@anlamyok Ah rica ederiz böylesine nazik ve zarif bir hanımefendiye ancak @lmelodrama beyefendisi yakışır ve söylediği gibi doğallığınız onun gözlerini kamaştırıyor tabii her gece anlattığı için ağzımdan çıkı verdi..🤭 Ve inceliğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum..
Esmerlere her şeyin koyu tonu yakısır. Koyou kahve saç veya siyah saç yakısır en çok. Koyu kahve tonları far allık ve ruj yakışır. Kızıl çok çok nadir yakışan olabilir mesela bu koyduğun kıza cidden yakısmıs bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Daha çok açık tenlere yakışır esmere siyah ya da sarı
kızıl sarıya oranla daha iyi hatta
esmere sarı yakışıyor diyen nadir insanlardansın bence jhdjshcjz :D
Ben çok gördüm esmer tenni dahada kara gösterir hoş olmaz bencce belki açık tonn kızıl
Esmer olsunda isterse kel olsun saygıdeğer vatandaşım
Hayır yakışmıyor @lmelodrama sence @anlamyok’a yakışır mı knk?
Hahshshzhhzhz yok knka yakışmaz möyle daha cici
@lMelodrama @sonjin genel olarak sormuştum ama teşekkürler düşünceleriniz için :D jawgdjgaj
Cevap yine aynı o zaman
Ricalar 🤭
@anlamyok Ah rica ederiz böylesine nazik ve zarif bir hanımefendiye ancak @lmelodrama beyefendisi yakışır ve söylediği gibi doğallığınız onun gözlerini kamaştırıyor tabii her gece anlattığı için ağzımdan çıkı verdi..🤭 Ve inceliğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum..
Esmerlere her şeyin koyu tonu yakısır. Koyou kahve saç veya siyah saç yakısır en çok. Koyu kahve tonları far allık ve ruj yakışır. Kızıl çok çok nadir yakışan olabilir mesela bu koyduğun kıza cidden yakısmıs bence.
Tabiiki bebe rexha aşkıma çok yakışıyo
sarı değil miydi o
Kızıla boyadı
baktımda sarışın hali daha iyidi bence
Çilekli Max dondurması gibi oluyorlar 😂
Beyaz tenlilere çok iyi gider
Fotodaki gibiyse yakışmıyor
çingene gibi duruyorlar asdjdk
sana çok yakışır bence
sana herşey yakışır gibime geliyor
hayır
Hayırrr