Uzun vadede zarar verir diye düşünüyorum... ben aynı ojeyle uzun süre kalamam, sıkılırım 😏

Uzun vadede zarar verir diye düşünüyorum... ben aynı ojeyle uzun süre kalamam, sıkılırım 😏
Kalıcı ojenin uygulanması ve çıkarılması sürecinde tırnak yüzeyi sürekli olarak maruz kalabilir. Bu süreç tırnakların incelmesine ve zayıflamasına yol açabilir. Kalıcı oje çıkarılırken tırnak yatağına zarar verebilecek kimyasallar kullanılabilir. Bu durumda tırnak yatağında tahriş, kızarıklık veya hassasiyet oluşabilir. Kalıcı oje işlemi sırasında kullanılan kimyasalların buharları solunabilir. Bu da solunum yollarında tahrişe ve bazı kişilerde solunum problemlerine neden olabilir.
Güvenilir ve profesyonel bir tırnak salonunda işlem yaptırın. Uygun hijyen ve sterilizasyon prosedürlerine dikkat edilmesi önemlidir.
Tırnağın estetik görüntüsü ortadan kaybolur. Kısa süreli yapıp gerektiği zaman da temizlemek en doğrusu hem sıkılmadan farklı renkler tırnaklarda uygulanabilir
Evet verir bu devirdeki her kimyasal ve yapılan işlemler zarar verici
Bence zarar vermez. Düzenli bakım yaptırmak sağlıklı tutar.
Cevap
8Cevap
Türk değilim bu yüzden yazımda hatalar ola bilirr)
Ben protez tırnak uzmanıyım. Eğer ki uzmanınız işinde iyiyse ve mazemeleri kaliteliyse inanın ki hiç bir şey olmaz.
Sıkılırım diyorsunuz ya zatən 3/4haftada bir gitmeniz gerekiyor.
O zaman siz yaptırmasanız daha iyi olur😊
Ben pedikür yapmıyorum maalesef
burada yeniyim nerden göndere bilirim söylerseniz gönderirim tabi Türkiyede değilim bu arada 😊
tırnağına ne zararı olur bilmiyorum ama sana çok zararı olur yaşlanınca kemik erimesi olur d vitamini eksikliğinden
Müthiş derecede zarifsiniz ve ne yaparsanız yakışır bu ellere zaten.
Bakımlı tırnaklar için oje şart değil, ama değişiklik olsun diyorsan arada değiştirirsin.
Zarar veriyor.
Bence vücutta kalıcı olan her şey zarar verici
bence gerek yok ya doğal güzel
Yıpratıyor tırnakları.
Baya düşüncelisin
Takma tırnak tak
Verebilir
Tabii ki verir
Hayr
verir tabii
Verir
Ellerin guzelmis