Ay yılan görümcem yine beni kıskanmış neymiş efendim sürekli kuaföre gidiyormuşum, bebeği arabaya koyup güzellik merkezlerinde kardeşinin paralarını eziyormuşum oh sefam olsun 😎

Anne olmak bakımlı olmaya engel midir?
#orkide
Ay yılan görümcem yine beni kıskanmış neymiş efendim sürekli kuaföre gidiyormuşum, bebeği arabaya koyup güzellik merkezlerinde kardeşinin paralarını eziyormuşum oh sefam olsun 😎

Anne olmak bakımlı olmaya engel midir?
#orkide
Hayır değildir neden olsun ki anneler de bakım yapabilir kimse karışamaz. Anne olmak, bir kadının yaşamında büyük bir değişiklik getiren önemli bir rol olsa da, kişisel bakım ve görünüme dikkat etmek hala mümkündür. Bir kadının anne olması, kendine özen göstermesini, sağlığına ve görünümüne önem vermesini engellemez. Anne olmak, zaman ve enerji gerektiren bir sorumluluktur ve çocukların ihtiyaçlarına zaman ayırmak önemlidir. Ancak, bu durum, kendine zaman ayırmak ve kişisel bakımı ihmal etmek anlamına gelmez.
Hayır bakımlı olmaya engel değil ama bebeğin oralarda sürünmesi bence de hoş değil yazık. Annenize vs. bırakın bari çocuk o gürültüde rahat edemez perişan olur
Yoo gayet mutlu çocuk
Cevap
27Cevap
Hayır tabi değildir bak sen de anne oldun ama hala çok güzel ve bakımlısın demekki imkansız değil.
Yerimm sağol bal ♥️
Anne olmak hiçbir şeye engel değil ki. Bununla ilgili ülkemizde birçok güzel örnek var. Fakat kadınlarımızı durduran en büyük etken maalesef annelikten öte sosyo - ekonomik problemler. Bir kadının kendine bakması sadece makyaj yapmak ile alakalı bir durum değil. İnsanları bakımı maalesef böyle anlıyor. Spor yapmak, düzenli beslenmek, güzel giyinmek bunların başında geliyor. Ülkemizde birçok kadın bunu karşılayacak maddi gelire sahip değil. Eğer ki ellerinden gelen bir şey olsaydı. Bana göre en iyisini yapacaklarından şüphem bile yok.
Değildir. Olmamalıdırda. Bir kadın anne olunca kendine bakmayı birakarak kadınlığına küsmemeli. Kendini sevmeye ve beğenmeye devam etmek için kendini ihmal etmemeli. Aynı şekilde eşi içinde bunu yapmamalı. Önce kendine olan saygısı için sonra da eşi icin bir kadın her zaman bakımlı olmalı. Erkek içinde geçerli bu söylediklerim. Evlenince kendini salan eşler aşkın göz zevkini katlediyorlar sonra niye monotonlaştik...
Çocuk sayısına, çocuğun durumuna, ekonomik durumuna ve aileden aldığın desteğe bağlı. Her zaman bakımlı olamiorum uğraştığım farklı hobilerim var ve onlar beni mutlu ediyor hiç şikayetçi deilim.
Hiç bir şey bakımlı olmaya engel değildir.. Bakımlı olmak kadına saygıyı arttırır kadının da gurur duymasını sağlar.. O sözü söyleyenler birinci sınıf maldır
Gördüğüm kadarıyla arkadaşlardan
Birden fazla çocuğu olanlar için baya zor bir durum
Hepsinin şikayeti kendine vakit ayıramamak
Tasasi onami düşmüs yahu 😀 kesin kendide bakimsiz bisey seni cekemiyor 🤣
Aynen aşkım :D
Değildir ama bebekle uğraşmak ciddi bir enerji isteyen bir şey. Hâlin kalıyorsa engel değildir.
Bakımsızlıktan aldatilinca nafakani vericek mi görümcen
Tabi ki değil.
Ben çocuklarımla giderim bırakacak kimse olmaz genelde.
Onların iltifatlarının bende nasıl gurur tazelediği anlatamam.
Ben mutlu , çocuklar daha mutlu 🤩
Yoo bende çocuguma bebek arabasına koyup kuaföre gidiyordum hem bakımlarımı yaptırıp hem çocuguma bakıyordum orada yerigeliyorordaki kızlarda ilgileniyordu şimdi büyüdü hala giderim onunla ne var yani
Asla değil. Anne oldun diye kendinden ödün vereceksin gibi bir kaide yok.
Bir çocukla her bakım yapılır her hobiyle uğraşılır çocuk sayısı arttıkça anne anca yüzünü yıkayabiliyo saçını tarıyabiliyo o kadar başka bişey fırsat yok
Helal. İyi yapıyormususn. Ama cocuk araba da olmasın ya. Yanında olsun madem. Ya bir şey olursa
Bebek arabasinda ne olabilir yanımdaykennn
Sizin yaninizds değil sandim. Araba da bırakıyorum diyince 😂😂
Kadının arkasından yılan yazmışsın sizde çok naif sayılmazsınız.
Sanane :D kocam bişi demiyor sana mı dertt olduu
Hayır engel değil benim kuzenimle annesini abla kardeş sanıyorlar öz teyzem beni de sevgilisi sanıyorlar.
değildir ama bakımlı olmanın da sınırı var. sürekli kuaförde olan karım olmasını istemezdim. her şeyin abartısı soğutuyor bir süre sonra.
Hayır tabiki anneler de gayet bakımlı olabilir 😌💅
Hayır, kişinin kendi elinde. Annem hep bakımlı, ben küçükken de bakımlıydı.
Bakım derken saçına başına bakmaksa hayır, bakım derken lükse kaçmaksa evet 🙄
Şu zilli ne yiyip içiyor arkadaş. 50 oldu vücudu hala taş gibi
Yok yahu niye engel olsun. Sizin görümce de kısmetse olur yaren gibi heralde
Anne olmak bakımlı olmaya engel değil, ama yaşını gösteren makyaj ve kıyafet daha çok yakışıyor.
Biraz daha zor olabiliyor belki ama genel olarak degildir
Ohh canına değsin. Kendisi de kendi kocasınin parasını yesin tutan mi var.
bunları üretmeden yapıyorsanız üzüldüm herifinin adına
Tam olarak kuaför, bakım derken? Neye kuaför diyorsunuz?
şu ikisini görünce midem kalkıyor başka birilerini koy kardeş yaa iğrençler
FilFire yi elimizden aldın. Çocuğa iyi bak.
Sen kimsin :D
Felfire nin takipçisiydim bir zamanlar. Çocuğun aklını aldın siteyi bıraktı.
Ahahahah :D
değildir asko sen devam böyle
Görümce görmiyim ömrümce flan😂
Hayır bakımlı anne olmak güzeldir
Değildir, nice anneler var bakımlı olan
Hayır değil tabi ki
Değil.. kudursunlar 😄
hayır değildir her zaman kendine vakit ayırabilirsin bu 15 dk olsa bile yeter kendini değerli hissetmen kendini sevmen önemli olan
Anne olunca bakımlı olmak bitmemeli saçma
kendi bakımından önce çocuğu önemsediği sürece hayır değildir
Değildir de öyle makyaj yapmak falan filan. Dışarı çıkarken olmaz. Evde iyidir kadının bakımlı olması.
Engel olmamalı herşeyin yeri başkadır
Sen evlendin mi kız
Değildir tabikiii
Hiç değil. Anneyiz ama kendimizi de sevmeliyiz
Hayir amaiçten gelen bişey ben bekarken bakmiyorum coluk cocuk olsa hepten salarim
Değildir. Anne olmak hiçbir şeye engel değil.
Engel degil
Değil.
Değildirr.
Değil elbette
Hayır değil bakım her zaman olmalı.
Çocuk çok küçükse engel olabilir
Bir zaman sonra engel olacak
Bakımlı olmaya hiç bir şey engel olmamali
Engel degildir nie olsunki
Değildir.
Hayır
Yok sanmıyorum da zor