Malumunuz bayram geldi. Temizlik yapıldı, yemekler pişirildi. Evime özen gösterdiğim kadar kişisel bakımıma da önem veriyorum. Bayramda cildim ışıl ışıl parlasın istiyorum, hangi ürünleri kullanmalıyım?

Malumunuz bayram geldi. Temizlik yapıldı, yemekler pişirildi. Evime özen gösterdiğim kadar kişisel bakımıma da önem veriyorum. Bayramda cildim ışıl ışıl parlasın istiyorum, hangi ürünleri kullanmalıyım?
Cildinizin temiz ve sağlıklı olması, ışıltılı bir görünüm için önemlidir. Yüzünüzü nazik bir cilt temizleyici ile her gün temizleyin. Cildinizi yağ, kir ve makyaj kalıntılarından arındırmak için iyi bir temizleyici tercih edin. Ölü cilt hücrelerini ve birikmiş kirleri temizlemek için haftada bir kez cilt peelingi yapabilirsiniz. Bu, cildinizi canlandırır ve daha parlak bir görünüm sağlar. Nemlendirici ürünler, cildinizi nemlendirerek yumuşak ve ışıltılı bir görünüm sağlar. Nemlendirici krem veya losyonu, cildinizin ihtiyacına göre seçebilirsiniz. Özellikle hafif ışıltılı veya aydınlatıcı özelliklere sahip nemlendiriciler tercih edebilirsiniz.
Cevap
3Cevap
Güzel bir peeling sonra nem bombası maske parıl parıl parlatır
Zeytin yağ, limon, maydanoz suyu ve beyaz sirke karışımından yaptığın suyla banyo yap. İşe yararsa söyle aynısından ben de yapacam 👍
Benim de kullandigim mantarlari sabahlari bir hafta boyunca kullanman. Ama o mantarlarin adini veremem. Bana özelden sor.
Bayramda ışıl ışıl parladın mı 🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?