Bizde calısıyoruz ama yinede gidiyoruz cildiye iyi geleceğini sanıp kullandıgın seyler dahda kötü yapabilir seni veya hiçbisey gapmayıp paranda çöp olabilir
Doğru diyosun ama yeni basladigim icin de izin isteyip goze batmak istemiyorum. İzin günlerim su anlik pazar günleri vardiyam degisirse tabii ki giderim
Cogu bende de var, iyi urunler. Benim gunes kremi de la roche su an, degistirecegim ama karar vermedim ne alacagima daha. Cerave olabilir sanirim onu alirim buyuk ihtimalle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uygun ama tonik yaz için uygun değil asitli içeriklere dikkat etmek lazım yazları
Evet onu çıkardım. La Roche yüz temizleme jeli cildim için uygun olur mu? Yoksa bioderma mı tercih etmeliyim
Bu sorunun en iyi cevabı cildiye doktorun verşr
Randevu almakla uğraşamam ya çalışıyorum zaten
Bizde calısıyoruz ama yinede gidiyoruz cildiye iyi geleceğini sanıp kullandıgın seyler dahda kötü yapabilir seni veya hiçbisey gapmayıp paranda çöp olabilir
Doğru diyosun ama yeni basladigim icin de izin isteyip goze batmak istemiyorum. İzin günlerim su anlik pazar günleri vardiyam degisirse tabii ki giderim
Biodermanınkini kullanıyorum ben yüz jeli olarak tavsiye ederim yağlı ve karma cildim var benimde
The purest solisyonları baya iyi ürünler, uygun yanii
Gunes kremini baska secebilirsin, bu cok yagli insanin yuzu parliyor surdukten sonra
Onun dışındakiler iyi mi?
Peki önerdiğin bir güneş kremi var mı?
Cogu bende de var, iyi urunler. Benim gunes kremi de la roche su an, degistirecegim ama karar vermedim ne alacagima daha. Cerave olabilir sanirim onu alirim buyuk ihtimalle
Tamamdır güzelim teşekkür ediyorum 🫶🏻
Denemeden bilemezsin ki
İşe yararsa ben de alayım. Acayip yağlı cildim
Değil
Neden
Bilmem
Kilolumusun