Güzellik & Bakım Kalın bacak beğenisi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Erkeklerdeki kalın bacak hayranlığı nereden geliyor, özel bir nedeni var mı bu durumun? Güncellemeler+1 yıl İçimi rahatlattınız, teşekkürler 😂😂 Kalın bacak beğenisi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. Buraya kalın bacaklı bir kız foto atsa altına varil gibisin falan yazarlar ama gerçekte kalın bacaklı birini görseler gözleri yuvalarından çıkar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zayıfa Safinaz derler kalına da varil. Gerçekten beğenilmek zor Yorumla Amhsts07 +1 yıl Ahh bu erkekler 😂 kadının herşeyiyle güzel olduğunu anlayan çok az erkek var ve sizler hep o güzelden anlamayan odunların olursunuz Yorumla Pasara +1 yıl @Amhsts07 Yoo ben öyle bir şey yaşamıyorum Yorumla Amhsts07 +1 yıl Sevindim yaşamadığına. Eleştirinde haklısın ama bu bir gerçek. Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 339 cevap paylaştı. Kalın bacakta yağlı değil kaslı bacak seviyorlar sıkı olmalı 0 4 Yorumla Richardgör +1 yıl Emin misin candiciğm😄 Yorumla candygirl34 +1 yıl @Richardgör evet Yorumla Soran +1 yıl Spor sağlık ve sıkılık için yapılır ama kadının estetik görünüşü değişmeye başlıyorsa daha fazla yapmamalı, çirkin duruyor çünkü. Olanı korumalı Yorumla Smterden19 +1 yıl Herkes istedigi yapsin karismayin Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Kalın bacak demek büyük popo demek, o sebepten dolayı. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok. Bacaklarım zayıf ve gayette popom var. Sebep bu değildir Yorumla elation +1 yıl Bacaklar zayıf ve popon var? Enteresan.Sebep gayet de bu ayrıca. Yorumla Soran +1 yıl Şaşılacak bir şey değil. Böyle kadınlara denk gelmediniz sanırım. Teşekkür ederim yorum için Yorumla elation +1 yıl Peki. Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Dolgun ve avuç dolduran yumuşak şeyler çekici gelir genelde. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ince bacakları kırılacak gibi burun Bacaklar çok çirkin değil mi 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçte öyle bir brğenim yok bacak dediğin sütun gibi olmalı 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bence psikolojik hoşlandığın zaman ince veya kalın fark etmez 0 0 Yorumla
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. ilk defa duyuyorum erkeklerdeki böyle bi takıntı olduğunu 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. Yoo kimse sevmiyor. Kendi uydurman 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 648 cevap paylaştı. Bence her erkek aynı değil 0 0 Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Bilmem , çok kalını da iyi değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani ben de anlamıyorum. Kalkıp aşırı zayıflığı savunmuyorum ama yarın birgün evlenip çoluk çocuk olduğunda hoş olmuyor Yorumla Fearless_k +1 yıl Seninki normal mi ki Yorumla Soran +1 yıl Normal benim Yorumla Fearless_k +1 yıl En iyisi Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elleyecek daha fazla yüzey alanı olduğu için 😂 0 0 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl seks için 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani ne alakası var seksle? Yorumla Soran +1 yıl Kalsın teşekkürler Yorumla Akrep1112 +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Daha Seksi duruyor 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Güzel çekici 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 399 cevap paylaştı. Ben değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Buraya kalın bacaklı bir kız foto atsa altına varil gibisin falan yazarlar ama gerçekte kalın bacaklı birini görseler gözleri yuvalarından çıkar
Zayıfa Safinaz derler kalına da varil. Gerçekten beğenilmek zor
Ahh bu erkekler 😂 kadının herşeyiyle güzel olduğunu anlayan çok az erkek var ve sizler hep o güzelden anlamayan odunların olursunuz
@Amhsts07 Yoo ben öyle bir şey yaşamıyorum
Sevindim yaşamadığına. Eleştirinde haklısın ama bu bir gerçek.
Kalın bacakta yağlı değil kaslı bacak seviyorlar sıkı olmalı
Emin misin candiciğm😄
@Richardgör evet
Spor sağlık ve sıkılık için yapılır ama kadının estetik görünüşü değişmeye başlıyorsa daha fazla yapmamalı, çirkin duruyor çünkü. Olanı korumalı
Herkes istedigi yapsin karismayin
Kalın bacak demek büyük popo demek, o sebepten dolayı.
Alakası yok. Bacaklarım zayıf ve gayette popom var. Sebep bu değildir
Bacaklar zayıf ve popon var? Enteresan.
Sebep gayet de bu ayrıca.
Şaşılacak bir şey değil. Böyle kadınlara denk gelmediniz sanırım.
Teşekkür ederim yorum için
Peki.
Dolgun ve avuç dolduran yumuşak şeyler çekici gelir genelde.
Ince bacakları kırılacak gibi burun Bacaklar çok çirkin değil mi
Hiçte öyle bir brğenim yok bacak dediğin sütun gibi olmalı
Bence psikolojik hoşlandığın zaman ince veya kalın fark etmez
ilk defa duyuyorum erkeklerdeki böyle bi takıntı olduğunu
ilk dwfa duyuyorum boyle bir begeni oldugunu
kalın bacak beyenısımı nerden cıkardın canım?
Daha seksi heralde geliyor bazisina
Yoo kimse sevmiyor. Kendi uydurman
Bence her erkek aynı değil
Yoo aksine ben hiç sevmem
teyze nereden cıkardn bunu?
Bilmem , çok kalını da iyi değil
Yani ben de anlamıyorum. Kalkıp aşırı zayıflığı savunmuyorum ama yarın birgün evlenip çoluk çocuk olduğunda hoş olmuyor
Seninki normal mi ki
Normal benim
En iyisi
Erkeklere nefes alsın yeter da 😃😃
Elleyecek daha fazla yüzey alanı olduğu için 😂
seks için
Yani ne alakası var seksle?
Kalsın teşekkürler
Sen bilirsin
Yoooğ
Oyle bir neden yok
Beğenmem