Güldüğümde kocaman oluyor. bu yüzden gülesim de gelmiyor. Sizce yaptırmalı mıyım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Güldüğümde kocaman oluyor. bu yüzden gülesim de gelmiyor. Sizce yaptırmalı mıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aylık kazanç 17 bin diyorsun bir dakika düşünmem yerinde olsam hemen yaptırırım. Ben tam cesaret ettim o da işsiz olduğum döneme geldi mecbur bekliyorum.
benimde gülünce kötü oluyordu bende yaptirdim eski kadar iyi nefes alamiyorum cideen artikböyle burunöu kiz kalmamis
Peki yüzünde değişim oldu mu yapınca
evet eski resmimi gören degismisin diyor burun önemli zor ameliyat ama
Peki senin sorunlu bir burun muydu yani kemerli falan
hayir burnum uzundu ve düsük düzdü ama cok kalin deriliydi oyüzden fazla degismedi
eğer içinden sen yaptırmak istiyorsan yaptır. ama operasyonel işlemlerden dolayı doğacak sonucta eskisini aramamak için iyi araştır
Burnunla ilgili sağlıksal bir sorunun yoksa sırf kötü diye burnunu yaptırman Allaha şirk koşmaktır. Sakın bu hataya düşme.
Şimdi herkes yaptırıyor tüm burunlar aynı fabrikadan çıkmış gibi Kendinle barışık olmalısın farklılık 1 adım öndedir hele bu dönemde
yapilinkizlar icin geberende erkekler
Yoo
Valla ben şahsen yapılı kızlar için gebermiyorum itici gelmeye başladı Bir fotoğraf çekiliyorlar hepsi aynı saç aynı tip
Ben özellikle çirkin kızları beğeniyorum
Gülünce büyüyenini ilk defa gördüm, pinokyoyu biliyorum ben ama oda yalan söyleyince büyüyordu 😀
Bence gerek yok ama kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle olsun
Kotu degil burnun
Bence gayet guzel parana yazik etme bence
Hayır çok tatlı gözüküyor
yaptirma birak öyle kalsin
Bırak doğal kalsın yaa
fakir msiin sen ya
Fakirlikle alakası ne
herkes yaptırtı
bi sen kaldın
Ailem karşı. Ondan yapamıyorum
parayı kim verecek