Güzellik & Bakım Ombre tırnağı evde nasıl yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba ben pek tırnaktan anlayan biri değilim dışarıda sordum 300-400 TL den başlıyor evde yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz Ombre tırnağı evde nasıl yapabilirim? Cevapla Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sen yeterki istekli ol iban at yemin ederim atmazsam ne olayım yeterki yaptıracam bakacam de şekerim aa 😂 0 0 Yorumla
Pişmaniyeeee Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel oluyo. boyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet bence de güzel duruyor Yorumla Pişmaniyeeee +1 yıl Fiyatı da iyimis he Yorumla Soran +1 yıl Güzel olmak kolay değil Yorumla Pişmaniyeeee +1 yıl Hahahaha Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İğrenç... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle dedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Midem bulanıyor böyle protez trknklardan Yorumla Soran +1 yıl Protez yapmayacam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen yeterki istekli ol iban at yemin ederim atmazsam ne olayım yeterki yaptıracam bakacam de şekerim aa 😂
Güzel oluyo. boyle
Evet bence de güzel duruyor
Fiyatı da iyimis he
Güzel olmak kolay değil
Hahahaha
Evde olmaz bence
İğrenç...
Niye öyle dedin
Midem bulanıyor böyle protez trknklardan
Protez yapmayacam