Daha önce hiç kaşlarımı aldırmadım ve ısrarla kıaföre gitmek istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
'Evde kaş nasıl alınır' sorusuna kılavuz oluşturacak kadar uzun cevaplar verebilirim sanırım tecrübelerimden dolayı. Özellikle üniversite çağlarına geldiğimde, ekonomik olsun diye evde kaş almaya dair birçok tecrübe edindim. Hemen seninle de paylaşayım. :)
Kaş almak için en doğru zaman banyo sonrası. Çünkü banyo sonrasında; kaş köklerin yumuşadığı için kaş tüylerini daha kolay çekebilirsin. Böylelikle acı, minimuma dönmüş olur.
Kaş tarağı, cımbız ve ayna; evde kaş alırken mutlaka elinin altında olması gereken şeyler. Kaşlarının naturelliğini bozmak istiyorsan, kaş tarağıyla dışa doğru ve uzama yönünde taramalısın. Sonrasında da göz kapağının üstündeki bağımsızlığını ilan etmiş, inatçı tüyleri almak için cımbız kullan.
Orhan Veli boşuna dememiş; 'Bir elinde cımbız, bir elinde ayna. Umrunda mı dünya?' diye. Böyle kızlar gerçekten var. Her gün çıktığını düşündüğün kaş tüylerini alma. Bu, kaş tüylerinin sağlık bir şekilde uzamasını ve kıl köklerinin güçlenmesini engeller.
Umarım tavsiyelerim işine yarar, bakımla kal. :)
Ben 15 yaşında kendi kendime almaya başlamıştım. Cımbızı almıştım elime gözüme batıyordu önce alttakiler aldm sonra zamanla üstekiler derken tam almıştım. Tabi ilk zamanlar şekil konusunda zorluk çektim biraz. Şu an 12 yıldır kendim aldığımdan dolayı alıştım artık çok kolay geliyor. Ama sana tavsiyem bence kendin direkt alırsan şekillerini tutturamıyabilirsin iki kaşının da. Önce bir kuaföre aldır. Sonrasında sık sık kontrol eder yeni. çıkanları alırsın
Çok teşekkür ederim
Rica ederim canım
İlk önce cımbızla göze en fazla çarpanları al. Sonra iple almak istersen ilk önce dudak üstü kıllarıyla başla, çünkü kaşın doğal şeklini bozmamak için elinin ipe alışık olması gerekiyor. :)
Gostermem lazım hanımefendi. Annem hep bana aldırırdı kaşlarını
İple mi alıyorsun?
İp ile bıyıkları alırdım kaşları daha çok cımbızla
Nasıl öğrendin?
Annem öğretti. Uzun zaman kız kardeşim olmayınca öğrettiği bir kaç şeyden birisi. Yemek yapmak bulaşık ütü vs. vs.
Evlenelim !
Talibin çıktı hamarat bey😅
İyi ki öğretmiş ama insan en başta kendine bakabilmeli sonuçta
Hiç 🥑 yemedim. Yarın tadına bakar size cevap veririm hanımefendi. Ama baştan diyeyim beğenmezsem teklifinizi kabul etmem
kuaföre git düzelticem diye testere kaslara sahip olma :):)
Cevap
5Cevap
Bende hiç almadım dışardan bakanlar alınmış gibi diyorlar bence kaşınızı almayın doğal kaşlar herzaman daha güzel da natural
Şekkilli sayılır zaten biraz fazlalık var sadece
Kaş almak neredeyse stratejik bir durumdur çünkü bir kadının tüm yüzünü anında değiştirebilir. Yanlışlıkla alınan bir tüy küsebilir, tekrar çıkmayabilir, kırılabilir ve batığa sebep olabilir. Daha önce denemediysen riske girme. Alt tarafı ayda bir gidip toparlatacaksın.
Bence önce kuaföre git ha ama kuaföre gitmiyosan ağda tercih edjp sonra cimpizla temizleyebikirsin
İlk önce şekil verme dağınık olan tüyleri temizle. Gözün alıştıkça şekil verirsin.
Ayna karşısında cımbızla ve makasla aynı zamanda kaş fırçası da yardımcın olur
Bence ilk kuaförde aldır sonra çıkanları evde alırsın ilk şeklini bozarsın
Kaş almak şekil vermek felan sıkıntılı iş kuaföre gitmelisin
İple çıkan yerleri al ip kullanmak için video izle basit bir şey ufak kalanlarıda cımbızla topla
İlk kuaföre git şekil versin daha sonra sen evde yap
El alışkanlığı birkaç denemeyle zamanla alışırsın.
Hiç aldırmadıysan ısrarla kuaföre git diyorum.
Ben biliyorum ama uzun bisey
Bence uzman birine gitmelisin..
Vallaha al cimzbizi gir içine
Ağda partisi yaparken orayıda al 😄
çok fazla inceltme yüz tipine uygun olmalı
Zaten şekilli gibi fazlalıklar kendini belli ediyor
İlk kaşımı iyice çizeyim ona göre alayım diyorum?
Iplik yontemi ile deneyebilirsin.
Kendin kalma ilk kez alacaksın mahfedersin
hic kasimi almadim😂
Kusur var ama az mı yoksa sen mi istemiyorsun?
yokki kaslarim kavisli
İple 😀
İlkse kuaföre git bence
Sakın kendin alma
Dikkatli olmak lazım
Cımbız ve kaş jileti
Cımbız ile
Alma kalsın
Göze çarpıyor ama
Cımbızla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar