Hepsi de daha önce kullanmadığım ürünler ayak üstü biraz inceleyerek aldım kullanıp memnun olanlar var mı

Hepsi de daha önce kullanmadığım ürünler ayak üstü biraz inceleyerek aldım kullanıp memnun olanlar var mı

Saç kremi ve nemlendirici güzeldir muhtemelen ama sirkenin pek işe yarayacağını sanmıyorum denemedim ama yinede pek bi ise yaramaz yumuşatma dışında sanırım
Teşekkür ederim bende ilk defa deneyeceğim
Cevap
2Cevap
Frambuazlu olan aşırı güzel. Sirke de var diye baya korkmuyordum ama mis gibi kokuyor. Tavsiye ederim ‽
Teşekkür ederim 😇
o pembe olan kuzenimde de var içecektim neredeyse kokusu çok güzel
Ne güzel ilk başta tereddüt etmiştim normalde sirke kokusu ağır olur diye
Umarım saçlarım da öyle kokar o zaman 😄
Umarım
Sac tonigini sac kremiyle kullanmani tavsiye ederim çünkü benim saçımı banyodan sonra sertlestirdi
Saç kremini diplere uygulamıyordum yağlandırır diye duymuştum ama dipleri için tavsiye ettiğin bir krem ya da yağ var mı peki hep uçları için olanları kullanıyordum
Saç toniği ne işe yarar?
Saç derisinin temizlenmesini ve saç tellerinin yenilenmesini sağlıyor kullandığım çoğu ürün saç ucuna doğru kullanıldığı için saç dipleri için de saç toniği aldım
Ben indirimden urbanin keratin, Argan yağlı şampuanı aldım yeni kullanmaya başladım yumuşacık yapıyor saçlarımı düzleştirip açıyor ama en kalitelisi hangisi bilmiyorum
Rica ederim eczacılara da sorabilirsin onlar saça en iyi gelen ürünü söylerler erkeklerin saçı kısa olduğu için iyi bir ürün uzun süre gider size
Sordum da onların da elinde bioxcin mi ne var. Aldım ama çok memnun kalmadım. Yani diğer şampuanlara da güvenim yok. Alıyorum bir iki ay sonra fiyatı düşüyor yok yeni modeli çıkıyor. İnternet desen bilgi çöplüğü. Öyle bir arayış içerisinde sorunu görünce sana da sormak istedim. Biri çıkıp bu işin babası şudur dese alacağım:)
Aslında herkesin saçına göre olmuyor şampuanlar kremler de normal hassas karma ciltler için diye ayrı satılıyor benim seçim ince olduğu için ve uzatmayı sevdiğim için kalın telli ve kısa saçlı birine göre daha çok dikkat etmem gerekiyor bende bir sürü ürün kullandım ama sonradan aldığım şampuan ve yanında kullandığım bakım yağları ve kremler saçlarıma iyi gelmeye başladı birde indirimleri çok takip ediyorum aldığım şampuan 150 liradan 50 ye falan düşmüştü öyle almıştım
İşte ben çok bakamıyorum onlara ya da anlamıyorum. Bilinen markalı şampuanın yanına ekstra bir şeyler alayım istedim. Saçlarım yağlı bu yüzden de her gün yıkamak zorunda kalıyorum. Yani 1 hafta da anca yağlanıyor ama huy kaptım heralde o hissiyatı sevmiyorum. Sürekli şampuan değiştirmekte kepek yapıyor. Saç kremini şampuanla aynı marka olandan mı almak gerek peki?
Saç kremi diplerini yağlandırıyor o yüzden ben ortalarından ucuna doğru kullanıyorum şampuanla aynı marka olmasına sanırım gerek yok birde ben saçlarım kolay taransin diye gliss in intense terapy yıpranmış saçlar için olan sprey kremini kullandım daha önce çok memnunum her gün kullanıyorum bitmek üzere olduğu için resimdeki Pantene in kremi aldım birde onu deneyeceğim
Bu gliss markasını internette de çok denk gelmiştim. Onu bir deneyim o zaman. Pantene fiyatı diğerlerine göre ucuz duruyor. O yüzden ondan da çok emin olamadım ama yılların markası küçüklüğüm onunla geçti 😁 Dalin kullanıyorum arada ama oda sanki çok temizlemiyor gibi. Ben şimdi Head & Shoulders ın yanına gliss alıyorum inşallah bu işi burada çözmüş oluruz 😁
Inşallah umarım saçların istediği gibi olur
Çok bağımsız ürünler almışsın hangi problemin ona odaklanman bence daha iyi saç taniği yves rocher alamayacaksınız hiç almayın bence
Saç toniği daha önce hiç kullanmadım ilk defa bundan başlayacağım çok fazla popüler olmuştu son zamanlarda
Cilt bakımında genelde la Roche ve Bioderma kullanıyordum ama artık fiyatlar çok pahalı birde saçlarıma bakım yaparken artık zorlanıyorum iyi bir ürün almaya en son kullandığım Bioderma yüz nemlendirici ve yüz yıkama jelini neredeyse 600 verdim bu ay o kadar bütçe ayıramadim kremlerde L'Oreal ve Neutrogena aldım umarım faydalarını görürüm
Pembe hariç hepsini biliyorum ve çok iyi
Neutrogena hydro boost serumu yüzüme sürdüm ilk başta yapış yapış oldu sonra biraz daha iyi oldu markette 75 liraya aldım ama internette daha pahalı orijinal olmama ihtimali var mı acaba içime bir kurt düştü Qr kodunu okutuyorum ama sayılar çıkıyor sadece Bioderma nın ürünlerinde okuttuğum zaman direk ürünün sitesine yönlendiriyordu endişelenmeye başladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?