AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Bir konuda anlaşalım, makyaj bir bakım değildir bana göre. Bakım dediğim şahsen güzel koku, güzel giyim, yapacaksa makyaj hafif makyajlar vs.
Ya biz sevdiğimizi gidip kızın saçını çekerek belli eden çocuklardık, şimdi buna neden şaşıyorsun.
Benim kadınım istediği gibi davranır ben karışmam. Kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapmasını isterim.
Bakımlı demek makyaj yapmak demek değil de ondan. Ben bakım dendiğinde kişisel hijyenine bakarım. Makyaj çok yapay duruyor.
Bakımla makyajın ne alakası var? Temizleyicisidir, nemlendiricisidir, güneşidir kremi sürersin. Temiz giyinir, korkarsın. Makyaja ne gerek var?
Ya makyajsız istemesi iltifat gibi bir şey seni doğal seviyorum demek ama ister tabiki öyle dediğine bakma
Makyaj yapmak bence bir guven problemi kendi guzellıgıne guvenmeyıp te guzellestırmeye calısanların sorunu gıbı gelıyor bana
Ulaşamadığı yeri pislemekten başka bir şey değil. Bu yalnızca erkeklerin çoğunda yok, kadınların çoğunda da var.
Bakım ile makyaj aynı mı ta boyadan yüze mide bulandıran var
Bakım makyaj demek değil ki boya badana yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum
bazı konularda haklılar ama bazılarını tam bilemiyorlar o yüzden kırıcı yorum yapmış olabiliyorlar
Bazı erkekler ne istediğini bilmiyor evet ama bakım demek makyaj demek değildir.
Makyaj var kendini olmadigi biri gibi gostermek boya kutusuna sokmak var
Hem ayarlari bozuk hemde gözleri ondandir😅😅😅
Çünkü makyaj yapmak bakımlı olmak değildir. Bazısı makyajı çok abartıyor
Siz anlamak istemiyosunuz. Evde bize yapın dışarda yapmayın diyoruz
Oldu paşam
Evet paşam aynen öyle
Makyajın bakım demek olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum
Allah aşkına makyajı bakım sanıyorlar hahaha 🤣
Erkekler ne istediğini bilmiyor. Namaz kılan Rihanna olsun yeter onlara.
Bakım dediğin sadece makyajdan ibaret değil bu arada. d
bakımlı olmanın kriteri sadece makyaj yapmak değilki başka bir sürü şeyler var
Hem bakımlı olacaksın aynı zamanda bu makyaj belli olmayacak 😃
Erkekler sorumluluk almadığı kadında bakım arar.
Erkeklerin isteklerinin ne önemi var? Ne istediklerini bile bilmiyorlar zaten.
Erkekler makyajsız gibi görünen nude tonlrın tercih edildiği makyajları seviyorlar.
Dengesizler ya ne istediklerini bilmiyen daha büyüyememiş erkekler işte
Aynen
Bakım çatlak duvarı sağlamlaştırmakken makyaj çatlak duvara boya badana yapmaktır.
Sadece makyaj seviyorum kendi adıma konuşmak gerekirse abartıya kaçmadan
Benim öyle bir problemim yok. Eşin sıkıntılı.
Makyaj bakıma dahil değil ve makyajında bi dozu var
Bakımla makyaj çok farklı villaya da gecekonduyada boya vurursun
Eleştirme sadece masrafı erkek karşıladığın da olmalıdır. Yoksa herkes bakımlı olsun tabiki.
Bakımdan anladığınız ruj, rimel ve allık ise erkekler bakımsız diyebilir miyiz?
Yooo ben abartılı olmadığı sürece makyaj severim mesela kimmiş o istemeyen? 😊
Ben duru güzellik seviyorum ama makyajda eleştirmem
Bakımlılık ile makyaj yapmayı karıştırıyorsunuz ondan bence :D
Makyajı bakım olarak görmememizden kaynaklı olabilir. Bende makyajı bakım olarak görmüyorum mesela.
Dışardaki cazip gelir hep, tıpkı yemeği hazır yemeyi sevip yemek yapma zahmetine katlanamama gibi
Senin aklına kadının bakımlı olması deyince makyaj geliyorsa zaten boş ver
Makyaj var makyaj var. Yeni yüz yapmanıza karşıyız
kendisine güvenmeyen tipler onlar salla gitsin, kızlarda kıskanılmak ister, kıskanmazsın sevmiyor mu der.
Bakımla bence makyajın bir alakası yok cildini yıpratıyorlar bayanlar kendine imaj yaratabilir
Hem normali beğenmiyor, çekici bulmuyor, hemde sahte güzelliğe karşı erkekler. Çoğu katılır buna bence.
Bilmiyorum belki tek bende vardır bu özellik ama bakımlı kadının çok az da olsa makyaj yapması gerektiğini düşünüyorum mesela bi rimel hafif bi gloss olabilir ama çok ağır makyaj yapan kadında göze sırıtıyor maalesef
İşin cilvesi 😄 ama harbiden abartmadan makyaj yapılmalı
Makyajdan kasıtları 5 kat badana değildir herhalde makul oranda severler
Erkekler oyledir ya hem ayranim dokulmesin hemde popom öpulmesin isterler boş ver sen onalri🤣🤣
Bakımlı olmayı makyaj yapmaktan ibaret mi zannediyorsunuz? Ayrıca bizler makyaj yapınca değil, kafasını boya kovasına daldıranları itici buluyoruz, eleştirmiyoruz.
Vücudu bakımlı olmalı ama fazla makyajı ben hiç sevmiyorum. Hele ağzını burnuna estetiği basmışlardan tiksiniyorum diyebilirim. Bir de güzel sanıyorlar kendilerini.
Ona şöyle diyelim evlenmeden önce makyaj yapsın ister çünkü yanına öyle yakıştığını düşünür evlendikten sonra ise erkeklik yaptığını düşünüp kıskanır garip 🤷🏻♀️
kadınlar makyaj yapmıyor , remen boya badana yapıyor :D
erkekler estetikli kiz istemiyoruz diyorlar hemde estetikli makyajli kiz görünce fibi düsüyor ölüyorlar o kizlar icin
siz hala bakım yapmayı boyanmak sanıyorsunuz bakım demek sacını boyatmak makyaj yapmak değil.
Eşin dışarıdakine baktığı için başkasıda sana bakmasın diye o şekilde davranıyor birazda zihniyet meselesi
erkekler yanındakine giydirmezler makyajı yaptırmazlar her şeyı abartı bulurlar lakin dışarda size yaptırmadığı ne varsa o abartılı kadınlara bakarlar kim ne derse desin bu böyle
Sizin anladıgınız bu işte bakımlı olmak makyaj yapmal değil bunu anlayın artık ya
Erkek sadece kendi için yapılan bakımı sever sokakta gezmek için yapılan bakımı değil tâbi seven kıskanan için söylüyorum
Neymiş evlenmisim anneymisim ne gerek varmış yapmasam yataktan mi kalktın der insanların duzunu bulmak zor
Şehvetli anlarında süslenmeye dikkat et ozman doğru zamanlama yap yine olmazsa demekki gönülsüzdur sadece bahane üretiyordur
Mutlu etmek zor insanları
Maalesef her evde benzer sorunlar var emin ol bizde yaşıyoruz
Makyajsız demiyoruz sadece aşırı olmasın istiyoruz
Güzelsen ne gerek var makyaja suratını neden eskitiyorsun neden 1 kocan seni beğenmiş almış daha ne yani
Evet kesinlikle seni kapatıp dünyaya açılacak hazır ol