Güzellik & Bakım Makyaj yapmayi beceremiyorumm napicam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlara bakıyorum çok güzel makyaj yapıyorlar güzel duruyor ben yapınca sanki 5 yaşındaki çocuk makyaj yapmış gibi oluyr Güncellemeler+1 yıl Ben ne biçim kızım ya erkek miyim ben 😭😭😭 Makyaj yapmayi beceremiyorumm napicam? Cevapla Makyaj Soruları Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ben de yapamıyorum, Selma Çiçekdal'ı takip ediyorum belki bir şey öğrenirim diye😁 0 0 Yorumla
Hakan3487 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Youtube'dan makyaj nasıl yapılır, günlük makyajım tarzı videolara bakarak fikir edinebilirsin. 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Makyaj malzemelerini iyi seçmemiş olabilirsin. Elin alışmamış olabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben de yapamıyorum, Selma Çiçekdal'ı takip ediyorum belki bir şey öğrenirim diye😁
Youtube'dan makyaj nasıl yapılır, günlük makyajım tarzı videolara bakarak fikir edinebilirsin.
Makyaj malzemelerini iyi seçmemiş olabilirsin. Elin alışmamış olabilir.
Zamanla alışırsın.
Yapma sen de