Güzellik & Bakım Tekrarlayan kuruluk ve buna bağlı kaşıntı yaşıyorsan atopik cilde sahip olabilirsin, bunu biliyor muydun? (Sayfa 3) Bepanthol SensiDaily Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2325 Tekrarlayan kuruluk ve buna bağlı kaşıntı yaşıyorsan atopik cilde sahip olabilirsin, bunu biliyor muydun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 48 kişi beğendi
ggammzee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kuru cilt çok sinir bozucu, birçok ürün kullandım bunu düzeltebilmek için ama aralarında en etkilisi Bepanthol oldu diyebilirim. 0 0 Yorumla
YaseminCelikel Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Evet kaşıntı ve kuruluk çok ciddi bir problem. Bol su içerek ya da çeşitli kremlerle önlem alınabiliyor. 0 0 Yorumla
larayımkanka Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl ben cildimi anlamiyorum bwzen ya. bi uyaniyorum yagli cildim var bi uyaniyorum kup kuruyum. aynısını yasayan var mı? 0 0 Yorumla
Dilqanserl Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Atopik bir cilt yapım var. Ve oldukça zorlanıyorum. Gerçekten yararlı olduğunu düşündüğünüz öneriler varsa yazarsinizzz 0 0 Yorumla
Meyveli-Lahmacun Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Deride minik minik su toplar gibi olup sonra patliyan yerler ne oluyor bunun cevabini bir turlu bulamadim 0 0 Yorumla
zaferkama61 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Cildim çok çabuk kuruyor buna bir çare bulmamız lazım 0 0 Yorumla
benfatmaa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bunun için cildi iyi nemlendirmek ve çok temiz tutmak gerekiyor 1 0 Yorumla
sırsaklayan089 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl ilk kez bunu duydum denizden sonra genelde kuruluk oluyor bende 0 0 Yorumla
Fantasymore Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Islak ve nemli olması önemli iyi ki varsın bepatnhol 0 0 Yorumla
meolya Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Atopik cilde sahip olabileceğim hiç aklıma gelmezdi 0 0 Yorumla
Mervyx Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl İlk defa duydum ben basima da gelmis olabilir hic fark etmdim 0 0 Yorumla
adeen0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl ürün iyi tavsiye ederim bence güneş kremi surulmeden dışarı çıkılmamalı 0 0 Yorumla
Orion35 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Evet genelde duşta çok sıcak su ile yıkanınca cildim kuruyor benimde 0 0 Yorumla
ahmet565656 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hayır bilmiyorum bizi aydınşattıgın için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Gizliuye203103 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Kuru bir cildim var bu yuzden duzenli nemlendirici ve vucut peelingimi eksik etmiyorum 0 0 Yorumla
Lipstikbloodbath Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Evet biliyorum bu yüzden doğru nemlendirici ve cilt bakimj 0 0 Yorumla
Cangmiss Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Benim cildinde kuru bir cilt. Her gün nemlendirmem şart. 0 0 Yorumla
mutinmniz Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl bilmiyordum bunu baya detaylı anlatılış teşekkürler. 0 0 Yorumla
melihkayandnv Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl en iyisi bebantol baby kullanacaksın hem nemlendiriyor hem iyilestiriyor 0 0 Yorumla
remzi19052 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl bilmiyordum bunu baya detaylı anlatılış teşekkürler. 0 0 Yorumla
gizlikullaniciiii_ii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Cildim çok kuru kaşıntım sürekli var... Güzel bence 0 0 Yorumla
KöylüAdam Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Evet kuru bi cilde sahibim faydalı bi yazı olmuş 0 0 Yorumla
normanT Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl benim de cildim çok kuru, kuru olmasına rağmen yine de sivilce oluyor 0 1 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl @normanT yediklerine dikkat et sonuç değişmiyorsa cildiyeye gitmen senin için daha iyi olur Yorumla
Istanbul1991 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Benimkide kuru. Ama kuru olmasi tabikide one ki degil. Önemli olan saglikli olmasi 0 0 Yorumla
Cuthepanther Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Yağlı bir cildim var ama genede teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
Nilperitari12345 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl ne yazık kı cildim cok hassas ve alerjenık ne yapsam kendim de sasırdım artık 0 0 Yorumla
Umutsari12 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Toplumun çoğunluğu sıcak su ile duş aldığı İçin bir çok insanda var bu sorun 0 0 Yorumla
romantikkebap Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Cildim çok güzel şükürler olsun ki böyle şeylere ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
yelizim_nursenam Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl gönderiyi okuyunca atopik cilde sahip oldğumu öğrendim 🫠 0 0 Yorumla
Gezer-Hüseyin Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederiz çok işimize yaradı 0 0 Yorumla
eceenuu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bende kuru bir cilde sahibim ama Bepanthol çok yardımcı oluyor 💕 0 0 Yorumla
TKObey Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kuru cilt sıkıntılı bir sorun gerçekten, bu kremi de deneyip yorum yapacağım. 0 0 Yorumla
mr_mk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Birde havalar böyle olunca çok kötü bir his yaratıyor. Mutlaka deneyeceğim ürünü. 0 0 Yorumla
cerobal Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl evet duydum ve geçici çözümler olduğuna inanıyorum. bunun kalıcı bir çözümü olsa keşke 0 0 Yorumla
Deliyimamakendime Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl maalesef kuru bi cilde sahibim ve Sedef hastasıyım. Bu hayatın bana zulmü sanırım 0 0 Yorumla
Elif_Onal7052 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Cildim kuru değil ama bilgilerinizi aklıma tutacağım q 0 0 Yorumla
Starliçem Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Evet cildim kuru o yuzden de düzenli olarak nemlendiriyorum 0 0 Yorumla
çilginçftt Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl hayır düşünmüyorum bence benim cildim kötü djdjdj 0 0 Yorumla
selen12xx Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Cildim çok kuru ve sık sık pul pul oluyor. Ne yaptıysam bir şekilde düzeltemedim. 0 0 Yorumla
Delillah Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Karma bir cildim var. Su bazlı nemlendiriciyle rutin olarak cildini nemlendiriyorum. 0 0 Yorumla
Friendlygally Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Güzel bir marka olmakla beraber bana çok yardımı dokundu. 0 0 Yorumla
Mertygt21 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Daha iyilerini biliyorum herşeyi 1 nedene bağlamamak gerek 0 0 Yorumla
arananadam09 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl yaşamıyorum da rahatsıx edici bi yağlanma var bunara 0 0 Yorumla
Shiningmn Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Daha önce kullanmadim ihtiyac da duymadım ama güzel bir ürün olduğunu duyd 0 0 Yorumla
Janeeeeeee Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Bakımı çok zor ve öğrenciyim cebimde 1 kuruş bile kalmıyor 0 0 Yorumla
Periikizcee Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Çok gerekli bir bilgilendirme olmuş emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
KURTADAMNECMİ Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Hem kuru hem yağlı ciltler gerçekten baş belask 0 0 Yorumla
5302emre Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Cilde bakım şart özellikle hormanları bozuk olanlar 0 0 Yorumla
Canbursaon6 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Tam üstüne bastiniz son 3 yıldır var ve çozum yok 0 0 Yorumla
gizemlicadi2023 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Biliyorum 😊 en yakın zmanda cildiyeye baş vurulmalı 0 0 Yorumla
Minaaax Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Vücudum kuru, yüzüm nötr 😀😀İyi geleceğini düşünüyorum 0 0 Yorumla
LeylaYılmaz69 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Kesinlikle bu konuda bana çok yardımcı oluyor. 0 0 Yorumla
Bisibidi Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Atopik değilim fakat cildimin belli bölgeleri aşırı kuruyor 0 0 Yorumla
Magicmagichot Takip Et Xper 1 Yaş: 44 +1 yıl Hiç böyle ürünlere ihtiyacım yok nemden bittim :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
347Cevap
Kuru cilt çok sinir bozucu, birçok ürün kullandım bunu düzeltebilmek için ama aralarında en etkilisi Bepanthol oldu diyebilirim.
Evet kaşıntı ve kuruluk çok ciddi bir problem. Bol su içerek ya da çeşitli kremlerle önlem alınabiliyor.
Bilmiyorum bilgi için teşekkürler
ben cildimi anlamiyorum bwzen ya. bi uyaniyorum yagli cildim var bi uyaniyorum kup kuruyum. aynısını yasayan var mı?
Atopik bir cilt yapım var. Ve oldukça zorlanıyorum. Gerçekten yararlı olduğunu düşündüğünüz öneriler varsa yazarsinizzz
Deride minik minik su toplar gibi olup sonra patliyan yerler ne oluyor bunun cevabini bir turlu bulamadim
Cildim çok çabuk kuruyor buna bir çare bulmamız lazım
Kuru cildin derdi bitmez ama güzel bir paylaşım olmuş
Bunun için cildi iyi nemlendirmek ve çok temiz tutmak gerekiyor
Bepanthol gerçekten senelerdie kendini bozmayan bir krem
ilk kez bunu duydum denizden sonra genelde kuruluk oluyor bende
Islak ve nemli olması önemli iyi ki varsın bepatnhol
Atopik cilde sahip olabileceğim hiç aklıma gelmezdi
İlk defa duydum ben basima da gelmis olabilir hic fark etmdim
Çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık
ürün iyi tavsiye ederim bence güneş kremi surulmeden dışarı çıkılmamalı
Evet genelde duşta çok sıcak su ile yıkanınca cildim kuruyor benimde
Hayır bilmiyorum bizi aydınşattıgın için teşekkür ederim
Kuru bir cildim var bu yuzden duzenli nemlendirici ve vucut peelingimi eksik etmiyorum
Evet biliyorum bu yüzden doğru nemlendirici ve cilt bakimj
Benim cildinde kuru bir cilt. Her gün nemlendirmem şart.
bilmiyordum bunu baya detaylı anlatılış teşekkürler.
en iyisi bebantol baby kullanacaksın hem nemlendiriyor hem iyilestiriyor
bilmiyordum bunu baya detaylı anlatılış teşekkürler.
Cildim çok kuru kaşıntım sürekli var... Güzel bence
Evet kuru bi cilde sahibim faydalı bi yazı olmuş
benim de cildim çok kuru, kuru olmasına rağmen yine de sivilce oluyor
@normanT yediklerine dikkat et sonuç değişmiyorsa cildiyeye gitmen senin için daha iyi olur
Benimkide kuru. Ama kuru olmasi tabikide one ki degil. Önemli olan saglikli olmasi
Yağlı bir cildim var ama genede teşekkür ederim.
Evet yazın özellikle yaşıyorum kuru cildim var
ne yazık kı cildim cok hassas ve alerjenık ne yapsam kendim de sasırdım artık
Toplumun çoğunluğu sıcak su ile duş aldığı İçin bir çok insanda var bu sorun
Cildim çok güzel şükürler olsun ki böyle şeylere ihtiyacım yok
gönderiyi okuyunca atopik cilde sahip oldğumu öğrendim 🫠
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederiz çok işimize yaradı
Bende kuru bir cilde sahibim ama Bepanthol çok yardımcı oluyor 💕
Kuru cilt sıkıntılı bir sorun gerçekten, bu kremi de deneyip yorum yapacağım.
Birde havalar böyle olunca çok kötü bir his yaratıyor. Mutlaka deneyeceğim ürünü.
evet duydum ve geçici çözümler olduğuna inanıyorum. bunun kalıcı bir çözümü olsa keşke
maalesef kuru bi cilde sahibim ve Sedef hastasıyım. Bu hayatın bana zulmü sanırım
teşekkürler güzel içerik yenilerini bekleriz
Cildim kuru değil ama bilgilerinizi aklıma tutacağım q
Evet cildim kuru o yuzden de düzenli olarak nemlendiriyorum
hayır düşünmüyorum bence benim cildim kötü djdjdj
Cildim çok kuru ve sık sık pul pul oluyor. Ne yaptıysam bir şekilde düzeltemedim.
Karma bir cildim var. Su bazlı nemlendiriciyle rutin olarak cildini nemlendiriyorum.
Güzel bir marka olmakla beraber bana çok yardımı dokundu.
Daha iyilerini biliyorum herşeyi 1 nedene bağlamamak gerek
yaşamıyorum da rahatsıx edici bi yağlanma var bunara
Daha önce kullanmadim ihtiyac da duymadım ama güzel bir ürün olduğunu duyd
Bakımı çok zor ve öğrenciyim cebimde 1 kuruş bile kalmıyor
Çok gerekli bir bilgilendirme olmuş emeğinize sağlık
Hem kuru hem yağlı ciltler gerçekten baş belask
Cilde bakım şart özellikle hormanları bozuk olanlar
Tam üstüne bastiniz son 3 yıldır var ve çozum yok
Biliyorum 😊 en yakın zmanda cildiyeye baş vurulmalı
Vücudum kuru, yüzüm nötr 😀😀
İyi geleceğini düşünüyorum
Kesinlikle bu konuda bana çok yardımcı oluyor.
Atopik değilim fakat cildimin belli bölgeleri aşırı kuruyor
Hiç böyle ürünlere ihtiyacım yok nemden bittim :)