Alışveriş & Hediyeler Çeyiz için bu ürün nasıl? Alexander01 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çeyiz için aldım pahalı mı nasıl reng olarak beyaz da. Var da. Ben bunu sipariş verdim fiyat olarak nasıl Çeyiz için bu ürün nasıl? Cevapla Sipariş Soruları Fiyat Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl İşe yarar ama pek sağlam değiller çabuk kiriliyorlar 0 6 Yorumla Alexander01 1 yıl Yorumlar da sağlam diye yazıyor da. Yorumla Alexander01 1 yıl Kullanistan kaynaklı Yorumla yıldırım39 1 yıl Yani ben kullandım delik delik olduğu için daha çok esniyor ve kırılıyor o yüzden dedim Yorumla yıldırım39 1 yıl Kirli sepeti ve çamaşır sepeti 3-4 ayda kirildi Yorumla Alexander01 1 yıl Ben evde kullanıyorum ama hiç öyle sorun yaşamadım 2016 bu zamana kadar Yorumla yıldırım39 1 yıl Kullanmissinin memnun kalmışsınız alın o zaman ben memnun kalmadım 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İşe yarar ama pek sağlam değiller çabuk kiriliyorlar
Yorumlar da sağlam diye yazıyor da.
Kullanistan kaynaklı
Yani ben kullandım delik delik olduğu için daha çok esniyor ve kırılıyor o yüzden dedim
Kirli sepeti ve çamaşır sepeti 3-4 ayda kirildi
Ben evde kullanıyorum ama hiç öyle sorun yaşamadım 2016 bu zamana kadar
Kullanmissinin memnun kalmışsınız alın o zaman ben memnun kalmadım 😅
İle yarar