Kaç yaşında kendinize bakım yapmaya başladınız?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kaç yaşında kendinize bakım yapmaya başladınız?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Annemle teyzem güzellik uzmanı olduğu için çok daha erken yaşlarda tanışma fırsatım oldu 12-13 yaşlarındayken L'Oreal'in ergenliğe yeni giren kızlara özel bir serisi vardı onu kullanıyordum
ben 11 yaşımda makyaj yapmaya başladım bakımlara başladım 😂 18’ime geldiğimde süslü kokona gibiydim bakkala makyajsız çıkmıyordum öyle bir süs mesela benim saçlarım platin sarısıydı 17 yaşımdayken 😀 sonra şu an ise aşırı doğalım be kaşımı almam saçımı boyamam makyaj yapmam bir ruj sürerim o yani
Ortaokulda biraz fazla abartıyordum bakımı yüz için, saç için kremler, jeller renkli renkli kıyafetler :D ama makyaj hiç yapmıyordum. Makyaja lise de başladım ama yine ağır değildi. Lise sonda bıraktım makyajı tekrar şu an ruj sürüp çıkıyorum sadece :D
Doğal yollarla 14 yaşımda başladım öylede devam ediyor
Cevap
8Cevap
Kim bana yakışıklı görünmek için o kadar sıkıntıya girip kimyasalı kendine dayıyor. Kişisel bakımın dışında hiç bakmıyorum. Üşengecim zaten.
Senede 3-5 kez özel günlerde kullandığım 3 kozmetiğim var: ruj, krem far, rimel
Bunun dışında olmazsa olmazlarım. Parfüm, body losyonlar ve body splashlar. Canım sıkıldıkça fıslıyorum yeter.
Çocukluktan beri bakimli bir ailede büyüdüm bakimsiz halimi hatirlamam
Sadece bukalemun gibi tarz değiştiririm
İnsanın evinde ablaları olunca neredeyse doğuştan başlamış gibi hissediyor.. : )
19 yaşında ama şu an ki çağa baktığım zaman çok geç başlamış gibi gözüküyorum
İlk makyajımı ortaokulda yapmıştım babam görünce bir süre daha izin vermemişti ahahshshdj
35 yaşındayım artık ufak tefek müdahaleler şart oldu
19 yaşında, İzmir'e üniversite okumaya geldikten sonra başladım.
Gizli sapıklık var sende. Kimse kusura bakmasın.
Bakım yapmak giderek azalio 🤣🤣
Bu yıl başladım ♪
14 yaşında falan başlamışımdır.
Gadası bebekken başladık
Ergenliğin başlangıç yıllarında
Hiç başlamadım. Orijinal kalalım. Kıllı mıllı
10 yaşımda falan ciddi başladım
24 ve sonrası.
20den sonra
20 filan baya geç başladım 😁
Ergenliğe girince
17-18 diyebilirim