AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Erkeğin makyajı sakaldır sakallarima iyi bakarım kızlar okşasın diye 😂😂😂
Yapıyorum tesettürlüyüm zaten bu yüzden makyaj ön planda tutuyor
Tesettür amacı arka planda olmak diye biliyorum..
Bekarmı kalayım kdjsjsjs
Herkesin bir nasibi var. Makyajla sevecekse biri sevmesin daha iyi bence
Ya açık insanlar açık giyimle ve saçı başıyla herkes birşekilde ön planda tutmaya gerekir ve zaten nişanlıyım düğünüm var iki aya herkes birşekilde bir yerden göstermesi gerekiyor kendini
Ben makyaj yapıyorum diye belirgin giyinmiyorum zaten ama bir şekilde bir yerden öne geçmek gerekiyor
Nasibi nasip yaparsan nasip kısmettir biraz da insanın kendi kıstırması
Kapalıyım diye de makyaj yapmıcaz anlamına gelmiyor ne insanlar var ne halt yiyorlar önce öyle insanları gözün önüne al
Makyaj ayrı, tesettür ayrı. O konuda katılmıyorum ama saygı duyarım. Allah mutluluğunuzu daim etsin 🍁🍃
Amin teşekkür ederim tessetürlüyüz diye makyaj yaomayalımmı yani buda ayrıca saçmalık en azından piyasada gezmiyor uz ama bir yerden önde durmak lazım herkesin kendi fikri iyi günler
Tesettür Allah'ın emri diye kapalısınız. Peki makyaj kimin emri? İslamda normal ya da sevap mı? Hayır hatta kendi güzelliğinizi saklayın emri varken makyajla daha da süslenerek gezmeyi doğru bulmuyorum. Sevmek için bedenini ya da güzelliğini öne çıkarmak da ayrı bir saçmalık. Yine de dediğim gibi "saygı duyuyorum" ve sizden de aynısını bekliyorum.
Peki açık piyasada gezmek kimin emri
En azından öyle değiliz
Neden ya komple açık, makyajlı ya da kapalı ve -en azından- makyajlı olarak ikiye ayrılıyoruz? Kadınlar çok açık ve az kapalı olarak ikiye ayrılmaz. Kapalı olsa da dediğiniz gibi tesettüre uymayanlar da var, uyanlar da. Tesettüre uyup -bu bile bana göre tesettüre uymuyor ama neyse- makyajlı olanlar da, her şekilde tesettüre dikkat edenler de var. Açık olup dinini çok güzel yaşayan, giyimine dikkat edenler de var. Genellemelerden ve hatalarınızı benimsemekten kaçınmanız daha mantıklı zannımca.
Açık olup hak yeyen dedikodu yapan vr binlerce insano kandıran insanlar var bir makyajla sorgulanmak yanlıs milletin içi fitne fesatlıkla kaynıyor cok şükür sadece kendi hayatıma bakan biriyim ve bir makyajla cehheneme gidicek halim yok sadece bunla kapalı olunmuyor bu dünyada hak yedi nmi birisinin srasını açtınmı kalp kırdınmı bunlar la sorunluyuz cok şükür kendi hayatımda ve böyle mutluyum herkes kendi kapısının önünü süpürsün evlenceğim adamda beni böyle seviyor ben kendime bu şekil mutluyum en azından haram lokma yemedim kimsenin hayatınada karışmadım birilrrin kalbinide kırmadım sadece makyajla olcak şey değil bu sevap günahlar bence aklında bulunsun sizde hayatımı eleştirceğinize kendinizi düşünün herkes özgür ve herkes sadece bir makyajla olcak şey değil tek onla yanmıcaz yani günah sevap davranıs helal haram kalp kırmayla yanıcaz tartısmak istemiyorum konuyu uzatmayalım herkes hayatında memnunsa oldugu gibi kalsın herkes kendi hayatını düşünsün
Ayrıca islam görün değil, örtün der. Gözlem sonuçlarımızı ya da insanların fark ettiğimiz hatalarını deşifre etmek yerine susup saklamak dinen doğru diye biliyorum. Sizi ben bilemem. Sadece bildiğimi sizinle paylaştım. Sinirlenecek ya da kızacak bir şey göremiyorum. Zira birisi yanlışımı dile getirse sevinirim, kızmak yerine. Uzatmak benimde tercihim değildi ama uzatan sizsiniz. Katılmıyorum ama saygı duyarım dedim. Sizse uzatmayı tercih ettiniz.
Tesettür farklı kıyas farklı şey sizler Allah rızası için örtündünüz ve İslam'da verilen ölçü piyasa ile bir başkası ile alakalı değildir emir nettir açıktır yani ölçüsü bellidir kardeşim tesettürlü olman çok güzel ama makyajın doğru değildir heleki Allah'ın emirkerini bilen bir kadının piyasadan bahsetmesi hiç doğru değildir burada sana yargıda bulunmuyorum ama doğru olanı da sende bende biliyoruz bugün burada bize bu savunmayı yapabilirsin ama yarın ahirette Allah'a yapamazsın hani senin savunman şey gibi e tesettürlü olupta kirli işler yapanda var ben açığım ama ben yapmam ya da benim kalbim temiz gibi savunmalar ancak şeytanın vesvesesidir. Allah'ı biliyorsak okumalı anlamalıyız onun dediklerine göre yaşamalıyız.
Bakkala bile cıkmam makyaj olmadan 😔
bjvnbhmvn erkekler için makyajlı kadınları mı, doğal kadınları mı severler diye sormuştum
bazen sade makyaj yaparim
hafif olarak yaparim, abarti sevmem 😅
Yaparımm
Yapmam beceremem de az buz makyaj severşm ama
Yapmam
Gerek yok kalbimin güzelliği yüzüne vurmuş zaten🤣
Öyle mi dersin 😅
çirkinim demiyor da 🤣
Sizi 3 gün sonra soruma getiren nedir?
ne 3 günü 🤣 bu saçmalığı ben şimdi gördüm
Yapmıyorum
Yapmam
Yaparım
Az yaparım
Bayilirimm. Sinirlenince yaoarim. Uzulunce yaparim
E tabii ki
Yaparım , severim de
Azzz
severim
Yaparim
Pek degil
Yapıyorum
Yapmıyorum
Yaparım arada
Yapıyorum
Bi süre sonra bağımlılık yapiyo
yaparım..
Doğallıktan yanayım yapmıyorum
yapıyorum
Evet
Her zaman değil.
Makyaj yaparım
Gereken yerlerde
Hiç anlamıyorum ya
Ara sıra bazı bazı
Yapmıyorum.
Yapmadan evden çıkmam 😁
Hayır mezuniyette bile yapmadım fhhfgh
Doğal makyajciyim
Soru bu değil ama
Hayır ve yirmi bir yaşındayım hsksshjssjjs
Makyaj sevmeyen epey insan var normal vbjhvjbh
Varsa iyi shsjhsjshs çoğunluk baya seviyor
djjdjd yok ya var böyle baya insan
Hayır 🙄
Erkekler için makyajlı kadınları mı, doğal kadınları mı beğenirsiniz diye sormuştum.
Ben makyaj yapmalarına üzülüyorum aslında cildi mahvediyor o kimyasallar ! Ama bakım önemli tabi
Bakım ayrı, makyaj ayrı. Makyaj cildi dediğiniz gibi mahveder, bakımsa düzeltir.
Kesinlikle 😅
Denemedim
Erkekler de makyajlı mı makyajsız mı nasıl kadınları sever diye sormuştum.
Fark etmez ama genelde doğallıktan yanayım
Yapmıyorum ama güzel yapmayi düşünüyorum
Evet
Yok yapmam
Severiiim
Yaparim 😄😄