Selams kızlar, 💃 Makyaj yapıyor musunuz, yoksa her daim doğallıktan yana mısınız? Bu aradaa eğer yapıyorsanız benimle favori rimelinizi paylaşabilirsiniz. 👀
Makyaj yaparım ama çok nadir. Ayda bir iki kere yaparım en fazla. Genellikle doğallığı severim. Avon'un big daring mascara'sını öneririm çünkü hem sudan etkilenmiyor, hem çok iyi uzatıyor ve dolgunlaştırıyor hem de fiyatı gayet uygun. Kolay gelsin 🌺
Makyaj yapmayı çok seviyorum ve yapıyorumda genel olarak rimel olarakda gercekten çok memnun kaldığım bi rimel öneriyim Avonun true lash genius rimelini kullanıyorum ve çok memnunum internetten fırçasınada bakabilirsin trendyolda 25 90 fiyatı tavsiye ederim onun dışında herkesin neredeyse bildiği maybelline lash sensational rimelide çok güzel hangisini uygun görüyorsan artık sana kalmış
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maybelline lash sensational ile high skyı duymayan kalmadı sanırım, teşekkür ederim. :))
Makyaj yapmayı çok seviyorum ama özel günler dışında genelde doğal olacak şekilde makyaj yapıyorum. Golden Rose false lashes mascara kullanıyorum. Tavsiye ederim
maybelline angel push up ve isadora big bold extreme, şu an bu ikisini kullanıyorum☺️ bir çok maskara denemiş biri olarak bu ikisini gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.