Ben önceden serum kullanmıyordum. Serum kullanınca cildime yaptığı etkiyi görünce bence olması gereken bir ürün olduğu fikrine vardım. Siz bakım rutininde serum kullanıyor musunuz?

Ben önceden serum kullanmıyordum. Serum kullanınca cildime yaptığı etkiyi görünce bence olması gereken bir ürün olduğu fikrine vardım. Siz bakım rutininde serum kullanıyor musunuz?

Cilt bakımının kullanılan ürünler ile değil tamamen tüketilen besinler ile alakalı olduğunu düşünüyorum içerden beslemek dışardan bir şeyler döküp de sıvazlamaktan çok daha etkili.
evet, hem içerden hem dışarıdan olması lazım
Her zaman kullanmıyorum açıkçası. Cildimde egzama olduğu için her ne kadar aslında faydası için kullansam da sık sık ve fazla ürün kullanınca bu sefer bende ters tepiyor. O yüzden mümkün olduğunca basit tutuyorum bakımımı.
egzama olduğu için hassas davranmak gerkiyor
evet o çok istenmeyen bir durum oluyor, bol bol nemlendirmek bile bazen yeterli gelmiyor
Cevap
2Cevap
Bence yeterlidir.
Ben hiç serum kullanmadım. Yüzümü gül suyu ile silerim, iyi gelir.
Vichy Leke Karşıtı Serum veya Estee Lauder Advanced Night Repair Serum denemek istiyorum. Siz hangi serumu kullandınız?
ben nemlendirici serum kullanmıştım, biodermanın. Leke için etat pur c vitamini serumunu da deneyebilirsin
Teşekkür ederim. Saçlarınız için ne kullanıyorsunuz? Saçlarınız çok güzel görünüyor
Teşekkürler, bakım kremi ve ısıdan koruyan ürünleri düzenli kullanıyorum ürünlerim değişiyor biraz önemli olan düzenli kullanmak oluyor
Yeterli oldgnu düşünmüyorum ama cilt tipine göre de degsebilr
cilt tipine hem de diğer kullanılan ürünlere göre değişir aslında
kesinlikle öyle
sizce cilt bakımı nasıl olmalı
tabi öncelikle cilt tipine uygun ürünler olmalı, sonrasında bu ürünlerin düzenli kullanımı yapılmalı. Temel bir bakım için temizleme, tonik ve nemlendirme yeterli olabilir
Bence serumdan öte önce şeker kullanımını bırakmamız gerekiyor... :(
evet beslenme rutinide çok önemli yoksa ürünlerin etkisi bir yere kadar olur
Evettt kullanıyorum. Bence güzel bir ürün
evet etkili serumlar var
Her serum olmaz bu ara aşırı moda oldu
her serum olmaz aynen zaten cilt ihtiyacına göre değişir. Kimi leke için kimi sivilce için ben bu aralar nemlendirme için kullanıyorum mesela
Henüz kullanmadım ama düşünüyorum.
cilt tipine ve ihtiyacına göre farklı özellikleri olanları seçebilirsin
Yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?