Güzellik & Bakım Kalın bacak mı daha çekici ince bacak mı? selingaliba Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sizce kadınlara kalın bacak mı daha çok yakışıyor ince bacak mi? Güncellemeler+1 yıl Kalın dediysek obez bacagi degil, hafif dolgun basenli vb bacak. Ince bacakta kemik degil, ince duz bacak Kalın bacak mı daha çekici ince bacak mı? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl uzun boylularda ınce bacak kısa bacaklılarda dolgun bacak 2 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 420 cevap paylaştı. En alttaki tam bana göre ve ordatakinin kalçası tam istediğim kalın bacak 0 0 Yorumla
ÇaktırmaBenimsin2121 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Nedense hep b derdim ama şu an A diyesim geldi. ...Fiziğe bağlı bişi o işte 🥰 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sexapel fizikte degil daha çok kimyadadir benim için 0 0 Yorumla
34blackk35 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kalın bacak benim daha cok hosuma gidoyor... ama cok kalin degil balik etli olanlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İffet, edep, adap, usturup ve dahi devamında, haya en çekici olan vasıflardır hem erkek hem de kızlar için.Naçizane... 1 0 Yorumla
ömrümüyediniz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kalın bacaklarımla ince bacakları savunuyoruz 2 0 Yorumla
Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ne çok kalın ne çok ince 0 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Hahahaha benim için soruyu güncellemiş yerim seni oeğglcmhldlcmhdiclhm Yorumla selingaliba +1 yıl 😂 yee Yorumla
bflskfs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl 2. fotograftaki ideal, guzel 1 1 Yorumla YERALTIFARESİ +1 yıl Tanısalımmı? Yorumla
Nagi__han Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ince bacak görünüş olarak iyidir pişikte olmazsın 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. Kalın bacak beğeniyorum 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. Kalın ama 3. fotoğraftaki gibi değil 0 2 Yorumla selingaliba +1 yıl 3. fotodaki kalin degil o kilolu bacagi biraz irisi. Ince-Kalin-Sisko olarak siraladim Yorumla Yunuslarr +1 yıl Evet öyleymiş söyleyince fark ettim 2 diyoruz o zaman 😊 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. İkinci foto ne öyle yav 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çok kalın ve çok ince kesinlikle seksi olmuyor 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 662 cevap paylaştı. Tam ortasi yok mu 0 0 Yorumla
xCansıkıntısııı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl 2. İdeal ve güzel bence çırpı gibi olmamalı 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnce 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. İnce 1 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 665 cevap paylaştı. Kalın 0 0 Yorumla
FAZLI52KULAC Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı. Kalın çok net 0 0 Yorumla
DorukAli_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ortadaki ❤️ 0 2 Yorumla selingaliba +1 yıl Kalin bacak o Yorumla DorukAli_ +1 yıl Üstteki iyi durmuyor. Alttaki ise obez. Ortadaki güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
uzun boylularda ınce bacak kısa bacaklılarda dolgun bacak
En alttaki tam bana göre ve ordatakinin kalçası tam istediğim kalın bacak
Nedense hep b derdim ama şu an A diyesim geldi. ...
Fiziğe bağlı bişi o işte 🥰
Sexapel fizikte degil daha çok kimyadadir benim için
Kalın bacak benim daha cok hosuma gidoyor... ama cok kalin degil balik etli olanlar.
İffet, edep, adap, usturup ve dahi devamında, haya en çekici olan vasıflardır hem erkek hem de kızlar için.
Naçizane...
Kalın bacaklarımla ince bacakları savunuyoruz
Ne çok kalın ne çok ince
Hahahaha benim için soruyu güncellemiş yerim seni oeğglcmhldlcmhdiclhm
😂 yee
2. fotograftaki ideal, guzel
Tanısalımmı?
İnce , zayıf seksi bacak 😉👍
inve ve yuvarlak topuk
ince bacak görünüş olarak iyidir pişikte olmazsın
Kalın bacak beğeniyorum
Kalın ama 3. fotoğraftaki gibi değil
3. fotodaki kalin degil o kilolu bacagi biraz irisi. Ince-Kalin-Sisko olarak siraladim
Evet öyleymiş söyleyince fark ettim 2 diyoruz o zaman 😊
Ortadaki görsel en çekici hoş olanı
2. Gibi ya da daha ince
İkinci foto ne öyle yav
En güzeli ellenmemişi...
Kalın daha iyi görünüyor
2. fotoğrafta ki çok iyi duruyor.
Çok kalın ve çok ince kesinlikle seksi olmuyor
Ince severim. Daha iyi oluyor
ince bacak
Kuru severim.
Kalın bacak. 😋