Güncellemeler
+1 yıl
Şimdilik bunları aldım arkadaşlar bakalım umarım etkisini görürüm. Teşekkürler
Ocean Cilt Temizleme Fırçası
La Roche Posay Effaclar Jel Temizleme Jeli Yağlı/Akneye Eğilim Gösteren Ciltler 400ml
Dermoskin Göz Çevresi Bakım Kremi - Eye Treatment Complex 15 ml
DermaDerm Bitkisel Sivilce Kremi 100 gr
Neutrogena Visibly Clear Yağsız Nemlendirici 50 Ml
Garnier Soyulabilir Kömürlü Yüz Maskesi 50Ml
Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Tonik 200Ml
Neutrogena Hydro Boost Göz Kremi 15 M
Ocean Cilt Temizleme Fırçası
La Roche Posay Effaclar Jel Temizleme Jeli Yağlı/Akneye Eğilim Gösteren Ciltler 400ml
Dermoskin Göz Çevresi Bakım Kremi - Eye Treatment Complex 15 ml
DermaDerm Bitkisel Sivilce Kremi 100 gr
Neutrogena Visibly Clear Yağsız Nemlendirici 50 Ml
Garnier Soyulabilir Kömürlü Yüz Maskesi 50Ml
Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Tonik 200Ml
Neutrogena Hydro Boost Göz Kremi 15 M
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Jel olarak simple markasi gayet güzel
Ama en iyi temizleme maskedir
Ozellikle kil maskesi alabilirsin aktardan kil alip maskeni kendin yapabilirsin daha doğal
Siyah noktalafa cok bir cozum yok acikcasi birde bir temizleme aleti alirsan trendyolda falan var sarjli pahali degil daha da birseye gerek olmaz
Daha önce denemiştim temizleme aletlerinden ama çok sevmedim, yüzümü sürekli temiz tutup maskeyle arındırmaya çalışıcam artık teşekkürler
Evet en iyi aslinda birşey değil
Ürün filan bilmem ama limon harika bir şey benim yüzüm zaten kuruydu yanlış kullandığım için biraz daha kuruttu artık kullanmıyorum ama cildin yağlıysa pamuğa bikaç damla damlat ve arada yağlı bölgeleri sil
Teşekkürler ama cildim bayağı hassas benim limon eritebilir bile hatta :)
Limon cilde cok zararlı cildin ph derecesi ortalama 5se limonun 2-3tür bu da cildi yakar hassaslaştırır güneş kremi de kullanılmıyosa vay haline
Ha o zaman aman kalkışma bile:D
@Merveeexd evet zaten ben de bilinçsizce kullandığım için kötü yaptı hemen bıraktım kullanmasını bilene ve yağlı ciltlere çok iyi geliyor ama
La roche posay effacler jel ve nemlendirici senin cilt tipine uygun çok memnun kalırsın göz altı için öneremicem ben kullanmiyorum
Jel olarak onu almayı düşünüyordum zaten teşekkürler
Rica ederim
Çisem çakır diye bir youtuber var izlemeni tavsiye ederim cok bilgilş biri diğer youtuberlar gibi değil
teşekkürler bakacağım
siyah noktalar icin ac gun night krem bakabilirsin ama güneş kremiyle birlikte kullanman gerek bir de avene yağlı ciltler icin olan temizleme jeline bak. siyah nokta sivilce gözenek sorunu icin bha (salisilik asit) içeren ürünler kullanman lazım.
Tamamdır
Sigara içme doğal beslen spor yap mutlu ol düzgün uyu biseyin kalmaz
sigara ve duzensiz beslenme ateş ve barut gibidir doğru
@Bilmiyooorreee aynen yaşam biçimine bağlı krem falan fasa fiso
boşuna eziyet no stres no krem
@Bilmiyooorreee tabi
Onları yapabilmem için önce kendimi bir sevmem lazım onun içinde aynaya bakınca insan gibi gözükmem lazım paradoksa girdim :(
Sosyal medyayı bir süre bırak insan içine karış değerini anlarsın
Eczaneden al, kozmetik mağazalarında arama.
Dışarı çıkmıyorum koronadan dolayı :(
İnstagramdan
@unver_kozmetik
Bu firma ve ürünleri güzel canım trendyoldada satıyorlar ben yesim taş kremini kullandım benimde senin gibiydi geçti yine problemini sorarsın yönlendiriyorlar
@Nezahat58 Teşekkürler bakacağım
sigara içme düzenli beslen ve düzenli uyu
keşke ama bu psikolojiyle onu yapmam imkansız
Dene başla bir
Trendyoldan aldım benimde aynıydı tavsiye ederim