Süper Soru için teşekkür ederim ❤️
Beğeni için teşekkür ederim @Esra_bayram
Açıkçası benim fikrimi soracak olursanız evet bazı kadınlara makyaj çok güzel gidiyor, ancak bazı kadınlar için şunu da söylemek istiyorum ki makyaj yaparak bence bedenlerini tamamıyla bozmaktadır, en azından bu sadece benim görüşüm yani herkes bana katılmak zorunda değil.
Ben şahsen bir kadında aşırı makyaj yerine doğal güzelliğini tercih ederim.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#GuzellikMakyaj
13 Haziran 2023 Salı 15.35
doğal güzellik daha güzel benim için. ama yine de her insanın güzellik algısı farklıdır Doğal güzellik, kadınlar için genellikle önemli bir konudur, ancak herkes için aynı derecede önemli olmayabilir. Güzellik anlayışı bireysel tercihlere, kültürel farkliliklere ve toplumsal normlara bağlı olarak değişebilir.
Yani yaşam tarzı etkiler haklısın, teşekkür ederim
Kadının en güzel en çekici hâli makyajsız hâlidir. Kendini bilen ve kendine iyi bakım yapan kadın olabildiğince az makyaj yapar. Bu durum bir kısırdöngü gibidir: Makyaj yaptıkça o kadının cildi hızla yıpranır, kadın kamufle için daha fazla makyaj yapar. Makyaj yapmadıkça kadının cildi daha da güzelleşir böylece kadın makyaja giderek daha az daha az gerek duyar, nett.
Ne yazık ki sosyal medya ve filtre algısı herşeyi bozuyor
Çünkü doğal haliyle yatağa girip çıkıyor eğer yatakta veya ağlayınca o makyaj bozulmayacaksa okey derim ama günümüz makyaj teknolojisinde çoğu ayrıntı bir kaç saatlik ve eskiyor ayrıca yüze hasar veriyor makyajdan sonra bir sürü sivilce ve yüz yaraları oluşuyor ben doğal bir kadınla evlenicem
Herşeyin hayırlısı olsun kardeşim
Doğal her zaman güzeldir doğalı bozmadan yapılan makyaj da bir o kadar güzel görünür. Tercih etmek olsaydı doğalı öncelikli kılarım ama güzellik olunca makyaj olmadığın biri gibi görünmenin de sağlandığından makyaj daha güzel durabiliyor
Kesinlikle katılıyorum
Cevap
9Cevap
Ben hafif makyajı beğenirim. Kat kat boya sürmekten hem hoşlanmam hem cildime yazık hem de sahtekarlık yav 😃
Sende haklısın 😊😃
Abartmadan makyaj yapmak tabiki her kadının hakkı ama duru bir güzellik karşısında boyanın gücü olamaz bence
Doğal haliyle güzel olanın makyaja hiç ihtiyaci olmaz zaten
Kadının kaşı gözü ağzı burnu güzelse doğal güzellik..
Aslında biz kadınlar da belli olmuyor ki makyajlı da güzel oluoz makyajsız da.
Doğallık daha hoş ama makyaj da iyi oluyor yani arada.
makyaj ile herkes güzel olur önemli olan o kadın sıfır makyajla nasıl
erkeklerin işi zor makyaj mı yoksa doğal mı buna karar vermesi lazım
Aşırı yapılıyor ve güzellikten daha çok korkunç oluyorlar
Doğal halleri de güzel doğal makyajlı halleri de bence abartı olunca kötü sadece ki o da yakışana yakışıyo yani
Doğal güzellik tabi ki
doğal güzellik Makyaj gerektirmez.
Doğal güzellik
Az bişey makyaj olmalı
Doğal güzellik her zaman daha güzeldir
Dogal daha iyi
Doğal güzel , asil güzelliktir 😀
Bu kisidien5 kisiye5 değişen bir şey
doğal güzelliğe takviye hafif makyaj
Her şeyin doğal olması daha da güzel
Makyaj bence
doğal güzellik