Güzellik & Bakım Cilt bakımı yapmaya ne zaman başladınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Cilt bakımı yapmaya ne zaman başladınız? Kaç yaş sularında falan#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🌸 Güncellemeler+1 yıl Süperler Cilt bakımı yapmaya ne zaman başladınız? Cevapla Cilt Soruları Fal Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
incihmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 10-11 yaşında yaptığımı sanıp cildime zarar veriyordum, 14-15 yaşında bilinçli yapmaya başladım. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl ben hatırlamıyorum ama büyümeye yakın bir şeyler yapardım, yüzüme bir şeyler süruyordum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Doğduğumdan beri yapıyorum bebek şampuanı normal şu an kullandığım şampuan ile 😂😂 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Ben cilt bakımımı 20 yaşımdan sonra yapmaya başladım. 1 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl cildimin bakıma ihtiyacı yok temel bakımlar dışında :D sabah uyanınca yüzümü yıkarım yeterli 1 0 Yorumla
sevasev777 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl ya ben yeni başlıycam da bence cilt bakımı önemli ama pürüzsüz ve kırışıksız cilt mumkunmu denemediğim için bilemiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
10-11 yaşında yaptığımı sanıp cildime zarar veriyordum, 14-15 yaşında bilinçli yapmaya başladım.
ben hatırlamıyorum ama büyümeye yakın bir şeyler yapardım, yüzüme bir şeyler süruyordum
Doğduğumdan beri yapıyorum bebek şampuanı normal şu an kullandığım şampuan ile 😂😂
Ben cilt bakımımı 20 yaşımdan sonra yapmaya başladım.
cildimin bakıma ihtiyacı yok temel bakımlar dışında :D sabah uyanınca yüzümü yıkarım yeterli
ya ben yeni başlıycam da bence cilt bakımı önemli ama pürüzsüz ve kırışıksız cilt mumkunmu denemediğim için bilemiyorum
Bir kaç seneye başlarım 🤣🤣
Eskiden beri yaparım
20 yaşında sanırım
18dim
14 yaşında başladım hala. yapiyorum
Henüz başlamadım 😂
4 5 yıl oldu😊
lisede
Başlamadım