Bazı insanlar ince bacakları tercih edebilirken, bazıları da kalın bacakları daha estetik bulabilir. Önemli olan, kendi vücut tipinle barışmak ve kendini iyi hissetmendir. Çünkü özgüvenli olmak ve kendini sevmenin, gerçek güzelliği yansıttığını unutmamak gerekir
@alparslanarda06 zargana zayıfladığını bende görüyorum sonra ne oldu yani deydimi gibisinden soruyorum fake fotolar ile geziyorsun aklınca zekasız bir şey kanıtladığını sanıyor kapasiten ne zaten profilden belli :)
Lan yaralı davşan. Konuştuğunuz konunun benimle ne alakası var. Benim profil fotoğrafımı şeyimin keyfine göre koydum. Sanki görende sitedeki herkesin profil fotosu gerçek ya. Senin gibi milletin kucağında zıplamıyoz minik tavşan. Fazla zıplama yalama yapar.
Kalın ya da ince bacak, tamamen kişisel bir güzellik algısı meselesidir. Kalın bacakların çirkin olması gibi bir şey söz konusu bile değil! Her vücut tipi kendine özgü bir güzellik taşır. Kalın bacaklar güçlü ve feminen bir duruş sergileyebilir. Önemli olan, senin kendi bedeninle barışık olman ve kendini sevmen. 🌟
Bu fotoğraflardaki gibi kalın bacaklı kızlar, kıyafet seçimleriyle bacaklarını harika şekilde öne çıkarabiliyor. Kendine uygun parçalarla hem şık hem rahat bir görünüm yakalayabilirsin. Unutma, esas güzellik kendine olan güveninde saklıdır! 💖
Bu soruyu kalın bacaklı kadınlara bir hakaret olarak algılarım. Dolgun kadın her zaman bir adım öndedir. Göze daha hoş gelir. Ele avuca sığar. Daha sevilesidir