Yağlı çilde sahip olanlar, hangi çilt bakım ürünlerini tercih ediyorsunuz?
Dila022 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- +1 yıl
Benimde yüzümde yağlı, bu yüzden çok sivilce oluyo, bu sebebden aspirin, limon suyu ve suyla karışım yapıb yüzüme sürüyorum , iyi geliyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bioderma kullan memnun kalırsın
10 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
6
m
+1 yılNemlendirici etkisi olan bitkisel ürünler var onları kullanabilirsin mesela tek kullanımlık paket yüz maskeleri alabilirsin içerisinde gül olmasına dikkat et
10 YorumlaCilt Bakım konusunda 394 cevap paylaştı. Yüzünü bebek şampuanı olan "Dalin" ile yıka bir yüz fırçası ile. Çok memnun kalacaksın.🐥
10 YorumlaCildin, senin bakımının yanı sıra dış etkenlerden de çok etkilenmektedir. Yağlı cilt elbette ki genetik olarak cilt yapın olabileceği gibi, bazı dış faktörler doğrultusunda zaman zaman :) :) cildinin yağ oranı artabilmekte. Bu nedenlerin başında öncelikle az su içmek ve sağlıksız beslenme geliyor. :) :) Sağlıksız beslendiğinde vücudun tepki gösteriyor ve bir şekilde rahatsızlığını ifade ediyor. Bu ifade şekli kiminde alerji olarak ortaya çıkmakta kiminde ise yüzünde sivilce ile kendini göstermekte. Bu sebeple yediğine içtiğine dikkat ettiğinde, cildinin yağlanmasını kontrol etmen daha kolay olacaktır. Fazla ve yanlış cilt bakım kremi ya da makyaj malzemesi kullanmak da cildin yağlanmasını arttıran nedenlerdendir. Biliyorsun ki bakımlı olmak herkesin sevdiği bir şey, ancak kaş yapayım derken göz çıkarmaya da gerek yok. Bu sebeple cildine uygun ürünler kullandığın takdirde cildindeki yağlanmayı kontrol altına alman mümkün olacaktır. Kendi cilt tiplerine uygun olan ürünleri satın almalı ve bu ürünleri son kullanma tarihleri geçmeden bitirmelisin. Cilt bakım rutinlerini aksatmamalı ve hayatının bir parçası haline :) getirmelisin. Düzenli olarak cildine maske uygulamalısın. Zaman zaman peeling yapmalısın. Cilt temizliğini kesinlikle ihmal etmemelisin. :) :) Şimdi @Garnier ile temizlik, peeling ve maske tek bir üründe; @Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada! Karma ve yağlı ciltler için 14 güne kadar tertemiz bir cilt sunan bu ürün, kil içeren formülü ile cildindeki parlamayı azaltarak cildini matlaştıracak. :) :)
10 YorumlaEczane ürünleri dışında ürün kullanmanı tavsiye etmem çünkü kozmetik markaları üretiyor onları içi pek temiz değil benimde cildim yağlı sabah akşam yüz yıkama jeli ile temizle su bazlı nemlendirici kullan ki yüzün emsin kusmasın nemlendiriciyi aktardan kil almanı önerirm haftada 1-2 uygula bence birde güneş kremi kullanmayı asla unutma😘(genelde bioderma veya la roche posay markasının yağlı ciltler için olan ürünlerini kullanıyorum)
11 Yorumla- +1 yıl
Sabah uyandigimda T bölgeme sanki yağ sürmüsler jskskaoaoaoa grnel olarak cildim baya yaglidir himalama diye bir ürun var cilekli birsey gratiste satiliyor bayada uygun fiyatli onu kullaniyorm sanada öneririm baya iyi
11 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yüzünü sık yıka yoksa kara nokta olur. Tonik al.
10 Yorumla
Daha fazla(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar