Cilt Bakım Hangi ürünler cildinizi parlatıyor? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Kremler, serumlar vs. 😃😃 Güncellemeler1 yıl #braveheart Güncellemeler1 yıl 👏👏👏 Hangi ürünler cildinizi parlatıyor? Cevapla Ürün Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cilt Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Su ve havlu. 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Sigara içiyorum 😆sürekli alırım ama kullanmıyorum 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl 😃😃
dogatpll Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl Cilde çok fazla yüklenmemek lazım. Eğer bariz cilt sorunun yoksa minimal bakım rutini en iyisi olacaktır ek olarak sağlıklı beslenirsen mükemmel 1 0 Yorumla
aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Benim cildim zaten Parlak beyaz tenliyim serum fazla kullanmiyorum çok nadir kullaniyorum nemlendiricim yetiyor bana 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cildimin güneş yanığından aşınan kısımları cilalı gibi parlak 1 0 Yorumla
Bᴇᴢ_Bᴇʙᴇᴋ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Döve sabun ve nemlendirici 1 3 Yorumla Bᴇᴢ_Bᴇʙᴇᴋ 1 yıl Dove* Yorumla Bravehrart 1 yıl Dove sabun güzel.. Yorumla Bᴇᴢ_Bᴇʙᴇᴋ 1 yıl Çok memnunum Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Güneş kremi 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yuz temizleme köpüğü jsjs rengim açılıyor resmen 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kullandığım bir cilt bakım ürünü Yok ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Su ve havlu.
Sigara içiyorum 😆sürekli alırım ama kullanmıyorum
😃😃
Cilde çok fazla yüklenmemek lazım. Eğer bariz cilt sorunun yoksa minimal bakım rutini en iyisi olacaktır ek olarak sağlıklı beslenirsen mükemmel
Benim cildim zaten Parlak beyaz tenliyim
serum fazla kullanmiyorum çok nadir kullaniyorum nemlendiricim yetiyor bana
Cildimin güneş yanığından aşınan kısımları cilalı gibi parlak
Döve sabun ve nemlendirici
Dove*
Dove sabun güzel..
Çok memnunum
Güneş kremi
Yuz temizleme köpüğü jsjs rengim açılıyor resmen
Kullandığım bir cilt bakım ürünü Yok ya
Nuri Lef Lef ayakkabı cilası 😂😂
Ürün kullanmıyorum