Biliyorum o yüzden bakım aksatmıyorum 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Benim cildim karma cilt. Ama bunuda öğrenmiş olduk 0 0 Yorumla
21can2121 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Çok yağlı bi cildim var bundan kaşıntı yapıyor 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Evet biliyordum ama sizin ürün ne kadar faydalı? 0 0 Yorumla
suzisuzi35 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Her yerde kullanıyorum yoğun bir nemlendirici 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. teşekkürler paylaşım için 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Zamanla gecer biraz beklemen lazim 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Güzel bilgilendirmek teşekkür ederim 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Bence için teşekkürler efendim. 0 0 Yorumla
DoRu_K Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Güzel ürün deneyin denemekten zarar gelmez 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Her derdin çaresi var yeter ki iste! 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
347Cevap
Öyle bir sorun yok. Dudunmedim
Evet biliyordum teşekkürler
Değişik bir bilgi aldım teşekkür ederim
İlginç... Olabilir her şey
Yani bir konuda daha aydınlanmış oldum
Kişisel olarak değişebilir bu
Sanırım böyleyim ne yapmam gerekiyor
içerik için çok teşekkürler :)
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Güzel bir paylaşım olmuş, emeğinize sağlık,
denedim ve tavsiye ederim
Ilk defa öğrendim ama bende yok
yok bilmiyordum iyi ki dediniz
Cildim karma gerçekten bakımı zor
Biliyorum ve nemlendirici kullanıyorum
Cildim mermer gibi. Neden böyle bilmiyorum.
Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldu
Bilmesi güzel bilgiler teşekkürler
Neyseki kuru bir cildim yok...
kuru ciltler için başarılı bir ürün
Dedik olabilir yani öyle işte
Krem felan filan boş kimyasal şeyler
Bunu bilmiyordum teşekkürler
Cilt de etksi nasıl deneyen var mı?
Bilgi için teşekkürler..😃
bu bilgilere bayıldım teşekkürler
Benımde atopık cildim var mlsf
Bİlmiyordum, teşekkürlerr
Bilgi için teşekkürler..🤩
Aaaa bu ben bilgilendirici bir yazı teşekkürler.
Her gün bunu görüyorum yeteeeeerrr
Neden öyle diyorsun
Evet biliyodum. Biliyordum oyle oldugunu
Bilmiyordum öğrendim teşekkürler
Bol su içmek de işe yarıyor 💗
Biliyorum o yüzden bakım aksatmıyorum
Güzel paylaşım olmuş caniko😆
Kesinlikle en iyi kremlerden biri
Bilmiyordum Tabişi öyle mi
Benim cildim karma cilt. Ama bunuda öğrenmiş olduk
Kendi yaptığım kremleri kullanıyorum
kesim sahibimdir ben buna
Neyseki böyle bir rahatsızlığım yok
Çok yağlı bi cildim var bundan kaşıntı yapıyor
Maalesef yağlı bir cilde sahibim.
böyle bir sorunum hiç olmadı ama dikkate değer bir konu
Evet biliyordum ama sizin ürün ne kadar faydalı?
Her yerde kullanıyorum yoğun bir nemlendirici
teşekkürler paylaşım için
Zamanla gecer biraz beklemen lazim
Öğrenmiş oldum dhdfhftjdkrrkrkkrt
Güzel bilgilendirmek teşekkür ederim
Bence için teşekkürler efendim.
teşekkürler Bepanthol SensiDaily
Aydınlandım teşekkür ederim
Güzel ürün deneyin denemekten zarar gelmez
Doğal bir nem ve kuruluktan kurtulan cilt
Kuru cildim yok :d şanslıyım
Bilgilendirici olmuş, teşekkürler