Güzel kadın yoktur makyajlı kadın vardır. Bu sözün doğruluk payı var mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Güzel kadın yoktur makyajlı kadın vardır. Bu sözün doğruluk payı var mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Hayır alakası bile yok. makyaj olmadan da güzel kadınlar var zaten asıl güzel kadın makyajsız kadındır. eğer bir kadın doğal hali ile güzelse o zaman güzel denir. makyaj yapınca her kadın güzel olur zaten bunun bir ayrıcalığı özelliği yok
guzellik nasil goreceliyse makyaj da gorecelidir. erkeklerin en ufak makyaj malzemesine buyuk tepkiler vermesi bana cok itici geliyor. ozellikle su an trend olan clean girl makyaji cok sade ve guzel bir makyaj. makyajin yakistigi ve yakismadigi ciltler vardir. ornegin sivilceli gozenekli bi ciltte makyaj puturlu durur, gorunce anlarsin cildin kotu oldugunu. eger kaymak gibi duruyorsa cildi daha guzeldir. makyaj ozellikle kore kadinlarinda gordugunuz kendini bastan asagi yaratma gibi degildir. ve benim kendi fikrim makyaj da bi sanat/yetenektir. herkes makyaj yapamaz bence. ornegin benim 1 yil once yaptigim makyaj simdi gozume cok kotu geliyor su an ayni makyaji yaptigimda daha guzel duruyor. puf noktalari var, ornegin eyeliner her kiz cekemez. bazilari cok cok guzel olmasina ragmen makyaj yapar sirf sevdigi ve yetenegi oldugu icin. yani bence makyaj gayet normaldir yok evlenmeden once yikayin falan zaten herkes sevgilisini bi sure sonra dogal goruyordur bence? ben biraz genel bir cevap verdim bu konuyla alakali cok yorum goruyorum da.
Hayır doğal güzelliğe sahip birçok kız var onlarda makyaj yaptığı için doğal güzelliklerini göremiyoruz
Cevap
9Cevap
Aha bu benim bir soruya verdiğim cevap
Çok ayıp cevabımı almışsın 🥰🥰🥰
Çaktırma 😜
Helal olsun 🥰🥰🥰
Soru fikri verdin bana 🙃
Bu nasıl poz ya.. kadınlara bu tarz comelmeli pozları yakıştırmıyorum.. ben makyajsizim ve güzelim de hıh 🤣🤣🤣 fotoğraflarıma da filtre yapmıyorum
Bence yoktur. Makyaj abartı olmadığı sürece kadına güzellik katar. Ama bu zaten güzel olmadığı anlamına da gelmemeli.
Hayır, lütfen cevabını bildiğimiz sorulara tekrar cevap vermek durumunda kalmayalım :)
Her güzelliğin arkasında makyaj yoktur Rus kızları doğuştan güzel
Güzel kadın olunca makyajda güzel oluyor. O lafinda bir gerçeklik payıda var
Güzel kadın vardır. Makyajli kadın da vardır. Güzel olup makyajsız olan kadın da vardir 👍
hiçte doğru değil peki ya en makyajsız hali ile bile güzel olanlar ne oluyor?
Böyle bir söz yok ki, "çirkin kadın yoktur makyaj yapmasını bilmeyen kadın vardır" değil mi bunun aslı? Bu yazdığınız cümlenin de yanlış olduğu zaten çok açık değil mi
Makyaj olmadan güzeller var ama günümüzde çoğunluk makyaj yapınca kendini prenses sanıyor.
Makyajsız daha güzelim 😌
Maşallahın var zaten senin 🙃
Teşekkür ederim gadasi 🌝
Rica ederim
makyaj yapmayıp güzel olan kadınlarda var
Makyajsız bile olsa çok Güzel kadınlar var
He evet bütün kadınlar çirkin.
Bu da atmış ya 😂 bilemem
Makyajsız kadınlar da var. Katılmıyoru₥
Güzel kadın var... makyajlı kadından çok var
makyajsiz güzel kadında var
Makyajsız güzel de var