Güzellik & Bakım Bu aralar kimi görsem saçı kızıl ya da turuncu, moda olunca neden herkes boyatmaya kalkıyor? rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Daha önce belki aman boyatsam bana yakışmaz denilen rengi bugün moda olunca neden herkes boyatmaya kalkıyor? Bu aralar kimi görsem saçı kızıl ya da turuncu, moda olunca neden herkes boyatmaya kalkıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl ilgi çekmeköne çıkmakzeka olarak ortada bişey yoksürekli fiziklerini öne çıkarmak olay bu 0 2 Yorumla rapunzely +1 yıl Ama her yer turuncugil gibi gözüküyor neden herkese benzemek isteme çabası Yorumla nedennnFASULYE +1 yıl zeka yokyaratıcılık yokkoptyala yapıştır işte Yorumla
Netttt Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet ben de boyamayı istiyordum daha önce ama şimdi özentilik olarak görüyorum yapmam 0 1 Yorumla rapunzely +1 yıl Bide yakışan var abez duran var küçümsemek için vallahi demiyorum bir bakıyorum 60 yaşındaki teyze boyamış gitmemiş üzülüyorum diyorum ben böyle iyi niyetle yaklaşıyorum kimisi gülüyordur. Yorumla
Sertmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl Zaten hepsi ya sarı oluyor ya turuncu toplu değişim gibiler 0 1 Yorumla rapunzely +1 yıl 😁😁 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Herkes koyun kafalı çoğu kişi doğal orjinal değil ondan sürüye ayak uyduruyolar 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben orijinal halimleyim valla bilmem 😀 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel renkmiş ama 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. şuanda zirvedeler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ilgi çekmek
öne çıkmak
zeka olarak ortada bişey yok
sürekli fiziklerini öne çıkarmak olay bu
Ama her yer turuncugil gibi gözüküyor neden herkese benzemek isteme çabası
zeka yok
yaratıcılık yok
koptyala yapıştır işte
Evet ben de boyamayı istiyordum daha önce ama şimdi özentilik olarak görüyorum yapmam
Bide yakışan var abez duran var küçümsemek için vallahi demiyorum bir bakıyorum 60 yaşındaki teyze boyamış gitmemiş üzülüyorum diyorum ben böyle iyi niyetle yaklaşıyorum kimisi gülüyordur.
Zaten hepsi ya sarı oluyor ya turuncu toplu değişim gibiler
😁😁
Herkes koyun kafalı çoğu kişi doğal orjinal değil ondan sürüye ayak uyduruyolar
Direk göze batıyor ilgi çekiyor diye
ben orijinal halimleyim valla bilmem 😀
Güzel renkmiş ama
şuanda zirvedeler