Tırnaklarım gayet sağlıklı güzel ama manikür ojeyle uğraşmaktan sıkıldım bide sınav haftam yaklaşıyor iyice boş bırakıcam diye kalıcı oje istiyorum çok zarar veriyor mu tırnağa? Daha sonra sıkıntı yaratır mı?
Kalıcı oje/ jel tırnak zarar verir mi tırnağa çok?
Araştırmalarıma göre kalıcı oje uygulaması, sıklıkla yaptırılması halinde sabitleme ve çıkarma aşamalarındaki işlemlerden dolayı tırnak yapısını olumsuz etkiliyor, cihazlardaki UV ışınları ise deri yapısına, DNA'ya ve kollajen gibi deri yapısını oluşturan proteinlere zarar veriyor. Yani sık yaptırmak elbette zararlı gözüküyor.
ikiside tırnağa zarar verir ikiside kimyasal çünkü hem kalıcı oje hem jel tırnak uyguladım ana tırnağa zarar verir ikiside hem kimyasal hemde tırnağın nefes almasını önlediği için.
Kalıcı oje çok istiyorum temiz en azından çok veremez bence kadınla konuştum protez veriyor ama kalıcı oje vermiyor hatta güçlenir tırnaklarınız bir katman var kırılması zor oluyor dedi
12 yaşımda kuaförlüğe başladım çıraklık kalfalık ustalık derken tiksindim bıraktım en son her gün aseton uygulamakta zarar verir zaten tırnağa her gün sil çıkar yapıyorsan kalıcı oje daha mantıklı
Öyle olmuyor o iş kırılıyorsa vitamin eksikliğinden kaynaklanan bir sorun var demektir ve sürekli kimyasal uyguladığın için olur normal cila var bilirsin parlatıcı gün aşırı onu kullan bir süre bence