Güzellik & Bakım Kalın bacaklar mı daha çekici görünür, ince bacaklar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kalın bacaklar mı daha çekici görünür, ince bacaklar mı? Hangisi daha hoş Kalın İnce Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kalın bacaklar mı daha çekici görünür, ince bacaklar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
canımistiyor15 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Benimkiler kalın ama hiç sevmiyorum onun için ince diyorum 3 1 Yorumla ilkaymurat +1 yıl dürüsçe bir yorum. Yorumla
Kalamamarkadas_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Fotoğraftakilere göre üstteki yani kalın bacak daha güzel görünüyor. 0 0 Yorumla
Purposelessmember Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 57% +1 yıl Genelde inceler dikkatimi çekiyor, ama bazı kalınlarda dikkat çekici olabiliyor 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. yaa görsellerle hep kafa karıştırıyorsunuz :D bence ne ince ne kalın :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl inceler tahta kurusu gibi oluyor güzel degil kalın olucak bence kadın bacakları 2 0 Yorumla
Esra-Kilic Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kalın Bacaklar Tercihimdir Ama Kalın Bacak Sahibi Olduğum İçin Değil Gerçekten Sıska Gibi Durmaktan İyidir. 0 0 Yorumla
fal_delisi Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl genelde biraz kalın bacaklar daha çekicidir dolgun durduğu için. ama vücut tipiylede doğru orantılı bu durum. 0 0 Yorumla
JACK123456 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ne ince nede kalın..spor yapan bayanların bacakları gibi.. 0 0 Yorumla
Minyonika Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl İnce ya kalının arasına girmek zor oluyor 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Ne kadar kalın o kadar iyi 0 0 Yorumla
kasandarboyka Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl bence kalın bacak daha olgun ve daha seksi gözükür 0 0 Yorumla
Asia09 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bence kalın daha iyi. 0 6 Yorumla ilkaymurat +1 yıl çünkü seninkiler kalın :D Yorumla Asia09 +1 yıl Hayır bu sebepten dolayı söylemedim, kalın bacaklı kadının basenleri de daha iyi oluyor fikrimce, basen ve kalçası biraz büyük hatunlar da daha çekicidir. Yorumla ilkaymurat +1 yıl erkekler gözleriyle yemeyi sever.. sonra huyuna suyuna bakar.. kaprisli kızlara tahammül etmezler.. çok kolayı sevmezler... Yorumla ilkaymurat +1 yıl bizde böyleyiz işte.. doktorlar kendi haline bırakın diyorar Yorumla Asia09 +1 yıl Bu soruda erkekler nasıl sever diye bir yazı yazılmamış, gayet net aslında; Kalın bacak mı? İnce bacak mı?Sizin seçiminiz ne? Yorumla ilkaymurat +1 yıl nefes alsın yeter :D Yorumla
HırçınÇocukk Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. İnce 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. kalin dedim 0 0 Yorumla
Pelindxd Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kalın tabiikide 0 1 Yorumla JACK123456 +1 yıl hayır... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Benimkiler kalın ama hiç sevmiyorum onun için ince diyorum
dürüsçe bir yorum.
Fotoğraftakilere göre üstteki yani kalın bacak daha güzel görünüyor.
Genelde inceler dikkatimi çekiyor, ama bazı kalınlarda dikkat çekici olabiliyor
yaa görsellerle hep kafa karıştırıyorsunuz :D bence ne ince ne kalın :)
Ortası olmalıdır. ✂️
inceler tahta kurusu gibi oluyor güzel degil kalın olucak bence kadın bacakları
Kalın Bacaklar Tercihimdir Ama Kalın Bacak Sahibi Olduğum İçin Değil Gerçekten Sıska Gibi Durmaktan İyidir.
genelde biraz kalın bacaklar daha çekicidir dolgun durduğu için. ama vücut tipiylede doğru orantılı bu durum.
Ne ince nede kalın..
spor yapan bayanların bacakları gibi..
ince bacak daha zarif duruyor
İnce ya kalının arasına girmek zor oluyor
Kalın üst bacak kadar seksi görünen az şey var.
Ne kadar kalın o kadar iyi
a şıkkındaki kadarsa çok çekici baştan çıkarıcı
İkinci resimdeki ayakları çok beğendim
Kadından kadına değişir
İnce
bence kalın bacak daha olgun ve daha seksi gözükür
Orta
Bence kalın daha iyi.
çünkü seninkiler kalın :D
Hayır bu sebepten dolayı söylemedim, kalın bacaklı kadının basenleri de daha iyi oluyor fikrimce, basen ve kalçası biraz büyük hatunlar da daha çekicidir.
erkekler gözleriyle yemeyi sever.. sonra huyuna suyuna bakar.. kaprisli kızlara tahammül etmezler.. çok kolayı sevmezler...
bizde böyleyiz işte.. doktorlar kendi haline bırakın diyorar
Bu soruda erkekler nasıl sever diye bir yazı yazılmamış, gayet net aslında; Kalın bacak mı? İnce bacak mı?
Sizin seçiminiz ne?
nefes alsın yeter :D
Kalın daha çekici geliyor bana
Ortası iyi
Kalın çok seksi
İnce
kalin dedim
İnce 🤗
Kalin bir harika
Orta
Kalın tabiikide
hayır...