Güzellik & Bakım Rus kızı mı daha seksi yoksa Türk kızı mı? Lemanın50Tonu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi kızla sevgili olmak isterdiniz ve daha ilerisini yapmak isterdiniz? Rus kızıyla mı Türk kızıyla mı?😉 Rus kızı Türk kızı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Rus kızı mı daha seksi yoksa Türk kızı mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Rus kızı tabi ki. yani bir insan kör değilse eğer rus kızını seçer 2 1 Yorumla Lemanın50Tonu +1 yıl Aynen tabiki😃
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Kusura bakmayin ama seçenege koydugunuz bu Türk kızı altinda bir saygisizlik var Rus kizlarindan on beş kat güzel olan kızlar var burada :) 2 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 615 cevap paylaştı. Türk kızları her yönden daha iyiler Sadece kendilerine bakmiyorlar (zayıf olmaktan filan bahsetmiyorum) 0 0 Yorumla
Aslidiyebiriyim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Türk kızı der geçerim. Ayrıca Türk kızına bu fotoğrafı koyman hoş olmamış 1 2 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Bırak sadece hoş olmamasını, bana göre saygısızlık söz konusu. 😠 Yorumla maskülenvesadakatsiz +1 yıl Fotoğrafı boş ver de rus kızı daha iyi değil mi? Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabii ki de Türk kızları. Hatta geçen ay Türkiye'ye geldim ve o kadar çok güzel Türk kızlarımız var ki, anlatılmaz görülür. 0 0 Yorumla
emreantt07 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Bence giyim cok farkettiriyor. Bız antalyada yasadgmzdan esim ister istemez acik giyiniyor ve ruslardan daha güzel oluyor. Mesela sahılde brazillian tanga giyiyor 10/10 bana göre ama daha güzel bi kadın daha kötü bi bikini giyiyor dikkatimi cekmihor 0 2 Yorumla Lemanın50Tonu +1 yıl Bak işte bu en iyi yorum Bak buna katılıyorum işte gerçekten de öyle giyim tarz her şeydir Yorumla emreantt07 +1 yıl Aynen öyle yanı bi giyinir 10/10 olur dibin düşer bi giyinir bu ney böyle dersin Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bizim kızlara da basın estetiği yukardaki kız gibi olur 0 1 Yorumla ikizterazi +1 yıl Ayrıca senin adaletini seveyim. Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Türk kızları çok çekici olabiliyor. Rusların aksanı Türkçe konuşmasını seviyorum 0 0 Yorumla
anononimdegeç Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kafe sektöründe çalışıyorum ( geçici) gözlemlediğim kadarıyla ruslar Türk kızlarına kıyaslan daha özgüvenli ve samimi 0 0 Yorumla
Mert1718917 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Rus kızlarından daha güzel olan Türk kızları var :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl türk kızı ruslarda meme ve kalça yok kadına benzemiyorlar 2 3 Yorumla butikçi374 +1 yıl asıl türk kızında meme kalça yok shshdjd :D Yorumla maskülenvesadakatsiz +1 yıl Sen rus kızında mı meme ve kalçayı gördün mü Yorumla maskülenvesadakatsiz +1 yıl Ki* Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Neden Türk kızına öyle fotoğraf koydunuz ki 1 0 Yorumla
Damarları31 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Sen erkek olsaydın ne yapardın 😄 0 1 Yorumla Lemanın50Tonu +1 yıl Türk kızına Umut verip Rus kızını seçerdim😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Rus kızı tabi ki. yani bir insan kör değilse eğer rus kızını seçer
Aynen tabiki😃
Kusura bakmayin ama seçenege koydugunuz bu Türk kızı altinda bir saygisizlik var
Rus kizlarindan on beş kat güzel olan kızlar var burada :)
Türk kızları her yönden daha iyiler
Sadece kendilerine bakmiyorlar (zayıf olmaktan filan bahsetmiyorum)
Türk kızı der geçerim. Ayrıca Türk kızına bu fotoğrafı koyman hoş olmamış
Bırak sadece hoş olmamasını, bana göre saygısızlık söz konusu. 😠
Fotoğrafı boş ver de rus kızı daha iyi değil mi?
Tabii ki de Türk kızları. Hatta geçen ay Türkiye'ye geldim ve o kadar çok güzel Türk kızlarımız var ki, anlatılmaz görülür.
Bence giyim cok farkettiriyor. Bız antalyada yasadgmzdan esim ister istemez acik giyiniyor ve ruslardan daha güzel oluyor. Mesela sahılde brazillian tanga giyiyor 10/10 bana göre ama daha güzel bi kadın daha kötü bi bikini giyiyor dikkatimi cekmihor
Bak işte bu en iyi yorum Bak buna katılıyorum işte gerçekten de öyle giyim tarz her şeydir
Aynen öyle yanı bi giyinir 10/10 olur dibin düşer bi giyinir bu ney böyle dersin
Bizim kızlara da basın estetiği yukardaki kız gibi olur
Ayrıca senin adaletini seveyim.
Türk kızları çok çekici olabiliyor. Rusların aksanı Türkçe konuşmasını seviyorum
Kafe sektöründe çalışıyorum ( geçici) gözlemlediğim kadarıyla ruslar Türk kızlarına kıyaslan daha özgüvenli ve samimi
Rus kızlarından daha güzel olan Türk kızları var :)
türk kızı ruslarda meme ve kalça yok kadına benzemiyorlar
asıl türk kızında meme kalça yok shshdjd :D
Sen rus kızında mı meme ve kalçayı gördün mü
Ki*
Neden Türk kızına öyle fotoğraf koydunuz ki
Çok kötüsün 🤣
O ne ablam şişme balon mu
Rus kızı her zaman öndedir
Sen erkek olsaydın ne yapardın 😄
Türk kızına Umut verip Rus kızını seçerdim😂
Rus kızı
benn