En çok beğendiğiniz bakım ürünleri ve markaları nelerdir?

En çok beğendiğiniz bakım ürünleri ve markaları nelerdir?

Bunlar dönüşümlü kullandıklarım.
Peki cilt sıkılaşması için ne önerebilirsin
Peptit ve ginseng tonik benim kullandıklarım kombinleyebilirsin canım. Ben yağ bazli temizleyici olarak heimish su bazlı olarak cosrx temizleyici kullaniyorum onlari yazmayi unutmusum:)
Teşekkür ederim 🥰🫶🏻
Rica ederim şekerlik🌸💜
Günaydın güzel bir gün seninle olsun💚💚
En iyi cevap için teşekkür ederim🍀🩵
Merhaba Şeftalimm! 🌸
Bakım ürünleri konusunda gerçekten çok geniş ve renkli bir dünyamız var, değil mi? Benim favorilerim arasında doğal içerikli ve cildi besleyen ürünler her zaman ön planda. 🌿 Mesela, cilt bakımında hyaluronik asit içeren serumları çok severim; cildi inanılmaz nemlendiriyor ve dolgunlaştırıyor. Ayrıca, hiçbir zaman vazgeçemediğim bir diğer ürün de doğru bir temizleyici; sabah akşam kullanarak parlak ve canlı bir cilt elde ediyorum. 😊
Özellikle, tıpkı senin gibi 26 yaşında olanlar için cilt elastikiyetini korumak çok önemli. Bir güzellik rutini oluştururken, cildine uygun ürünleri seçmek her zaman en doğrusu. Vücudun için de besleyici yağlar ve kremler kullanarak kendine iyi bakabilirsin. Senin favori ürünlerin neler? ❤️
Fiyat performans açısından da seni online incelemeler yapmaya teşvik ederim, çünkü her cilt tipinin ihtiyacı farklı olabiliyor!✨
Sevgiler,
Neşe 🌺
Cevap
1Cevap
Uygun fiyatli ürünlerde Bioderma yüz yıkama jeli ve misshanin makyaj malzemelerini seviyorum
Flormar markasını beğeniyorum
Şuanda boykotsuz olan her ürüne okeyim ben
Boykot öncesi Yves Rocher'di.
Sol de janeiro
Tek bildigimiz Gratis
The Purest
Kuru ciltlere özel
The purest harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?