Güzellik & Bakım Cildinin ışıldaması için hangi bakım ürünlerini kullanıyorsun? makyajguzeli98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Parlak ve canlı bir cilt için serum ve nemlendirici benim vazgeçilmezim. Sen neler kullanıyorsun? Cildinin ışıldaması için hangi bakım ürünlerini kullanıyorsun? Cevapla Cilt Soruları Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Güneş kremini kullanıyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. nivea 0 0 Yorumla
Gizemlikadinn8 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Gül suyu. La rosche günesş kremi, boom butter yüz kremi. Bealis cc krem pembe 1 0 Yorumla
Blueeeman34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Rozense %100 gül suyu temizleme köpüğü, Solente Günes Kremi, L'Oreal Paris mucizevi yağ krem. 0 0 Yorumla
ichbinyagmur Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Pirinç maskesi 2 günde 1, pirinç suyunu her aklıma geldiğinde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güneş kremini kullanıyorum
nivea
Gül suyu. La rosche günesş kremi, boom butter yüz kremi. Bealis cc krem pembe
Rozense %100 gül suyu temizleme köpüğü, Solente Günes Kremi, L'Oreal Paris mucizevi yağ krem.
Pirinç maskesi 2 günde 1, pirinç suyunu her aklıma geldiğinde