Bir erkek olarak bende pürüssüz ve güzel bir cilde sahip olmak istiyorum. Burada olduğu gibi yukarıdan aşağıya olan sıra doğru mu ve ne önerirsiniz

Bir erkek olarak bende pürüssüz ve güzel bir cilde sahip olmak istiyorum. Burada olduğu gibi yukarıdan aşağıya olan sıra doğru mu ve ne önerirsiniz

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet doğru ama peeling haftada 3 kez maske ise 2 kez yeterlidir. Serum çokta önemli değil istersen kullan. Ama nemlendrici ile güneş kremini ( evde olsan bile) ihmal etme.
hmm bir şey sorucam cidden çok bilmiyorum ama güneş kremi tam olarak ne işe yarıyor? Yani dışarı çıkmasam bile kullanmam tam olarak ne işe yarayacak?
Şöyle bu güneşin zararlı ışınlarınin cilde zarar vermemesini sağlar bir nevi koruyucu katman gibi düşün ama onuda 2-3 saatte bir yenilemek gerek diyorlar. Evdeyken gerek yok ama dışarıda önemli. Aslında güneş cildimize çok zarar veriyor özellikle lekelenme yapıyor / kırışıklık falanda yapıyor cildi yaşlı gösteriyor yani. Bazı uzmanlar hatta hiçbir şey cildinize surmeseniz bile güneş kremini sürün diyorlar ve +50 faktörlü olmalı en az
Hmm anladım çok teşekkür ederim. Cildimi daha da iyi bir hale getirmeye çalışıyorum ve umarım olucak. O zaman güneş kremi de süreyim daima unutmadan ama unuturum ben genelde de neyse
Galiba böyle evet
Ama bence her gün peeling'e gerek yok.
Hmm peki bir kız olarak sen ne kadarını uyguluyorsun ve işe yarıyor mu?
Temizleme jeli peeling nemlendirici sadece 😄
Haa kaç günde bir ideal ki? Ayrıca ben maske ile peeling aynı işlevde sanardım
Ama bend e bu düzene gecmek istiyorum yaslanmayayim hemen dhdhd
Peeling haftada 1 ya da 2 olmalı.
hmm diyorsun iyiymiş. Benim cildim çok yağlı ve sivilce oluşumuna falan da aşırı müsait o yüzden artık daha iyi bakmak istiyorum açıkçası
O zaman yüz temizleme jelini ve nemlendiricini ihmal etme. Bu ikisi kilit unsur. Diğerleri ek. Gübeş kremi de iyidir hani.
hmm yap yap da cidden az değil yaa o zaman haftada 2 kez yapsak peeling ya da bir kez gerisini de iyi kötü yapsak yine bir fark eder ciltte herhalde
Eder tabi ama ondan önce dediğim gibi yüz temizleme ve nemlendirici gelir.
Hmm nemlendirici tamamdır o zaman bunu da not aldım hocam. 2 aya brad pitt yüzü yapıp çıkıcaz yüzümüzü
temizleme jeli kullanıyorum zaten ama cidden dediğim gibi çok yağlı o yüzden gün içinde tekrar yağlanıyor en iyisi günde 2 kez falan kullanayım onu
Hadi bakim shdhd
Sabah akşam kullanıyorum ben. Sonrasında krem sür ama yüzüne yoksa fazla temizlnediği için daha çok yaglanır.
ohoo ama ne etsek suç krem nasıl krem olmalı bu arada yani her türlü krem olur mu?
Fazla yağlı olmasın. Su bazlı al yağlı ciltlerde daha iyi olur ama işte temizledikten sonra nemlendirici sürmezsen daha çok yağlanır. Yağlanıyor dedin ya sebebi o büyük ihtimalle.
Hmm anladım tamamdır. O zaman bunları uygulayalımm hemen. Çok çok çoook teşekkür ederim leydim sağolun
Hdhdhd ne demek umarım ben de daha düzenli yaparım üşeniyorum bazen
Ben yapmaya çalışıcam bee hatta bu sıranın genelini haftada bir kez de olsa tam olarak yapsam bence yine de kardır. Sonuçta bu dünyaya bir kez geliyoruz. Paralel evrenlerde falan bir kez daha dünyaya gelebiliriz veya bu dünyadan sonrası var veya yok bilmiyorum ama şu anda ortalama normal şartlarda yaşarsak 70 yaşına kadar yaşıyacağımızı düşünürsek 50 yıl falan var ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek gerekiyor. 50 yaşından sonra da buruşup da çökmek istemem açıkçası yani bilmiyorum elbette çökücez yaşlanıcaz yani biz ajda pekkan falan değiliz jlaskdasdk. Neyse işte bakalım kendimize ve mutlu olalım
Evvet haklısın. Buruşmak da problem değil de eldeki malzemeyi korumak lazım hani.
Heh aynen öyle. O zaman bol şans koruma konusunda
Sana daa hadi iyi günler