Kızlar bakkala bile giderken makyaj yapanlarınız var mı? Ben mesela hiç yapmam sadece eşimle çıkınca onun yanında güzel olmak için yaparım. Ama bazı arkadaşlarım var evin içinde bile makyajlı gezerler komik gelir. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılevinde makyaj yapanlara komik demeniz ilginç olmus
ben de makyaj yaparım hem evde hem dısarıda
evde de parfüm sürerim, ellerimi ayaklarımı kremlerim
vucut kremleri sürerim
bilgisayar da bir siteye bakarken gloss sürerim, elime parfüm sıkarım
üstelik bekarım
makyaj kisisel bakımın bir yoludur, kimi tercih eder kimi etmez
bunda tuhafa gidecek birşey yok kim kendini nasıl mutlu hissediyorsa oyle davransın
herkese saygı duymalıyız ,bütün kadınlar süslenmeyi sever yaratılısta var
bazı kadın makyaj ürününün dokusunu kokusunu sever ondan sürer
bazısı sıfr kendi sevdigi icin yapar,amacı baskalarına güzel görünmek değildir
sizi rahatsız eden birşeyi bir baskası cok sevebilir
veya sizin dogallık dediginiz haliniz, bir baska kadına kötü görünebilir
zevkler ve renkler tartısılmaz10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben hayatımda 1-2 defa ancak fondoten ve pudra kullanmışımdır, makyajı çok severim fakat çok fazlası yaşlı gösteriyor ve olan güzelliği de örtüyor gibi geliyor bana. Her kıyafetime göre zıt veya uygun renkde oje ve ruj sürerim oje ve ruj uyumu bana ayakkabı ve çanta uyumu gibi geliyor. Bakımlı tırnaklarım olmasını seviyorum. Makyajda da vazgeçilmezim uçuk pembe tonlar veya şeftali tonlarında allık, rimel ve göz üzerine sürülen eyeliner çok doğal ve seksi bakışlara sahip olmamı sağlıyor benim kanaatim gözlerim zaten normalde beğenilir çekik ve renki gözlerim var makyaj ile bunları belli etmek daha kolay oluyor daha çok mana katabiliyorsun ruj da genelde dudak rengimden 1 ton koyu renkler veya yine şeftali tonları pudra renkleri sürmeyi seviyorum. Çok özel günler kırmızı veya fuşya kullanıyorum sarışın olduğum için vamp bir hava katıyor;)
12 Yorumla
kadınlarda, ne kadar makyaj, o kadar güzellik mantığı var. kadınlar genelde makyaj yapar, hele davetlerde, merasimlerde, vs. o günün önemi arttıkça makyajın dozu da o kadar aşılıyor. Arada ölçülü bir şekilde, cildi yıpratmadan yapılan makyaj, doğru makyajdir:)
02 Yorumla
O kadarı artık kokoşluk. neden bu kadar makyaj anlamıyorum. 27 den sonrakiler yapmalı belki de. 27 öncesinin makyajı niye? zaten ciltleri tertemiz.Amac ne ki? Eninde sonunda çökecekler. makyaj zaten cildi zamanla mahvediyor farkında degiller.
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
14Cevap
+1 yılmakyajsız adım atmayan bırıyle eynı evde yasıyorum:Dve harbı uzuluyorum ona.sevgılısımakyaj yapmayınca hasta mısın dıye soruyor:D:Dben sureklı yapmam ozel bı anda yapınca fark yaratıyorsun o zaman.sureklı yapınca sıradana baglıyor goz alısıyor yapmayınca hasta damgası bıle yıyorsun:Dhem daha 19 yasındayım cıldımın makyaja cok da ıhtıyacı yok gunluk hayatta:Dprofıl resmıne bayıldım esın ve sen mısın?
17 Yorumla- +1 yıl
allah saadetınızı bozmasın ınsallah:Dbende beceremıyorum:Dkuaforde yaptırıyorum :D
- +1 yıl
o da bı yontem tabı:Dmakyaj yapmakta bı becerı ıstıyor:D
- +1 yıl
benımde becerıklı oldugum soylenemez ama abalam var ya ıkı dk da o kadar malzemeyı nasıl suruyor sasırıyorum:D
bazi günler aynaya bakipta sikayet edersinya hani. o günlerde kendimi iyi hissetmek icin sürerim. bazende yüzümde kirmiziliklar olusunca üzerini kapatirim. ama hic birakamadigim dudak beskeyicisi, lipgloss vs. cok renkli olmamasina dikkat ederim. özel günlerdede gerektigi kadar yaparim kiyafetime uygun:)
00 Yorumlaevli bir bayanın evdede kocasına güzel görünme isteği bence güzel birşey
11 Yorumla2 adımlık markete veya spora gıderken falan makyaj yapmam saçma da.. evın ıcınde de makyajlı gezmem. ama gunluk hayatımda dogal bır makyaj yaparım yada dogal gozuken desek daha dogru. bakımlı olmak şart. makyaj yapmayı sevmeyen kadın futbol sevmeyen erkek gıbı.
00 YorumlaHergun yaparim, ama abartmadan tabiki.. Sanki hobbim oldu ya gel 50 renkten fazla rujlarim var, eyeliner hergun surerim, seksi anlamli bakişlar yaratiyor.
20 YorumlaRuh halime bağlı birazcık,mesela işe geldim bugün sadece nemlendiricimi sürdüm çıktım,makyaj yapasım gelmedi.Bakkala giderken hele hiç ugraşamam iki adımlık yol için:(
11 Yorumlaben cok severim makyaj yapmayi oyle alistimki artik disari cikarken hic degilse bi mascara bi eyeliner surmem gerek yoksa kendimi ciplak hissediorum hic sevmem bu huyumuda
10 Yorumla
+1 yılhiç yapmam
çok özel bi şey olucak daaaaa,annem beni zoraki çimcikliycekteeeeee,anca o zaman
akşam o makyajı silerken "bugün kaç kişiyi kandırdım acaba" diye bi hissiyat oluşuyo hoşlnmyrm10 YorumlaEvet makyajsız çıkmam abi.
Evin içindede yapabilir kendini nasıl mutlu hissediyorsa yani kime ne.21 YorumlaYanımda çevremde makyajsız kadın görmeye bile tahamülüm yoktur. Evet bakkala bile bir kadın makyajlı olarak gitmeli. Hafif de değil full makyajlı görmek isterim ben. Kadın kadın gibi olmalı.
30 YorumlaKızlar 2'ye ayrılır .
1; Makyaj güzeli kızlar
2; Doğal haliye güzel kızlar .
Makyaj tabiki kızları çok daha güzel çok daha sexy ve çok daha çekici gösteriyor o kesin. Ama şu bi gerçekki yukarda belirttiğim gibi ben doğal haliyle güzel olan kızı tercih ederim : )04 Yorumla
+1 yılgöz kalemi ve rimal sadece. Özel günler dışında diğerlerini kullanmam
20 Yorumlaevde bazen göz kalemi sürerim o kadar niye yaptığımı sormayın bende bilmiyorum bekarım kime beğendireceksem kendimi alışkanlık galiba:D
10 Yorumla
+1 yılben hiç yapmıyorum en fazla yaptgm rimelle ruj baska bişe degil. öyle yüzüme allıkmış fondotenmiş cartmış curtmuş hiçbişe sürmem.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılMakyaj yapmanın neresi komik geliyor ki? Her daim evde otururken dahi bakımlı gezen bir kadından daha güzel ne olabilir ki? Mesela evde otururken hafif bir allık ruj ve rimel gayet hoş ve bakımlı gösterir .
00 Yorumla artık insanlar beğenilmekten başka hiç bir şeye kafa yormuyorlar ki. biz erkeklerin aklında kızlar, kızların aklında erkekler. bizim gibi boş beyinlere ne desek boş.. sizi tebrik ederim ama, doğrusu sizin yaptığınız.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde yapmam arkadaşlarımla dışarı cıkcamsam bide sevgilimle görüşceksem yaparım oda hafif yaparım.
10 Yorumla
+1 yılbakkala giderken tabi ki yapmam ama dışarıda vakit geçireceğim zaman kesin yaparım ama fazla olmaz, eyeliner rimel ve ruj yeter belki kışın bir de allık :)
00 Yorumla
+1 yıl1- dışarı çıkınca
2- biriyle buluşunca (1'in içinde yer alıyor gerçi)
3- yataktayken (biriyle)
not: abartıya kaçılmaması gerekir. tonları iyi seçilmeli.00 Yorumlaaliskanliklari boyle demek ki. benim anlayamadigim kisim nasil rahat ettikleri. cekimlerde surdukleri kapatici+pudra vb ne bile zar zor katlaniyorum bir kac saat
02 Yorumlabakkala giderken aynaya bile bakmam. emma aci olan su ki nezaman insan pasakli pasakli disari ciksa hep süper ötesi biriyle karsilasir, sac bas daginik falan insan kendisini süper hissediyor ozaman ((: bari sacimi düzeltseydim diyorum.
23 Yorumla
+1 yılbir kızın en güzel hali doğal halidir diye düşünenlerdenim. kalemimi sürerim çok hafif pembesi renkteki dudak kreminden sürerim o yeter de artar bana :)
00 Yorumlahiç makyaj yapmam. etrafım bu bakımsızlıgımdan sikayetci, en azından bir ruj sürmemi istiyorlar ama ben sevmiyorum. mezuniyetime bile sadece ruj sürerek gittim.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılYüzüm yaşlanır hemencik... İşim olmaz markete giderken bile boyanmakla... İşe giderken yaparım az biraz... O kadar... Bir de canım istese dışarı çıktığımda...
00 Yorumla Günün sorusu olsa cevap sayısı kimbilir nerelere gider maşallah :) Evet yaparım, severim de.. Evde zaman zaman göz kalemi, dudak balımı yetiyor..
00 Yorumlavay maşallah söz konusu makyaj olunca kızlar yardırmış.burdaki cevap sayısından bile kızlar için makyajın önemini anlayabiliriz sanırım:)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 633 cevap paylaştı. yok yaa abartmayalım o kadarda. neredeyse hiç yapmam. canım istediğinde sadece göz kalemi sürer çıkarım. Ben makyajsız güzelim.
00 Yorumla
+1 yılEvin içinde yapmam ya :) ama genel olarak yapıyorum da gerçi etrafa bakılınca benım yaptım makyaj makyaj değil. Bir eyeliner birde rimel :)
00 Yorumlakremden başka bişey kullanmam, gerekli bakımlar dışında hiçbir takviye yok :) çoooooooook ama çok ömenli bi gün olması lazım, abimin düğünü nişanı benim düğünüm falan :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 483 cevap paylaştı. Kim uğraşacak makyajla ya bide oturup silmesi var işkence :)
Dışarı çıkarken yapıyorum ama evin içinde uğraşmam hiç sadece her zaman rujum olur o kadar yani :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben üniversiteye giderken yapıyorum ayrıca kimse için değil kendim için yaparım bakımlı olmak için bunu da çok abartmam eyeliner ruj ve rimel yeterli olur makyajın bi kadını hoş gösterdiğine inanıyorum kendiyle barışık kendini seven kadınlarında evde bile yapmalarını gayet iyi anlıyorum ruhunda o dişiliği feminenliği hissetmeyen kadın bunu anlayamaz :)
00 Yorumladoğuma bile makyajla giden var..
o kadar da gerek olmadığını düşünüyorum.11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben asırı makyaj yapan bırı degılım yerıne gore yaparım...öyle bakkala gıderken yapan kızlarada gıcık oluyoruz eşimle eşim hep der kadın dedıgın sade olacak dıye:)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılerkekler gercektende sade bı makyaj veya hıc makyaz sevıyor esımde bunu fark ettım ben ben öyle abartılı yapmam yanı fondoten pudra felan kullanmam kılasık rımel surme felan dır ama özel gunlerde yaptıgım makyajları sevmıyor yapma ıyor:)
Cevap sahibi+1 yıl:)
hiç yapmam acayip dgalım beni begenen boylede begeniyor zaten.d
00 Yorumlaben doğallıktan yanayım her an her dakika makyaj yapanlardan değilim gerektiği zamanlarda makyaj yaparım öbür türlü çok abartı geliyor bana =)
00 YorumlaSürekli makyaj yapmamalı ve sadelige de önem vermeli her kız.
00 Yorumlapek aram yok makyjla ya oyle eserse rımel ve goz kalemı sadece normalde hep makyajsızım
02 Yorumlaben aynaya baktıgımda kendımı kotu gorursem yaparm :)
00 Yorumla
+1 yılmakyaj yapmıyorum sadece ıyelıner kullanıyorum ama evde falan değil
00 Yorumla
+1 yılfondoten kullananlar 50 yaşından sonra suratına bakılmaz hale gelecek. doğallık tabii ki... göz makyajına ve ruja hayır demem ama yüzdeki kusurları kapatmak kendisine yaptığı en büyük hata bayanın
00 YorumlaNeden komik olsun bakımlı olmak şart sadece dışarı çıkınca degil esın için olmasa bile basta kendin için evet evin içindede çoğunlukla makyajla dolaşırım :))
00 Yorumla
+1 yılÜniv. giderken yaparim.. Özel yerlere giderken falan.. ama bakkal icin üstümdeki salvari cikarmaya bile erinirim, kalmis ki sacimi tarayip makyaj yapcam peeeeh :D
00 Yorumlamakyaj yapan kızlardan nefret ederim hiçte sevmem :D arkadaş su bazı kızların yaptığı makyajla bizim ev boyanır resmen yahu abartmayın bari ya :D
04 Yorumla
+1 yılozel gunlerde yaparim sadece makyaj bagimlisi degilim
10 Yorumla
+1 yılyapmam makyaj..sadece çok nadir bi kalem sürerim o kadar
10 Yorumla
+1 yılmakyaj yapmam eskiden kapatıcı kullanırdım sonra kremlerle bakımlarla cildim de düzeldi zaten
00 YorumlaÖzel bir yere gidecegim zaman yaşıma uygun olarak yapıyorum. Gündelik hayatta pek yapmıyorum
00 Yorumlayapiyorum evdeyken de disari cikarken de . dogal olmamizi istiyorsunuz da makyajli kizlara bakiyorsunuz amaciniz ne sizin ?
00 Yorumla
+1 yılbence ilkokullarda zorunlu eğitimi verilmeli, boya tüpü gibi gezen de var etrafta, eyeliner ını barbie gibi çeken de.
00 YorumlaGünlerce evden dışarı çıkmadığım zamanlar dışında, hep fondoten ve rimelliyim. biriyle buluşacaksam yerinde bişeyler yaparım elbet.
00 Yorumla2 adınlık yere gitceksem üstüme çeki düzen veriyorum hani eşortmanla çıkmıyorum mesela makyaj yapmıyorum okadar abartmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılmakyaj yapmayı pek sevmem ama sevgilimle dışarı çıkınca çok hafif yaparım
01 YorumlaDısarıdakılere guzel gorunmek icin makyaj yapmak daha sacma kendı esıne yapmayacaksında kıme yapcaksın ? Senın guzel gozukmen gereken kısı esın zaten ?
00 Yorumla
+1 yılev içi aşırı tabıkı de. ama dışarıya çıktığımda yapıyorum.biraz bakım iyidir.palyaço olmamak kaydıyla..
01 YorumlaBende evde makyajlı gezerim her an dışarı çıkma ihtimalim var diye :D
00 Yorumlagezmeye gidecegim zaman yaparım evde lüzümsuz bence fondoten pudra falan kullanmam
10 YorumlaMakyaj, kadınların karıncalı görüntülerini ,full HD yapma sanatıdır. Sadelik her zaman iyidir.
00 YorumlaHalloweenden halloweene düzenli olarak yapıyorum. :-)
00 Yorumlagöz kalemi çek parlatıcı belki sonra makyaj malzemelerinden de elini çek mümkünse...
02 Yorumla- Moda & Stil konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılDısarı cıkarken falan yapıyorumm seviyorum cokk fazla yapmıyorum.
00 Yorumla - Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem