Bence verir, sonuçta doğal rengi dışında farklı boyalar kullanılıyor. Kalıcı da olsa onları çıkarmak için çeşitli asetonlar sürüyorlar. Tırnakları tahriş edebilir. Tırnak yapısını bozabilir. Sağlık açısından zararlı olduğunu düşünüyorum. Geçici olanları sürmeniz daha iyidir bence. Fenomenliğin hayırlı olsun. Tebrik ederim.🌺
Yani kalıcı olduğuna göre demekki bayağı güçlü kimyasallar içeriyor ve mutlaka belli bir yerden sonra zarar verir diye tahmin ediyorum ben zaten seviyorum en sevmediğim malzemedir belkide benim yani bu zamana kadar kendime oje sürdüğüm çok nadir görülmüştür. Kendimi bildim bileli sevemiyorum bilmiyorum bana çok yapmacık geliyor ve bir de güzel duruyor yani insanı tırnakları güzelse güzeldir onu kapatmak için bir de üzerine boya sürünce daha kötü görünüyor. #reda
Yağdan arındırma işleminin itinalı yapılması hatta destek likit ürünler kullanılmasını öneriyoruz.
Uygulama doğru yapılırsa kalıcı oje tırnağınıza zarar vermez aksine tırnağınızı güçlendirir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kalıcı oje yaptırmaya başladığında sürekli devam ettirmek gerekiyor çünkü oje çıktığı zaman tırnak incelmiş ve zarar görmüş oluyor o yüzden hiç bulaşma derim