Sizce hangisi daha çekici?)
Kalın bacak
Ince bacak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangisi daha çekici?)
Erkekler kalın bacakları daha çok seviyor sapık olduğu için ama bence ince daha güzel niye giyse yakışır ama kalında öyle değil bana göre kalın bacak olrk söylüyorum ince daha güzel.
Sitedeki kızları düşürmek için o kalın diyenler :DYokluk meselesi :D
@_Burak63 He abicim he. Adriana Limaya düştüğünüz zamanları da biliyoruz.
@_Burak63 Bir kadında her zaman uzun ince sportif bir şekilde kaslı hafif dolgun olmuş bir bacak her zaman daha güzeldir inkara lüzum yok.
@_Burak63 Hı hı bütün erkekler bıngıl bıngıl balina eti sever evet ama tipsiz ve abazan olan erkekler bak iki dakikada bana istek atmanın abazanlığını ortaya koyduğu gibi :
https://prnt.sc/a8lDaq25Z1i_
Daha fazla da yazmıcam muhatap bile olmak istemiyorum ıyyyy
@cileksarisi çırpı bacaklısın diye neden bu kadar içerledin ki? Kalın bacak çok daha güzel ve çekici kadın dediğin dolgun olur. Aylardır kilo alabilmek ve bacağımı kalınlaştırabilmek için uğraşıyorum bilmem anlatabildim mi.
@aselinabakta Bu arada fıstığım benim kalın dediğim çok başka bir boyuttaki durum. Sana değildi söylediğim.
@delinintekiyimben Hahahah bacağımı görsen kendi bacağına bacak demezsin obez balina. Sallıyor birde kilolu değilmiş gibi uğraşmışmış kalınlaştırmak için yersen :D Kadın dediğin balina olmaz net. :D kendinizi böyle avutmaya devam abazanlar düşer ancak zaten size :D yani senin gibilere
@delinintekiyimben Ve dediklerim senin ağırına gitmiş ki sen atladın sazan gibi :D Ben kızın yorumuna yazdım atlayan sen oldun bir başkası daha atladı hatta :D İnan kompleksli olsam Adriana Lima gibi muhteşem üstü bir kadını hedef ve örnek almam emin olabilirsin. :D Zamanında çevrendeki erkeklerin çoğu da o kadının fiziğine düşmüştür bilirsin :D
@_Burak63 erkeğin ne istediğinden banane? erkekler beğensin diye değil kendim beğendiğim için kalınlaştırmak istiyorum.
İnce daha zarif görünüyor, kadınlara daha çok yakıştığını düşünüyorum.
Cevap
36Cevap
Aşık odluğum kadının bacakları sadece
İnce bacak iyidir tabii ki ama çok sıska olmamak şartıyla.
İnce tabi ki, kalın bacak ve kalın basen çok itici bence
İri göğüs, ince bel, kalın bacak. Kadın dediğin "8" gibi olur "1" gibi değil
Dümdüz çubuk gibi bacaksa hayır. Biraz şekilli olması gerek bazısında. Onun için de hafif etli belki
tabiki kalın bacak okşayıp tokatlayamazsan öpüp ememezsen ne anlamı var o bacağın
Hangisi potansiyel vericiyse o daha çekici. Yine dürüstlüğüm tuttu
Erkeklerin çoğu böyle işte bu ülkede senin kadar dobrasını görmedim keşke hepsi böyle dobra olsa. Kadınları düşürmek için balina sevici hallere giriyorlar :D
İnce bacak, azıcık kalında olabilir ama üstteki fotodaki kadar kalınlar çekici değil
Evet çekici bence
Kalın bacak yani
Kadının etli butlu olanı makbuldür
ince bacak bambaşka bir detay.
İlk resim efsane iyi
Kalın daha alımlı sanki 😬
Sevdiceğin bacağı
İkiside güzel sen daha güzelsin🌺🌹💐
kalın bacak o kimin 🤔🤔
kalın bacak dolgun kalça 😗
Balık etli olanları seviyorum
Ne kalın ne zayıf tam ortası