Cilt bakımına kaç yaşında başladınız?

#Edamedaciltbakım 🌻 #Bioderma
Cilt bakımına kaç yaşında başladınız?

#Edamedaciltbakım 🌻 #Bioderma
Ben düzenli bakım yapmıştım her zaman yani dikkat ettim diyelim sağlığıma, ama kişiye göre değişir Cilt bakımına yaş, cinsiyet ve kişisel tercihlere bağlı olarak başlama yaşı değişebilir. Genel olarak, düzenli cilt bakım rutinleri genç yaşlarda başlamak önemlidir. Ergenlik dönemi genellikle cilt problemlerinin ortaya çıktığı bir dönem olduğundan, ergenlik döneminde cilt bakımına başlamak oldukça yaygındır. Cilt bakımı, temel adımlarından oluşur: temizleme, tonlama ve nemlendirme. Temizleme, cildinizi kirden, makyajdan ve diğer kirleticilerden arındırmak için önemlidir. Tonlama, cildin pH dengesini düzenlemek ve cildi sakinleştirmek için kullanılan bir adımdır. Nemlendirme ise cildinizi nemlendirmek ve korumak için kullanılır.
Açıkçası cilt bakımına çok fazla önem veren birisi değilim sadece cilt bakımı olarak benim için güneşte yanma korkusundan dolayı güneş krem kullanmak aynı şekilde sakal tıraşı olduğum zaman tıraş losyonları kullanmaktan ibaret oluyor.
Cevap
8Cevap
ellerim kışın soğuguna dayanmaz. el kremi hariç cilt bakımına ihtiyacım olmuyor. ve kendimi yani tenimi de severim yani:))
Şu an 29 yaşındayım 22 yaşında başladım pudra allık fondöten falan
Biliyorum canım cilt bakımı için güzellik salonuna gidiyorum canım
Bebekken popo pudrası ile başladım 🤣🤣
😂🍼👶🏼
İşte bunları bebekken emoji olarak çok kullandım 🤣🤣
🤣😘😘..
20 yaşındayim hala düzenli bir cilt bakım rutinim yok. Arada keyfim varsa yaparım
Yaş 37 henüz başlamadım
Liseye basladigimda
Ergenliğe girdiğim ilk zamanlar
çocukluktan beri yüzümü yıkarım
9 yaşlarında ama düzenli olarak neredeyse 12 yaşında başladım
henüz başlamadım
15 😌
17 yaşında
22 filan
30 yaşında
20 yaşında başladım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?