Güzellik & Bakım Tekrarlayan kuruluk ve buna bağlı kaşıntı yaşıyorsan atopik cilde sahip olabilirsin, bunu biliyor muydun? (Sayfa 4) Bepanthol SensiDaily Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2325 Tekrarlayan kuruluk ve buna bağlı kaşıntı yaşıyorsan atopik cilde sahip olabilirsin, bunu biliyor muydun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 48 kişi beğendi
Furkan24att Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bu bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
kalbikırıklarderneği Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Benim cildim atopik değil kaşınma falan yok ama çok kuruyup kabuklanıyor neden 0 0 Yorumla
Peripeperi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl hassas ciltler için bepanthol kurtuluş yolu ya yemin ederim 0 0 Yorumla
caner2907 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben anlamam her duştan sonra tum vücuduma krem sürüyorum hic bi sorun yok cok şükür 0 0 Yorumla
Aylizzxc Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bende kuru bir cilde sahiptim kullandım ve memnunum 0 0 Yorumla
Kalitimdnasi Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Herkesin cildi farklı cilde göre krem alinabilir 0 0 Yorumla
Kazuha Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sürekli cildim kuru ama kaşınmıyor ama çok rahatsız hissediyorum 0 0 Yorumla
Sıkıldımnapim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kaşıntı ve kızarıklık bulunan kollarımda sensiderm kullanıyorum baya düzelme var 0 0 Yorumla
isimsiz213542 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Bakımı çok zor. Çünkü doğal bir neme ihtiyacımız var, yağa değil 0 0 Yorumla
thv95 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Özellikle ellerde kuruluk birçok kişide var maalesef. Umarım bu krem onlara iyi gelir. 0 0 Yorumla
Ofofodod Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Benimde çok kuru bir cildim var. Sürekli nemlendirmem gerekiyor. 0 0 Yorumla
kamazafer Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Dustann sonra cildim inanılmaz kurulama oluyor inşallah bu krem iyi gelir 0 0 Yorumla
Kendihalindeadam Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Evet herkeste olabilirGüzel bir çözüm yolu 0 0 Yorumla
Doksan90 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Ogrendigim iyi oldu cunku bazen cildim boyle oluyor 0 0 Yorumla
cileklidondurma123 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Cilt bakımı çok önemli. Erkenden başlamak gerek 0 0 Yorumla
asi_genc63 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Suyu fazla sevmiyorum o yüzden öyle bir problemim de yok 0 0 Yorumla
biraderim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Zaten ulkemizde bir uyuz salgini var, buna benzer 0 0 Yorumla
stepdude Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Bu marka bu tarz konularda bence gayet iyi 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Kuru veya aşırı yağlı bi cildim yok gayet güzel 0 0 Yorumla
operatorbey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Peki yüzdeki bitmeyen sivilce sebebi nedir? 0 0 Yorumla
_kızıl Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 40% +1 yıl Bundan var kesin bende cildim çok kurjyor 0 0 Yorumla
İnception41 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Hadi ya çok enterasan. Öğrendiğim iyi oldu 0 0 Yorumla
solur Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Bazen çok kuru oluyor bence keseye bağlı bende 0 0 Yorumla
GokhanGungorx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Nemlendirici candır bu durumlar için 0 0 Yorumla
Kadirbey343434 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Krem kullanın Beyler çok faydası var 0 0 Yorumla
wersy Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 74% +1 yıl ya da cildi kurudur olabilirrr boyle seyler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
347Cevap
Bu bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim
Benim cildim atopik değil kaşınma falan yok ama çok kuruyup kabuklanıyor neden
hassas ciltler için bepanthol kurtuluş yolu ya yemin ederim
Tam kuru cildi olanlar için birerbir bir ürün
Ben anlamam her duştan sonra tum vücuduma krem sürüyorum hic bi sorun yok cok şükür
Bende kuru bir cilde sahiptim kullandım ve memnunum
Herkesin cildi farklı cilde göre krem alinabilir
Sürekli cildim kuru ama kaşınmıyor ama çok rahatsız hissediyorum
Kaşıntı ve kızarıklık bulunan kollarımda sensiderm kullanıyorum baya düzelme var
Bakımı çok zor. Çünkü doğal bir neme ihtiyacımız var, yağa değil
Özellikle ellerde kuruluk birçok kişide var maalesef. Umarım bu krem onlara iyi gelir.
Benimde çok kuru bir cildim var. Sürekli nemlendirmem gerekiyor.
Dustann sonra cildim inanılmaz kurulama oluyor inşallah bu krem iyi gelir
Evet herkeste olabilir
Güzel bir çözüm yolu
Ogrendigim iyi oldu cunku bazen cildim boyle oluyor
bilmediğim bir konuydu öğrenmek faydalı oldu
Cilt bakımı çok önemli. Erkenden başlamak gerek
Evet cilt kuruluğuna karşı mutlaka kullanılmalı
Suyu fazla sevmiyorum o yüzden öyle bir problemim de yok
Biliyordum sağol paylaşımın için
bacaklarimda var guzel bi paylasim olmus
Bepantholi tavsiye ederim
cildim karma beni biraz zorluyor 😔
Zaten ulkemizde bir uyuz salgini var, buna benzer
Tesekkur ederiz 🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Bu marka bu tarz konularda bence gayet iyi
sıkıntılı ama çözümü kolay
Kuru veya aşırı yağlı bi cildim yok gayet güzel
Bepanthol ürünleri güzel bak çok iyi
Paylaşımınız için teşekkür ederim
yaşamıyom ama yaşamak zor olmalı
Peki yüzdeki bitmeyen sivilce sebebi nedir?
Evet kullandım Bundan teşekkürler
Ek bilgı lazım olur ilerde
Deneyeceğim teşekkür ediyorum kfk
Kuru cilt için güzel oneriler
Bundan var kesin bende cildim çok kurjyor
bende kuru sahibim. elinize sağlık
Hadi ya çok enterasan. Öğrendiğim iyi oldu
Yok, bilmiyordum.
Yeni öğrendim
Çok kötü bir şey cilt kuruluğu
Bazen çok kuru oluyor bence keseye bağlı bende
Bilmiyordum öğrendim sağolun